Priksa Referensi Pemasaran Online Sampeyan

Depositphotos 54507665 s

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan pemasaran online yaiku karya sampeyan kanthi umum supaya bisa dideleng ing jagad. Amarga kasunyatane, aku dadi kepengin weruh apa perusahaan, agensi, lan uga pamrentah daerah sing mikir nalika golek pitulung.

Cukup gampang kanggo prakualifikasi para profesional pemasaran online:

  • Yen sampeyan lagi looking for a Tenan Search Engine Optimization, mandheg goleki! Perusahaan SEO paling apik yaiku agensi sing ahli saluran omni, ngerti carane konten, email, seluler, lan sosial kabeh mengaruhi asil mesin telusuran. SEO minangka masalah matematika, entuk asil saka pemasaran mesin telusuran minangka masalah manungsa lan mbutuhake luwih saka sadurunge tembung kunci. Ngrekrut perusahaan SEO ala bisa ngrusak panguwasa perusahaan sampeyan nganti pirang-pirang taun - mula kudu ati-ati banget.
  • Yen sampeyan lagi looking for a Pakar Media Sosial, goleki wong sing nulungi bisnis kaya sampeyan bisa nggayuh media sosial. Aku ora ateges wong sing paling tuku pengikut. Aku ora ateges speaker intine utawa penulis sing duwe strategi sing beda tinimbang bisnis sampeyan. Aku menehi saran supaya sampeyan luangake wektu online lan takon sapa sing bisa ngrewangi bisnis kaya sampeyan. Sawetara konsultan favoritku ing industri durung dingerteni… nanging klien wis mundhak.
  • Yen sampeyan lagi looking for a Merek utawa Perusahaan Desain Elinga, yen kaendahan mung kalebu kulit ing jero situs web! Kita wis kerja sama karo klien sing ngetokake anggaran kanggo perusahaan merek sing ngilangi peringkat telusuran lan ngilangi aliran mlebu mlebu. Perusahaan desain apik banget migunani, nanging mung nalika sampeyan terus nambah asil bisnis, ora mung nggawe situs utawa logo sing apik.
  • Yen sampeyan nggoleki Agensi Pemasaran Online, bukak perusahaan sing sampeyan seneng komunikasi karo online lan goleki sapa sing digunakake kanggo marketing. Goleki wong sing duwe situs sing apik, program email sing apik, entuk asil telusuran lan ditampilake ing media sosial. Kanthi tembung liyane, goleki perusahaan sing bisa digunakake kanthi apik. Takon Dokter waos, takon gabungan Pizza lokal, takon marang vendor sampeyan, takon tukang ledeng sampeyan… .minta… takon… takon. Yen sampeyan nanggapi pemasaran, kemungkinan wong liya uga bakal nanggapi.

Aja nganggep sampeyan ora bisa entuk perusahaan. Aja nganggep dheweke sibuk banget kanggo nulungi sampeyan. Perusahaan gedhe bakal ngubungi sampeyan kanggo wong liya sing bisa nulungi sampeyan yen ora duwe sumber daya utawa ora kalebu rega.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.