Pundit Media Sosial minangka Media Sosial Perusahaan sing Rusak

Depositphotos 13127046 s

Apa sampeyan nate nggawe kesalahan ing media sosial? Aku wis entuk sawetara (lan terus nggawe). Ora akeh kesalahan, nanging kesalahan ora kalah. Aku wis menehi komentar ora sensitif sing bisa dihindari. Aku wis ngritik wong sing aku hormati mula dheweke mikir yen aku kurang ajar. Aku nuduhake politik - grail suci media sosial sing salah. Aku uga nyampur bisnis lan kesenengan ing akun perusahaan lan pribadi.

Aku kudu nyedhot media sosial.

Sampeyan bakal mikir… nanging aku duwe kekancan sing sehat lan anyar sing digawe lan hubungan bisnis saben dina. Saben konsultan, aku nglakoni kabeh salah… Nanging isih bisa digunakake. Lan malah wong liya, strategi sing Highbridge tugas kanggo perusahaan nggawe investasi positif ngasilake. Soko sing dihindari sawetara konsultan media sosial.

Aku wis nulis sadurunge babagan transparansi tinimbang keaslian dadi aku ora bakal ngalahake jaran sing mati ing kene (uh-oh… aja nelpon PETA). Nanging aku nesu tenan nalika ndeleng konsultan media sosial nggawa perusahaan supaya bisa nindakake kesalahan sing ora disengaja.

Babagan paling anyar yaiku Coca-Cola. Dheweke nggawe bot Twitter kanggo #MakeItHappy kampanye, nerangake tujuane ing siaran pers:

Nangani negativitas nyebar polusi feed media sosial lan utas komentar ing internet

Wah… perusahaan sing nyoba nggawa rasa seneng sethithik kanggo jagad iki. Mesthine minangka olahraga merek, mula ana sawetara pemasaran. Nanging strategi branding Coke wis puluhan taun… bisa dideleng nalika ana kenangan sing apik. Apik tenan, bener?

Dadi, Adam Pash saka Gawker, nggawe bot Twitter kanggo ngirim garis saka Mein Kampf Adolf Hitler lan ngubungake karo tag #MakeItHappy. Skema kasebut bisa digunakake. Iki nyebabake bot Coca-Cola kanggo nyiarake teks Hitler lan ngasilake foto lucu kanthi tag #MakeItHappy sajrone pirang-pirang jam.

Gawker ngirim aksi kasebut lan Internet disenengi. Coke njupuk bot kasebut.

Apa sing kedadeyan sabanjure? Para ahli media sosial ngganggu Coca-Cola amarga kesalahan media sosial. Aku maca ing saindenging feed - sing kebak kanca lan kolega sing konsultasi karo perusahaan babagan strategi media sosial. Telusuri #MakeItHappy lan Twitter lan sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing dakkandhakake. Akeh ... dheweke numbuk.

Setahun kepungkur, aku nindakake presentasi ing Jagad Pemasaran Media Sosial ing ngendi aku nyathet kabeh kesalahan media sosial perusahaan utama sing didhaptar ing situs industri lan aku mbuktekake manawa ora ana siji-sijine sing menehi pengaruh langgeng ing merek kasebut. Serius - dudu siji!

Perusahaan wedi banget amarga kesalahan media sosial. Sampeyan ngerti kenapa dheweke wedi karo kesalahan media sosial? Amarga saben konsultan media sosial sing ana ing njaba negesake kabeh staf lan bisa ngira-ngira kabeh strategi sing ditindakake kanthi kesalahan. Dudu asil kampanye sing nyebabake reputasi perusahaan, nanging pers sing digawe konsultan media sosial kanggo ngisin-isini omongane.

Coca-Cola ora nindakake apa-apa Salah karo kampanye bot Twitter sing cocog karo reaksi sing ditanggapi para pakar. Yen sampeyan pengin nggawa sapa wae menyang tugas, coba Gawker. IMO, Adam Pash minangka kontol amarga seneng-seneng nyalahake kampanye lan Gawker amarga gumunggung mula bisa main gotcha kaya bocah enom sing durung diwasa. Aku mung bisa mbayangake cekikikan nalika kutipan Hitler sing pertama digawe ing feed Twitter Coke.

Hei Gawker ... tuwuh.

Saran Kula Kanggo Perusahaan

Wayahe sampeyan nyerang kanthi sampah iki. Pertahankan merek sampeyan, atur strategi sampeyan, lan terusake. Transformasi apik tenan kanggo pemasaran lan media sing digawa media sosial yaiku kemampuan kanggo komunikasi langsung karo merek. Jagad iki njaluk transparan lan katon ing organisasi sing dikerjakake supaya bisa ngrasakake kepenak yen dhuwit sing dibuwang migunani. Nanging, kanthi transparansi bakal ana risiko. Sampeyan bakal nggawe kesalahan. Lan ora apa-apa!

Sampeyan ora bisa prédhiksi manawa sawetara kontol bakal hack kampanye media sosial sampeyan kanthi seneng karo kutipan Hitler, sanajan sampeyan nyoba tenanan. Transparan tegese sampeyan rentan karo kahanan kaya iki, nanging kaya nalika sampeyan nggawe strategi kanggo nglakokake kampanye, sampeyan bisa nggawe strategi nalika ana kesalahan.

Aku seneng ndeleng tanggapan umum saka Coke sing ujar marang kabeh wong manawa tumindak Gawker minangka tumindak sing nyoba ditindakake kampanye. Aku bakal nyebutake sedhih yen perusahaan media bakal pindhah menyang posisi paling sedheng kanggo ngisin-isini merek. Aku bakal miwiti kampanye lan njaluk wong nulis Gawker lan uga menehi rasa kuciwane.

ana kesalahan media sosial manawa perusahaan bisa ngindhari, nanging ora bisa nesu saka bebendu ing Internet dudu salah sijine.

Saran Kula kanggo Pundit Media Sosial

Yen sampeyan njupuk merek menyang tugas kaya iki, sampeyan bakal ngrusak industri sampeyan dhewe. Pengacara lan proklamasi sampeyan babagan carane merek meneng ora ngewangi sampeyan. Nggawe luwih akeh perusahaan kanggo nyerah transparansi lan bali ndhelik ing mburi logo, slogan lan pemasaran siji arah.

Yen aku merek utama, sejatine aku ora yakin apa aku bakal bisa kerja bareng karo konsultan media sosial sing mlumpat menyang band kanggo ngisin-isini perusahaan online. Media sosial bisa uga perusahaan sing paling apik komunikasi karo wong akeh, ora yen kudu njagong ing ruang dewan nggawe kabeh pengecualian amarga wedi karo postingan blog sabanjure sampeyan bakal nulis nalika ana kesalahan. Mandheg wae.

Aja nganti adol layanan sampeyan kanthi wedi lan adol, kanthi janji kepiye perusahaan bisa ndandani merek lan nggawe komunitas karo para pelanggan.

6 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hi Doug,

    Artikel gedhe. Aku seneng grafis - kabeh bagean tambahan saka jaminan kudu komunikasi tanpa tembung ditulis. Bravo.

    Aku curiga salah sawijining tantangan media sosial yaiku compartmentalization, yaiku ana marketing, teknologi, desain, copywriting, lan liya-liyane; kabeh unsur komunikasi sing beda-beda ing masyarakat informasi nalika isih enom.

    Kampanye Coke nampilake paradigma sing menarik, nanging minangka wong sing nganggo topi akeh banget ing bidang komunikasi, kalebu teknolog penduduk, aku bisa mbuktekake siji kasunyatan sing gampang nalika padu karo kewan media sosial sing dadi beban: ora tau ngotomatisasi komunikasi sampeyan. karya kampanye. Sampeyan ninggalake wong-wong mau bukaan. Iki padha karo digital kanggo perang tanpa rompi anti peluru - tingkat korban bakal dhuwur yen sampeyan duwe profil dhuwur. Iku Internet, sawise kabeh: Anonim, Tentara Elektronik Siria, Skuad Kadal, kabeh kelompok hacker sok-sok nargetake komunikasi perusahaan. Iki mung kedadeyan saka jiwa impish ing Gawker.

    Banjur, mesthi, ana fiasco media sosial Bill Cosby. wah.

    Nanging, nyenyamah wong-wong mau, padha karo nyalahke asu amarga mlebu ing tong sampah pawon: iku sifate. Lan yen sampeyan ninggalake tutup saka kaleng, uga - sayangé (lan maksudku sing tulus - iku ngirim ora cara iki, nanging iku), sing apa njaluk: kekacoan. Isih, iku kabeh pendidikan. Yen sampeyan ngerti sifate soko, sampeyan bakal duwe pangerten sing luwih apik babagan carane ngatasi masalah kasebut ing mangsa ngarep. Mbok luwih apik kanggo lase kampanye karo rompi peluru-bukti (kanggo belabor metafora) lan curate karo manungsa (mesthi, sing biasane wis dibangun ing masalah personel, banjur).

    Iku gawang ketan, saluran iki. Ninggalake bukaan lan sampeyan bakal nemokake wong sing duwe peluru digital kanthi jeneng merek, korban liyane ing Internet, crita peringatan liyane kanggo komunikasi.

    Matur nuwun kanggo nggawe aku nimbang geometri liyane saka kahanan iki karo artikel sampeyan.

  3. 3
  4. 4

    Apa sumilir njupuk - wow! #ShameonYaGawker

    Pancen, nalika guru media sosial ndhukung kabecikan keaslian lan transparansi, dheweke banget nglawan topik apa wae sing malah sebagian kontroversial - aku ngerti yen aku nyingkiri masalah kasebut, mula matur nuwun kanggo wong kaya sampeyan amarga ngadeg kanggo apa sing sampeyan yakini # RANGKUL

    Matur nuwun Douglas
    Kitto

  5. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.