Kita ngarani Media, pancen Medium

sosial-mediaDefinisi media yaiku:

Media: sarana komunikasi, kayata radio lan televisi, koran, lan majalah, sing nggayuh utawa pengaruhe wong akeh

Aku negesake akeh. Pancen sejatine Facebook utawa Twitter utawa Jaringan Sosial liyane minangka Media Sosial kaya telpon. Telpon minangka alat. Facebook lan Twitter yaiku alat. Dheweke nyedhiyakake gateway liwat media.

Sedheng: agensi, sarana, utawa instrumen intervensi sing bakal diwujudake utawa ditindakake: Tembung minangka ekspresi ekspresi.

Kita ora kabeh lenggah-lenggah lan nonton Facebook ing komputer, komunikasi karo lan nggunakake kanggo komunikasi karo wong liya. Minangka media, penting kanggo Pemasar ngenalake kaya ngono… iki tegese ora bisa ngirim postingan ing njaba lan ngarepake kedadeyan, dheweke kudu melu kelakon.

3 Komentar

  1. 1

    Aku setuju tenan. Aku ngira yen wong duwe interaksi karo aspek pribadi Facebook, nanging jagad bisnis isih suwe.

    Utamane ing Indiana Lor, aku terus-terusan ndeleng conto ing wilayah sing ora "entuk".

  2. 2

    Kirim apik ing kene. sanajan cekak informatif lan langsung menyang titik utama. Media ora mung babagan pemasaran, nanging nyambung, sesambungan lan komunikasi karo komunitas .. Kanggo ngrampungake, sampeyan kudu ngupayakake. Investasi wektu lan usaha minangka kunci kanggo nggayuh kedadeyan.

  3. 3

    Sejatine kita ora mung bisa ngirim postingan lan lungguh ngenteni kedadeyan sing hebat tanpa partisipasi nyata. Lan aku minangka peserta aktif ing media iki nanging ora nate ngasilake asil sing gedhe banget.

    Miturut sampeyan, apa sing bakal dak wiwiti saiki beda?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.