Media Sosial Aturan Serangan Polisi!

polisi sing ana gandhengane

Suwe-suwe wong wis kenal karo aku, aku isih nglawan aturan polisi ing media sosial. Dheweke pancen nggawe saya edan. Sajrone sepuluh taun, salah sawijining bantahan sing isih ana yaiku sampeyan kudu nyambung utawa ora karo wong sing sampeyan kenal ora ngerti nyambung.

It katon maneh wingi nalika aku nuduhake jabatan Dan Schawbel, Napa Aku Nampa Kabeh Panjaluk Kontak LinkedIn. Dan nyathet 5 alasan kenapa dheweke nyambung karo wong liya, kalebu rujukan, riset, kesadharan, pengaruh lan merek.

Nanging ana klompok naysayers sing terus ndhukung kapercayan manawa tata cara media sosial sing nggegirisi utawa sawetara pelanggaran kesinambungan ruang wektu nalika sampeyan nyambungake ing media sosial karo wong sing durung nate ditemoni utawa ora ana hubungan sampeyan. Sawetara aturan sing kacathet ing pacelathon ora nyambung kajaba sampeyan wis ketemu wong pasuryan. Utawa yen sampeyan duwe tegese hubungan pisanan.

Folks… apa gunane jaringan sosial sing kalebu kutha, negara bagian, negara, zona wektu lan bawana yen sampeyan ora nggunakake? Sampeyan pancen percaya yen panggunaan paling apik saka sumber sing luar biasa iki yaiku ngasilake jaringan offline kanthi online?

Napa sampeyan mung golek rolodex lawas lan ngundang kanca sekolah menengah main Dungeons and Dragons?

Sampeyan ngerti apa sing diarani wong sing dudu sambungan karo media sosial? Aku nelpon pelanggan potensial, calon investor, karyawan potensial, magang potensial, calon kanca, calon mitra, vendor potensial, mentor potensial lan kolega potensial.

Lan ya, aku pengin nyambung karo dheweke. Aku pengin nulungi dheweke. Aku pengin ngrungokake dheweke. Aku pengin ngrungokake apa sing ditawakake. Aku pengin nyambung karo sing bisa ditindakake manungsa! Lan yen butuh pitulung, aku pengin nyedhak lan njaluk tulung. Kiro opo ?! Aku entuk akeh pitulung Sambungan Aku durung nate ketemu.

Bejo kanggo kita kabeh, alat uga duwe katrampilan medhot sambungan! Aku bisa nindakake iku yen ora sopan, meksa, utawa mbuang-buang wektu. Uga ana tombol spam lapor yen ana ing garis kasebut. Aku ora njaluk ginjel marang sapa wae utawa duwe anak (durung), aku mung njaluk srana nyambung karo wong-wong sing aku seneng banget ketemu.

Aku nggumunake yen wong sing padha ngritik babagan nyambungake karo wong sing ora dikenal, ora bakal ragu-ragu mlaku ing ruangan sing rame kanggo nggawa kertu bisnis ing rai, utawa nelpon sampeyan supaya nyoba adol produke. Nanging dheweke njagong ing kono kanthi njijiki banget yen sampeyan ngeklik tombol ing browser web.

Iki minangka ide… ​​tetep aturane dhewe. Apa sing aku lakoni bisa digunakake kanggo aku… lan jaringanku.

11 Komentar

  1. 1

    Aku wis
    wis rada mikir babagan topik iki wiwit pungkasan.

    Apa sing diarani wong sing nglanggar aturan sing wis ditemtokake dening wong liya?

    Kadhangkala, kita diarani dheweke minangka inovator. Kita ngarani pelopor. Kita nelpon
    pengusaha

    Nanging ing wektu liyane, kita ngarani wong sing nglanggar aturan kriminal.

    Apa bedane?

    Kayane dakkira bedane kriminal lan inovator iku dudu
    pancen tingkat panguwasa masarakat sing nemtokake paugeran kasebut. Kita nganggep akeh
    revolusioner dadi pahlawan, nanging dheweke nglanggar undang-undang lan gelut
    pamrentahane dhewe.

    Nanging, dakkira bedane yaiku babagan aturane dhewe: tindakake
    aturan mbantu wong, utawa apa dheweke luwih gawe piala tinimbang kabecikan?

    Gegayutan karo media sosial, akeh aturan sing ditemtokake dening perusahaan kasebut
    sing nggawe properti. Facebook duwe aturan bab
    isi foto sampul lan sapa sing diidini duwe akun pribadi.
    LinkedIn duwe aturan (luwih saka rekomendasi, tenan) babagan
    sing
    sampeyan kudu nyambung karo.

    Uga ana aturan sing katon ana ing komunitas kasebut. “Aja dadi a
    brengsek, ”tuladhane. Utawa: "Coba goleki dhewe, banjur takon
    njaluk tulung. ”

    Aku mikir manawa sampeyan wiwit nyebrang garis saka inovator menyang kriminal nalika sampeyan
    wiwiti kaya wong durjana. Yen sampeyan nyoba nyambung
    kabeh wong ing LinkedIn lan kirim kabeh pesen sing padha, mula sampeyan miwiti
    mirip spammer. Nalika semana wong wiwit ngomong babagan “ing
    aturan. ”

    Kajaba iku, yen strategi optimisasi sumber sampeyan gumantung sampeyan lagi
    ing minoritas wong sing nggunakake strategi kasebut
    , sampeyan arep lelungan
    tumrap rasa adil tumrap masarakat.

    Aturan kasebut minangka landesan komunitas apa wae. Doug nulis "netepi aturane kanggo
    dhewe. Apa sing aku lakoni bisa digunakake kanggo aku… lan jaringanku. ” Aku mikir babagan
    versi ekstrim iki: “Tindakake hukum sampeyan dhewe. Apa sing daklakoni bisa digunakake
    kanggo aku lan kanca-kanca perampok bank ing jaringanku. ”

    Apa ana aturan ing media sosial sing ora bisa dilanggar? Ora. Nanging ora ana
    ukum ing masyarakat apa wae sing ora bakal nate nantang. Iku
    pramila pentinge kita kudu terus ngomong babagan aturan, mula ngerti sing endi
    gedhe-gedhe — yen ana — kudu dijaga.

    • 2

      "Aturan" - maksudku yaiku ora aturan sing kudu ditrapake. Ora ana aturan… lan wong-wong kanthi sewenang-wenang nyoba mratelakake panemume minangka aturan yaiku bs.

      • 3

        "Ora ana aturan durung."

        Kepiye kita bakal ngerti yen ana aturan? Lan kepiye aturan sing ditemtokake perusahaan ing TOS dhewe?

        Lan pungkasane, saben aturan mung pendapat. Muga-muga mujudake pendapat sing dienggo bareng karo akeh wong (ora mung masarakat sing duwe kekuwatan) nanging aturan diwiwiti minangka pendapat lan tetep dadi pendapat, ing salawas-lawase.

        • 4

          Aturan kasebut yaiku apa sing bisa digunakake lan ora bisa digunakake kanggo perusahaan sampeyan kudu mbantu sampeyan nemtokake cara sampeyan nggunakake medium. Lan, mesthine, nalika sampeyan nggatekake cara panggunaan media liyane, sampeyan bakal ngerti apa sing cocog lan ora cocog kanggo sampeyan. Kita ora ngandhani wong manawa "ora bisa" utawa "ora kudune" ... kita nuduhake karo apa sing kena pengaruh karo perusahaan liyane ing jaman kepungkur lan banjur ndeleng carane nyoba tanpa nggawe kerusakan merek.

          Mesthi ana masalah kepatuhan sing kudu dituruti wong, nanging ora aturan media sosial ... yaiku peraturan industri lan undang-undang sing kudu ditindakake.

          Aku ora ngandhani yen sampeyan kudu setuju karo kabeh panjaluk LinkedIn. Aku mung nuduhake karo sampeyan yen nglakoni sukses kanggo aku lan ora duwe asil negatif. Dadi… aja ngandhani wong liya yen ora nindakake… bisa uga bisa digunakake kanthi apik.

  2. 5

    Sanajan aku junkie LinkedIn, aku ora nampa kabeh Panjaluk LinkedIn sing dakkarepake, nanging aku nampa kabeh panjaluk sing bisa dihubungi saiki utawa mbesuk. Nanging sing apik banget yaiku kita masing-masing bisa nemtokake paugeran utawa pandhuan sing kudu ditindakake lan ora prelu niru apa sing ditindakake wong liya.

  3. 8

    Ana aturan, banjur ana pilihan pribadi. Umume platform media sosial sejatine sithik nggunakake aturan aturan adhedhasar. LinkedIn nggawe pangowahan nalika bali supaya bisa njaluk sambungan menyang goblok wong kanthi gampang. Aku mung chastized kaping pindho nalika digunakake kanggo nambah rolodex, lan apa sing kedadeyane dicritakake babagan wong-wong mau? Mesthi wae aku ora pengin nongkrong karo dheweke. LinkedIn pancen ora nggunakake kode sing padha ing model dukungane. Apa gunane? Ya, gumantung. Yen aku ndeleng guru media sosial kanthi rong puluh utawa telung puluh ewu koneksi, lan dheweke duwe akeh dukungan kanggo kabeh media sosial, pemasaran email, kanggo ngunggahake wong sing wis mati, aku bakal takon sawetara pitakon. Apa bisa uga duwe interaksi langsung karo akeh wong, nggarap proyek tartamtu? Utawa apa dheweke rutin nyumbang informasi sing relevan, relevan (kanthi tembung liya, migunani) kanggo masarakat? Utawa apa mung kasus ibadah sing misuwur?
    Ing kasus paling umum, kita kabeh ngerti nemen nalika spam ing cara sing apik, utawa cara sing ala.

  4. 9
    • 10

      Argumentasi sing imbang banget, Anthony. Kita bisa mbantah babagan Perjanjian Panganggo LinkedIn kanggo sawetara wektu, amarga kayane ora mangan panganan asu dhewe. Mlebu menyang LinkedIn saiki lan sampeyan bakal entuk dhaptar wong sing disaranake sampeyan nyambung… preduli saka hubungan nyata karo dheweke. Cheers!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.