Kebijakan Media Sosial ing Papan Makarya

pratinjau kabijakan media sosial

Iki minangka infographic menarik babagan kabijakan media sosial perusahaan. Iki grafis sing cukup menarik, nanging, kaya obrolan politik media sing umum, fokus karo perlindungan merek, promosi merek, utawa kebebasan karyawan. Masalahe yaiku ana kesempatan gedhe liyane ing antarane babagan Infographic nanging durung cukup rinci babagan…

Produktivitas!

Kemampuan kanggo jaringan karo kanca, profesional, vendor, lan klien nyedhiyakake kesempatan kanggo perusahaan supaya cepet nyedhiyakake lan ngekstrak informasi. Ora lungguh ing telpon utawa nyoba maca dokumentasi lan file pitulung, karyawan bisa online lan bisa nyambung karo pangguna, vendor utawa konsultan liyane kanggo njaluk informasi sing dibutuhake kanggo ngrampungake proyek kasebut.

Uga, iki bisa digunakake kanggo rekrutmen, riset kompetitif, survey, hubungan pelanggan ... ana akeh kaluwihan kanggo bisnis sosial! Lan karo 70.7% perusahaan sing ngalangi situs media sosial, ana kesempatan sing luar biasa kanggo perusahaan sampeyan supaya bisa terus maju kanthi nggunakake media kasebut.

Faktor liyane sing kudu dicathet ing kene ... kanthi smartphone kanthi pertumbuhan digit kaping pindho, perusahaan ngapusi awake dhewe kanthi mikir bakal ngalangi situs media sosial. Iki ngelingake aku babagan jaman Internet sing apik, ing ngendi mung sawetara karyawan ing posisi paling penting sing duwe akses menyang Internet lan kita liyane sing kudu kanthi tenang ngupayakake masalah iki. Intranet. Kita mung pasrah kabeh lan main Solitaire wae.

Napa ing jagad iki sampeyan ngalangi karyawan supaya ora nyambung karo profesional liyane? Yen karyawan sampeyan ana ing Facebook lan ora produktif, kuwi dudu masalah Facebook utawa keamanan, kuwi masalah kinerja ... coba pateni! Pemimpin sing apik ngilangi alangan, ora nambah.

Kutipan saka Infographic:

Dina iki, perusahaan ngetrapake kabijakan media sosial kanthi macem-macem wujud - lan ora nggumunake kenapa: saben wulan kita krungu bencana PR liyane amarga ana tweet sing salah. Iki nyebabake akeh perusahaan nglarang panggunaan media sosial nalika karyawan lagi kerja. Nanging perusahaan liyane duwe pendekatan sing beda, percaya manawa generasi sing diangkat teknologi luwih produktif yen diidini nggunakake miturut pamrihane dhewe.

infographic papan media sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.