Viralheat: Pemantauan Media Sosial kanggo SMB

ngawasi media sosial

Wis suwe banget kita golek layanan ngawasi media sosial. Sistem ngawasi media sosial ngidini sampeyan nyiyapake merek lan tembung kunci lan ngawasi macem-macem situs media sosial kanggo nyebutake, sentimen lan kegiatan ing babagan kasebut. Kanggo perusahaan, strategi ngawasi media sosial bisa nguntungake banget kanggo ngatasi masalah layanan pelanggan, ngawasi kepiye pangrasane wong babagan merek sampeyan, lan ngamati kinerja strategi sosial sampeyan.

Sing dadi masalah yaiku biaya sistem sing luar biasa! Kanggo ngasilake strategi media sosial butuh wektu, mula, nalika ngomong karo klien supaya nambah platform sing ewonan dolar saben wulan rada ekstrem. Aku takon karo sawetara pemasar media sosial, "Apa ana platform ngawasi media sosial sing terjangkau?" lan ora kakehan wangsulan.

Nanging, siji respon saka Carri Bugbee wis kula bungah banget. Viralheat katon minangka ngawasi media sosial sing kuat lan Analytics platform sing dibangun kanggo pasar bisnis cilik lan menengah (SMB).

Aku seneng banget wiwit nggunakake Viralheat kanggo miwiti ngawasi media sosial klien. Sistem kasebut katon cukup kuat kanthi akeh fitur sing didhaptar:

  • Ngawasi wektu nyata - iki fitur utama. Akeh sistem liyane sing dudu real-time, mung nggabungake data saka sistem liyane.
  • Analitik influencer kanggo ngenali pandherekipun kanthi pengaruh gedhe sing bisa nyebabake kampanye.
  • Analisis sentimen kanggo ngenali swasana saben sebut.
  • Analisis virus kanggo ngenali tweet lan nyebutake sing duweni potensi virus.
  • Ngawasi video luwih saka 200 situs video.
  • Integrasi CRM kanggo meksa Salesforce utawa download liwat Excel.
  • Lokasi Geo kemampuan kanggo matesi profil sampeyan ing sembarang lokasi ing jagad iki.
  • Tandha Dinamis kemampuan supaya sampeyan bisa entuk kabar cepet babagan sebutan.
  • API - Supaya sampeyan bisa nggabungake data karo sistem eksternal sing pengin.

Kajaba fitur, aspek sing paling apik yaiku Viralheat bisa uga regane. Paket pambuka yaiku $ 9.99 saben wulan kanthi fitur dhasar. Paket $ 29.99 saben wulan katon duwe kabeh kebutuhan kanggo miwiti usaha cilik. Paket $ 89.99 saben wulan kalebu paket agensi merek!

Kanggo regane, iki bisa dadi salah sawijining paket ngawasi media sosial paling kuat sing ditemokake. Yen sampeyan ngerti luwih akeh platform ngawasi media sosial kanggo SMB ing kana (dudu penerbitan media sosial), wenehake komentar kasebut. Lan - yen sampeyan pangguna Viralheat, kita seneng ngrungokake pikirane babagan sistem. Kita seneng banget bisa mlebu paket afiliasi (lan iku link ing kiriman iki).

2 Komentar

  1. 1

    Doug, aku retak nalika ndeleng kiriman sampeyan amarga aku nemokake kanthi riset alat ngawasi media sosial kanggo SMB. Banjur aku weruh jenengku ing postinganmu. Matur suwun kanthi bengak-bengok!

    Aku mesthi golek alat ngawasi anyar sing terjangkau kanggo startup lan SMB, nanging kayane Viralheat bisa dadi pilihan paling apik kanggo dhuwit kasebut. Yen aku nemoni perkara sing padha, aku bakal menehi ngerti.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.