Sawetara Statistik Media Sosial wiwit 2014 nganti Rencana Bantuan 2015

Depositphoto 30545871 m

Kayane saben-saben kita entuk rencana lan proses ing panggonane prilaku online bakal ganti. Siji-sijine sing tetep ana ing pemasaran online yaiku terus berkembang lan kita kudu trampil nyetel pangowahan.

Platform media sosial endi sing paling cepet? Sing duwe pamirsa paling enom? Tingkat kunjungan paling dhuwur? Aplikasi sosial endi sing paling cepet? Infographic paling anyar Didit ngringkes kahanan media sosial nalika 2014 pungkasane rampung.

Ponsel, multi-saluran, lan visual terus nyebabake prilaku prospek. Nalika sampeyan ngrancang 2015, apa sampeyan nggabungake strategi kasebut menyang kampanye pemasaran? Saiki wayahe!

Apa-sing-dipelajari-ing-sosial-media-2014-karo-logo

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.