Jaringan Sosial Ngomong Dheweke Kebanjiran

Depositphotos 23794459 xs

Aku ngerti aku. Aku ora bisa ngetutake kabeh obrolan sing aku saldo ing kabeh jaringan sosial. Matur suwun, alat kaya Viralheat, Hubspot, Hootsuite, Buffer lan liya-liyane ngewangi aku ngatur tandha, nyebutake, tanggapan lan obrolan ... nanging aku isih rumangsa ora nindakake kabeh sing kudu dakkarepake supaya bisa terus. Aku dudu siji-sijine miturut MyLife lan Harris Interactive.

MyLife bubar ngrampungake survey nasional babagan prilaku media sosial. Panliten kasebut ngandhakake manawa para jejaring sosial saya tambah akeh kanthi nyuda tambah akeh jaringan sosial lan akun email sing dikelola, nyebabake Fear of Missing Out (FOMO), lan pertimbangan "liburan" saka media sosial kabeh.

Mangkene infographic sing digawe ing survey:

MyLife_Overwhelmed_IG_2_7-2

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kita ngira teknologi bakal nggawe urip kita luwih gampang, saiki ora duwe wektu "bebas" luwih saka taun-taun kepungkur. Lan kanggo sawetara wong, garis antarane kerja lan omah wis kabur. Kita ana ing piranti. Kabeh Ing Freaking. Wektu Info apik. Matur nuwun kanggo nuduhake 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.