Infografis: Privasi Media Sosial

privasi media sosial

Kaya CAN-SPAM ngganti industri pemasaran email ing salawas-lawase, kita kudu ngetrapake peraturan sing akeh banget ing media sosial lan ruang pemasaran seluler. Nalika aku ora yakin manawa industri kasebut ana ing kahanan sedhih minangka infographic ing ngisor iki negesake, aku bakal mbela industri iki amarga pancen enom banget lan minangka wates anyar. Piranti lan informasi durung nate kasedhiya kaya saiki. Aku yakin para pemasar sing tanggung jawab nggunakake informasi iki - ora kanggo ndelok konsumen - nanging kanggo nggawe pengalaman khusus kanggo dheweke.

Keprigelan paling gedhe yaiku pambocoran. Kaya panganan sing mbutuhake informasi nutrisi kanggo diterbitake ing format tartamtu, aku yakin kita butuh format pambocoran data universal sing dikembangake lan disepakati karo industri. Pelanggan ora bakal lungguh lan maca syarat-syarat perjanjian layanan lan kabijakan privasi. Basane meh ora dingerteni… kadang sengaja. Perusahaan teknologi pemasaran minangka jembatan antarane konsumen lan pengiklan, lan kudu tanggung jawab lan tanggung jawab babagan cara nglindhungi lan nuduhake informasi kasebut.

Media Sosial lan Privasi: Hubungan media sosial lan privasi wis kontroversial, nanging amarga ana pelanggaran privasi anyar, setelan privasi sing saya owah lan tambah akeh perkara sing dituduhake ing media sosial, saiki ana perhatian anyar babagan topik sing angel. Kanthi konsumen dadi luwih kuwatir nglindhungi privasi ing era media sosial, jaringan sosial kudu nggawe privasi dadi prioritas supaya konsumen tetep dadi penggemar lan pengikut.

Yen ana siji pesen ing infographic iki, konsumen ora duwe pitunjuk babagan cara data digunakake. Ing kono kita kudu fokus banget!

kahanan infographic privasi media sosial sing sedhih

2 Komentar

  1. 1

    Aku yakin para pemasar sing tanggung jawab nggunakake informasi iki - ora kanggo ndelok konsumen - nanging kanggo nggawe pengalaman khusus kanggo dheweke. (ngresiki gulune!)

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.