Apa Media Sosial wis Nggayuh Kapasitas Inovatif?

Social media's growth in the last few years was unlike anything we've ever seen. Along for the ride, of course, was social media marketing. As we look to 2014, I can't help but wonder if – as fast as social media rose – it's now reached its innovative capacity. I'm not saying social media is any kurang populer uga ora bisa diarani pemasaran media sosial kurang efektif, that's not my point. My point is that I'm not as excited about what may be coming next.

Big data and opportunities to target and advertise will continue to fine tune the technology (or ruin it). The key interactive elements are here, though… we have conversation, imagery, and video technologies. We have mobile and tablet integration. We have authorship and social media's impact on a brand's overall visibility. We even already have some klompok umur nilar Facebook, bocah lanang gedhe ing blok kasebut lan bisa dibantah, platform sing paling canggih lan fitur sing canggih.

Kita wis duwe pemantauan sosial, kurasi sosial, penerbitan sosial, sindikasi sosial, dhukungan pelanggan sosial, perdagangan sosial, pelaporan sosial ... apa aku ora kejawab? Platform wis dadi luwih canggih lan saiki gabung karo alat manajemen konten liyane, manajemen hubungan pelanggan, lan sistem e-niaga.

Wektu uga wis nyedhiyakake piwulang sing luar biasa. Perusahaan saiki wis ngerti cara ngatasi detractors online kanthi efektif Perusahaan ngerti apa sing kudu ngindhari ing media sosial - utawa kepiye carane nyekel judhul. Kita ngerti manawa bisa dadi papan sing bisa ngasilake paling ala ing wong serem.

As for my own social behavior and execution, I scrambled for several years to educate myself on new platforms and implement strategies to fully leverage the current platforms. I've adjusted my focus, utilizing social media to discuss and echo my content, but always driving people back to our site to fully engage and convert. My daily, weekly, and monthly processes for social media are – dare I say – becoming routine now.

Moving forward I do want to improve building a community over building just an audience. I don't want to show you new tools, I want to also discuss them with you. But that opportunity already exists today – it's not something I see changing in the next year.

Apa aku ora prekara iki? Apa sampeyan ndeleng momentum tambahan lan tuwuh teknologi pemasaran media sosial ing taun ngarep? Apa sampeyan isih nyetel strategi media sosial utawa cukup rutin? Apa ana alat anyar sing sampeyan butuhake? Utawa apa kita duwe kabeh alat sing dibutuhake saiki?

2 Komentar

  1. 1

    Blog anyar ing Harvard Business Review nyaranake pengaruh media sosial sing terus aktif bakal nyebabake tumindak saben dina mayoritas karyawan sing bakal nambah pesen pemasaran liwat media sosial. Penguatan iki, miturut pendapatku sing andhap asor, bisa uga dadi katalis kanggo ngganti model bisnis sing didhasarake penghasilan saiki dadi model bisnis sing didhukung masarakat.

    Media sosial bakal terus mengaruhi pasar kaya telpon, radio, TV, lsp. Lan terus nindakake.

    Leanne Hoagland-Smith
    2013 - 25 Influencer Penjualan Top - http://labs.openviewpartners.com/top-sales-influencers-for-2013

  2. 2

    Aku yakin manawa media sosial bakal terus mengaruhi ora mung pasar, nanging uga urip saben dinane.

    Nanging sing dakkarepake ing taun 2014 yaiku munggah jaringan sosial sing luwih anonim, kayata Duvamis lan ChronicleMe.

    Duvamis, kayata, nawakake konsep lan fungsi sing inovatif, ditambah karo kagunaane konsumen lan
    panjaluk lingkungan komunikasi online sing aman.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.