3 Babagan Run-DMC Ngajar Aku Babagan Media Sosial

Gambar Run-DMC duweni Flickr http://www.flickr.com/photos/johannahobbs/
Gambar Run-DMC duweni Flickr http://www.flickr.com/photos/johannahobbs/

Gambar Run-DMC duweni Flickr http://www.flickr.com/photos/johannahobbs/

Nelpon kula minangka produk pendhidhikan seni liberal, nanging aku yakin manawa pandangan jagad kudu diwenehake dening akeh sumber lan pengalaman. Maca buku paling anyar dening ahli ing bidang sampeyan pancen apik. Mupangatake akeh postingan blog lan artikel warta babagan industri sampeyan. Hadirin konferensi lan ngrampungake presentasi kanggo ningkatake karir luwih becik.

Nanging sampeyan uga kudu nggoleki njaba orbit sing biasa kanggo mbentuk perspektif sampeyan. Ana jagad gedhe sing ana ing kana, lan yen sampeyan ora nggunakake kanthi maksimal sampeyan bakal ilang.

Kanthi mekaten, keparenga kula nundha Raja Rock, leluhur hip-hop, Run-DMC, lan apa sing diwulangake babagan media sosial.

Sampeyan kakehan ngomong

Nang endi wae sampeyan lunga, ora preduli ing endi sampeyan ing / Aku ujar sampeyan ngomong babagan iki, lan sampeyan ngobrol babagan… Sampeyan ngomong nalika sampeyan siyap, aku krungu sampeyan ngobrol nalika turu / Apa ana sing nate ngandhani, omongan kasebut murah ?

Sambel klasik nglawan Twitter yaiku "Aku ora preduli maca babagan sing didhahar wong." Sanajan jelas manawa ana luwih akeh sarana kanggo Twitter lan saluran media sosial liyane tinimbang mung rinci babagan kabiasaan kuliner, bisa uga nuduhake luwih akeh.

Ana akeh riset lan infografis sing kalebu nyedhiyakake bukti kanggo jumlah saham media sosial paling optimal saben dina. Aku bakal nganggep intelijen saka sampeyan lan ora bakal nerangake babagan sing wis kasedhiya.

Luwih becik aku nyaranake akal sehat sing gampang kanggo masalah kasebut. Ora ana wong sing seneng dibebasake-slash-spamm, sanajan dheweke milih langganan kiriman sampeyan. Jumlahe ora bisa ngunggulake kualitas, luwih-luwih yen tegese ora ngganggu para pengikut sampeyan nganti eksodus.

Tricky

Angel yen gojeg sajak, gojeg sajak sing pas wektu, angel banget.

Salah sawijining target utama keterlibatan media sosial yaiku amplifikasi: ngyakinake penggemar lan pandherekipun kanggo dadi pendukung merek lan pesen kanthi nuduhake konten sampeyan. Pengikut iki uga ngetutake akeh merek, selebriti, lan kanca pribadi liyane. Kepiye cara sampeyan ngatasi swara lan inspirasi tumindak liyane?

Salah sawijining cara yaiku ngoptimalake wektu ngirim supaya konten bisa ditampilake. Ora ana kekurangan data sing nyaranake dina lan wektu tartamtu luwih apik kanggo ngirim konten dadi luwih bisa dideleng. Apike sampeyan njupuk kauntungan saka data iki lan nindakake kabeh sing bisa supaya konten sampeyan metu ing ngarep.

Hollis Crew (Alur Crush 2)

Nemokake sajak kaya ngono, rima, sajak akeh / Sajak sing durung nate dirungu sadurunge / Saiki yen sampeyan ngucapake sajak aku, kita kudu gelut / Amarga aku mung nggawe sajak super-def bengi.

Amarga saben pembaruan nggawe dheweke luwih cerdas, mesin telusuran nggoleki konten luwih akeh kaya umume manungsa. Iki tegese, kaya sing maca, luwih seneng konten asli. Konten sing anyar lan tetep seger karo perspektif unik sampeyan (utawa merek) penting banget kanggo entuk lan njaga iki.

Kabeh gampang ngapusi dalan menyang konten seger kanthi mbaleni utawa nerbitake rilis pers utawa konten sindikasi. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan nerbitake konten sing menarik, relevan lan migunani, lan sing paling penting. Yen ora, sampeyan ora duwe proposisi nilai unik, lan sampeyan ora menehi informasi utawa wawasan anyar. Cara sing cepet kanggo kutha hantu media sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.