Apa Media Sosial wis Nggayuh Kapasitas Inovatif?

Wutah media sosial ing sawetara taun kepungkur ora kaya apa-apa sing wis kita tingali. Mesthi wae, kalebu pemasaran media sosial. Nalika ndeleng 2014, aku ora bisa ngerteni apa - cepet media sosial saya mundhak - saiki wis entuk kapasitas inovatif. Aku ora ujar manawa media sosial ana kurang populer uga ora bisa diarani pemasaran media sosial kurang efektif, iku dudu maksudku. Intine yaiku aku ora seneng banget karo apa sing bakal mbesuk.

Data lan kesempatan gedhe kanggo target lan ngiklanake bakal terus nyetel teknologi (utawa ngrusak). Unsur interaktif utama ana ing kene, sanajan… kita duwe teknologi obrolan, perumpamaan, lan video. Kita duwe integrasi seluler lan tablet. Kita duwe pengaruh penulis lan media sosial ing visibilitas merek kanthi umum. Malah wis duwe sawetara klompok umur nilar Facebook, bocah lanang gedhe ing blok kasebut lan bisa dibantah, platform sing paling canggih lan fitur sing canggih.

Kita wis duwe pemantauan sosial, kurasi sosial, penerbitan sosial, sindikasi sosial, dhukungan pelanggan sosial, perdagangan sosial, pelaporan sosial ... apa aku ora kejawab? Platform wis dadi luwih canggih lan saiki gabung karo alat manajemen konten liyane, manajemen hubungan pelanggan, lan sistem e-niaga.

Wektu uga wis nyedhiyakake piwulang sing luar biasa. Perusahaan saiki wis ngerti cara ngatasi detractors online kanthi efektif Perusahaan ngerti apa sing kudu ngindhari ing media sosial - utawa kepiye carane nyekel judhul. Kita ngerti manawa bisa dadi papan sing bisa ngasilake paling ala ing wong serem.

Minangka prilaku sosial lan eksekusi dhewe, aku nyoba pirang-pirang taun kanggo sinau babagan platform anyar lan ngetrapake strategi kanggo nggunakake platform saiki. Aku wis nyetel fokus, nggunakake media sosial kanggo ngrembug lan nyuarakake konten, nanging mesthi nggawa wong bali menyang situs kanggo melu lan ngonversi kanthi lengkap. Proses kanggo saben dina, mingguan, lan saben wulan kanggo media sosial - dakkarepake - dadi rutin saiki.

Kanggo maju, aku kepengin nambah komunitas tinimbang nggawe pamirsa. Aku ora pengin nuduhake alat anyar, nanging uga arep dakrembug karo sampeyan. Nanging kesempatan kasebut wis ana saiki - dudu prekara sing bakal saya ganti taun ngarep.

Apa aku ora prekara iki? Apa sampeyan ndeleng momentum tambahan lan tuwuh teknologi pemasaran media sosial ing taun ngarep? Apa sampeyan isih nyetel strategi media sosial utawa cukup rutin? Apa ana alat anyar sing sampeyan butuhake? Utawa apa kita duwe kabeh alat sing dibutuhake saiki?