Media Sosial Aturan Serangan Polisi!

polisi sing ana gandhengane

Suwe-suwe wong wis kenal karo aku, aku isih nglawan aturan polisi ing media sosial. Dheweke pancen nggawe saya edan. Sajrone sepuluh taun, salah sawijining bantahan sing isih ana yaiku sampeyan kudu nyambung utawa ora karo wong sing sampeyan kenal ora ngerti nyambung.

It katon maneh wingi nalika aku nuduhake jabatan Dan Schawbel, Napa Aku Nampa Kabeh Panjaluk Kontak LinkedIn. Dan nyathet 5 alasan kenapa dheweke nyambung karo wong liya, kalebu rujukan, riset, kesadharan, pengaruh lan merek.

Nanging ana klompok naysayers sing terus ndhukung kapercayan manawa tata cara media sosial sing nggegirisi utawa sawetara pelanggaran kesinambungan ruang wektu nalika sampeyan nyambung ing media sosial karo wong sing durung nate ditemoni utawa ora ana hubungane karo sampeyan. Sawetara aturan sing kacathet ing pacelathon ora nyambung kajaba sampeyan wis ketemu wong pasuryan. Utawa yen sampeyan duwe tegese hubungan pisanan.

Folks… apa gunane jaringan sosial sing kalebu kutha, negara bagian, negara, zona wektu lan bawana yen sampeyan ora nggunakake? Sampeyan pancen percaya yen nggunakake sumber daya sing paling apik iki yaiku ngasilake jaringan offline kanthi online?

Napa sampeyan mung golek rolodex lawas banjur ngundang kanca sekolah menengah kanggo main Dungeons and Dragons?

Sampeyan ngerti apa sing diarani wong sing dudu sambungan karo media sosial? Aku nelpon pelanggan potensial, calon investor, karyawan potensial, magang potensial, calon kanca, calon mitra, vendor potensial, mentor potensial lan kolega potensial.

Lan ya, aku pengin nyambung karo dheweke. Aku pengin nulungi dheweke. Aku pengin ngrungokake dheweke. Aku pengin ngrungokake apa sing ditawakake. Aku pengin nyambung karo sing bisa ditindakake manungsa! Lan yen butuh pitulung, aku pengin nyedhak lan njaluk tulung. Kiro opo ?! Aku entuk akeh pitulung Sambungan Aku durung nate ketemu.

Bejo kanggo kita kabeh, alat uga duwe katrampilan medhot sambungan! Aku bisa nindakake iku yen ora sopan, ora sopan, utawa mbuang-buang wektu. Uga ana tombol spam lapor yen ana ing garis kasebut. Aku ora njaluk ginjel marang sapa wae utawa duwe anak (durung), aku mung njaluk srana nyambung karo wong-wong sing aku seneng banget ketemu.

Aku nggumunake yen wong sing padha ngritik babagan nyambungake karo wong sing ora dikenal, ora bakal ragu-ragu mlaku ing ruangan sing rame kanggo nggawa kertu bisnis ing rai, utawa nelpon sampeyan supaya nyoba adol produke. Nanging dheweke njagong ing kono kanthi njijiki banget yen sampeyan ngeklik tombol ing browser web.

Iki minangka ide… ​​tetep aturane dhewe. Apa sing aku lakoni bisa digunakake kanggo aku… lan jaringanku.