Platform Media Sosial sing Ndhukung Paling Jualan?

perdagangan sosial kanthi platform

Wow… kanggo luwih ngerti babagan pengaruh media sosial ing industri e-commerce, Shopify data sing dianalisis saka 37 yuta kunjungan media sosial sing nyebabake 529,000 pesenan. Mangkene sawetara sorotan saka infographic sing dituduhake:

  • Saklawase rong pertiga kabeh media sosial kunjungan menyang toko Shopify asale saka Facebook.
  • Rata-rata 85% kabeh pesenan saka media sosial asale saka Facebook.
  • Pesenan saka Reddit tambah 152% ing 2013.
  • Polyvore kui ing nilai urutan rata-rata paling dhuwur ndhisiki Facebook, Pinterest lan Twitter.
  • Instagram ngasilake pesenan rata-rata sing luwih dhuwur tinimbang situs sing padha.
  • Facebook duwe tingkat konversi paling dhuwur kanggo kabeh lalu lintas e-commerce media sosial ing 1.85%.

sosial-media-platform-commerce

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.