Sapa sing dadi Pamirsa Sejati?

komunitas pamirsa

Nalika sampeyan nulis konten utawa gabung ing obrolan liwat media sosial, apa sampeyan ngerti sapa sing bisa maca, ngamatake lan menehi kabar? Akeh blog perusahaan lan personas sing dakdeleng ing media sosial transparan, nanging bisa uga rada maju.

Perlu dielingi manawa pamirsa utama dudu kabeh pamirsa kanthi online. Pemirsa utama bisa uga komunikasi karo sampeyan lan ngobrol karo sampeyan saben dina - nanging kalebu minoritas. Pemirsa sekunder, sing ora katon sampeyan pancen mayoritas. Dheweke maca kanthi tenang, njupuk cathetan lan menehi kritik apa bakal maju utawa ora.

Pemirsa Bisa Dadi

  • Perusahaan utawa wirausaha sabanjure sing ngevaluasi apa sampeyan bakal nyewa.
  • Profesional industri sing nemtokake manawa sampeyan dadi pimpinan.
  • Kompetisi kasebut.
  • Pemimpin konferensi ngukur sampeyan supaya bisa melu komunikasi.
  • Mungkin penerbit buku sing nemtokake manawa konten sampeyan bisa dadi bahan buku.
  • Bos lan kanca kerja sampeyan.
  • Kanca lan kulawarga.
  • Pemirsa sing kepengin weruh produk lan layanan sampeyan.
  • Karyawan perspektif utawa mitra bisnis.

Apa pesen sing sampeyan nyoba komunikasi karo saben pamirsa kasebut? Apa sampeyan duwe dalan kanggo melu karo saben jinis pamirsa? Apa sampeyan adoh saka sawetara pamirsa? Aku ana ing thread LinkedIn sawetara minggu kepungkur nalika moderator ngremehake salah sawijining anggota ing publik. Aku ngerti nuli ora tau pengin bisnis karo moderator. Dheweke bisa uga ora sadhar.

Elingi lingkungan, reputasi lan pamirsa nalika melu. Sampeyan bisa uga ora sengaja nutup target sabanjure utawa ngrusak kesempatan bisnis sabanjure. Pamirsa utama sing sampeyan lakoni dudu pamirsa sing sejatine, nanging mung sing menehi kabar yen dheweke ana. Sampeyan ora ngerti yen sampeyan kudu ngerti.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.