Apa Media Sosial Nggawe Kita Dadi Psikopat?

psikopat sosial

Wektu kanggo seneng-seneng dina Jumuah! Akeh wong unfollow kula lan ora ngurmati taktik sosialku sing tumpul kanthi online. Aku ora yakin manawa ana sing nggolongake aku minangka psikopat publik utawa ora, nanging bisa uga ana wong loro sing kepengin weruh. Aku ora percaya, nanging aku debat kanthi debat kanthi online. Aku malah dadi panas - nanging aku isih tetep nyoba menehi pakurmatan karo pendapat wong liya.

Pengaruh jangka panjang saka mbuwang urip ing kasunyatan nalika nyambung kanthi virtual durung dingerteni kanthi lengkap. Nalika perawatan kanggo kecanduan Internet wis kasedhiya wiwit pertengahan taun '90an, perlu dielingi manawa luwih akeh wong sadurunge sing nuduhake prilaku anti-sosial sing saiki wis ana gandhengane karo mbuwang wektu kanthi online. Saka WhoIsHosting Apa Media Sosial Nggawe Kita Dadi Psikopat?

Minangka dhasar kegiatan pribadi saya kanthi online yaiku kasunyatane manawa saya umum lan transparan jatidhiri. Aku tanggung jawab kanggo perkara sing dakkandhakake kanthi online amarga aku nyelehake jeneng lan fotoku. Aku ora nindakake apa-apa kanthi anonim. Aku yakin manawa prilaku psikopat sing kita deleng kanthi online amarga ora ana akibat tumrap wong sing ora sopan utawa ora sopan online nalika ndhelik ing jubah anonimitas. Aku ora ngandel yen ana wong liya sing luwih ala tinimbang online sadurunge ... nanging luwih gampang dadi psikopat yen sampeyan ora tanggung jawab dhewe.

Psikopat Sosial

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Ora ana gandhengane karo media sosial. Iku mung masalah sing luwih visual lan info kanggo kolaborasi sinau. GOLEKE ana gegayutane karo kasunyatan manawa wong-wong Amerika ... .. padha OBSES karo kerja. Kabeh sing ana ing uripe kalebu sawetara aspek kerja, lan sawetara maneh entuk preinan. Nalika wong ora duwe cukup wektu kanggo nglampahi anak-anake (pimpinan FUTURE kita lsp) bocah-bocah ora sinau ngomong babagan perkara karo wong tuwa. Akeh sing ora ngerti emosi sing misahake kita karo kewan. Aku wis ndeleng ing kabeh tingkat penghasilan. Sing entuk dhuwit asring kerja utawa lunga lan mung sithik nggunakake kredit pajeg, tegese bocah ***. Takon apa wae pengasuh utawa pasangan au, sedhih, nanging nemen nistha bebarengan. Minangka kanggo sing golek upah sithik .... Akeh sing makarya loro lan liya-liyane kanggo nyedhiyakake… maneh .bocah-bocah ora diasuh kanthi bener. Sedhih ing sakiwa tengene ... .. aja wani ujar manawa Jerman lan liya-liyane padha, beda banget nalika wayah liburan kulawarga (ora mesthi dadi ibu), wektu liburan, lsp kulawarga kita. Aku maca artikel kanthi terus-terusan ngomong babagan kepiye wong Amerika dadi buruh sing paling efisien ing endi wae ... .. banjur bukak kerja 6 jam lan wenehi anak !!!

    • 3

      Aku yakin aku salah sawijining wong Amerika sing sampeyan gunakake @driventowin: disqus! Nanging, aku ora setuju yen aku milih kerja ing kulawarga. Aku mesthi duwe loro lan duwe hubungan luar biasa karo anak-anakku (aku bapak siji). Aku ora percaya yen sampeyan kudu ngorbanake siji liyane. Lan aku ora bakal nggawe kulawarga pungkasan.

      • 4

        Pancen apik banget yen dirungokake manungsa. Aku ndeleng akeh kulawarga sing mung ngerti yen dheweke kulawarga b / c teka lan budhal bareng. Wong liya kaku banget amarga stres ekonomi mula ora bisa ngrasakake urip. Apa sampeyan wis siyap sadurunge duwe anak? Utawa nindakake kabeh sawise? Luwih gampang ditindakake yen duwe anak sawise, nanging bisa rampung.

        • 5

          Nganti aku miwiti bisnisku dhewe (kanthi $ 0 lan anakku miwiti kuliah) aku duwe kebebasan kanggo nyampur kabeh! Aku yakin aku kerja luwih akeh jam luwih saka umume wong Amerika - nanging akeh ing njaba wektu kulawarga wiwit tengah wengi nganti 4:XNUMX 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.