Statistik babagan Cara Wisatawan Nggunakake Media Sosial Sadurunge, Sajrone, lan Sawise Liburan

Statistik Panggunaan Plancongan lan Media Sosial

Pelanggan saya akeh nggunakake platform media sosial lan smartphone nalika golek inspirasi lelungan, nanging uga nggabungake alat kasebut sajrone ngrencanakake lan tahap pemesanan. Dadi, apa sing kudu dingerteni para pemasar lelungan babagan wisatawan lan kabiasaan media sosial?

Saiki, 30% wisatawan ing Amerika Serikat saiki golek media sosial kanggo golek inspirasi perjalanan lan lelungan luwih akeh disebutake ing media sosial tinimbang Justin Bieber, Katy Perry, lan Tayler Swift! Iki tegese tujuan plancongan kudu luwih agresif nggawe advokasi lan golek pengaruh yen pengin narik luwih akeh wong menyang tujuan plancongan.

  • Ponsel uga nduweni peran penting, kanthi 42% konsumen sing golek inspirasi lelungan lan 40% sing pesenan liwat ponsel
  • Tujuan lan Biro Pengunjung bisa nyengkuyung para plancong kanthi plancongan sing dikunci. Menehi tujuan lan informasi supaya bisa sukses plancongan… sing pengin dituduhake karo kanca, kulawarga, lan online kanthi online.
  • Wifi sing apik uga penting yen sampeyan pengin ngaktifake bareng! 74% wisatawan nggunakake media sosial, 85% nggunakake kegiatan seluler kanggo buku, lan 60% nggunakake aplikasi navigasi nalika lelungan
  • Sawise bali, saiki wayahe ngetik rating lan ulasan! Priksa manawa njaluk ulasan saka wisatawan sing seneng nginep ing omah karo sampeyan.

Ing infographic anyar sing dianyari MDG Advertising, Preinan Cara Media Sosial, para pamiarsa bakal sinau cara utama media sosial lan seluler mengaruhi kabiasaan lelungan konsumen lan kepiye bisa sukses karo para pelancong sing wis ngerti teknologi saiki.

Statistik Panggunaan Plancongan lan Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.