Jaringan Sosial Ngomong Dheweke Kebanjiran

Foto simpenan 23794459 xs

Aku ngerti aku. Aku ora bisa ngetutake kabeh obrolan sing aku saldo ing kabeh jaringan sosial. Matur suwun, alat kaya Panas viral, Hubspot, Hootsuite, Buffer lan liya-liyane ngewangi aku ngatur tandha, nyebutake, tanggapan lan obrolan ... nanging aku isih rumangsa ora nindakake kabeh sing kudu dakkarepake supaya bisa terus. Aku dudu siji-sijine miturut MyLife lan Harris Interactive.

MyLife bubar ngrampungake survey nasional babagan prilaku media sosial. Panliten kasebut ngandhakake manawa para jejaring sosial saya tambah akeh kanthi nyuda tambah akeh jaringan sosial lan akun email sing dikelola, nyebabake Fear of Missing Out (FOMO), lan pertimbangan "liburan" saka media sosial kabeh.

Mangkene infographic sing digawe ing survey:

My Life_Overwhelmed_IG_2_7-2

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kita panginten teknologi bakal nggawe urip luwih gampang durung, kita ora duwe wektu "gratis" dina iki tinimbang kita puluhan taun kepungkur. Lan kanggo sawetara kita, garis antarane kerja lan omah dadi kabur. Kita ana ing piranti kita. Kabeh. Ing. Ngakak. Wektu. Info apik. Matur nuwun kanggo nuduhake 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.