Video: Revolusi Media Sosial - Parodi

parodi revolusi media sosial

Kita wis ngirim seri media sosial revolusi video adhedhasar mati saka Sosialisme Sosial Erik Qualman. Dheweke cerdas lan kebak statistik sing nggumunke babagan cara media sosial ngowahi cara urip, kerja lan komunikasi karo siji liyane.

Parodi iki lucu banget yen ora bisa dituduhake. Wong ngomong yen sampeyan nggayuh kasunyatan ... mula pancen lucu. Aku video iki mung padha!

Revolusi Media Sosial - Parodi

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.