World of Monitoring Media Sosial lan Analytics

ngawasi media sosial lan infographic analitik

Data pisanan ing infographic iki apik banget… tuwuhing Analytics pasar alat. Miturut pendapat saya, nuduhake sawetara masalah. Kaping pisanan yaiku kita kabeh isih golek alat sing luwih apik kanggo nglaporake lan ngawasi strategi pemasaran lan sing nomer loro yaiku manawa ngetrapake persentase anggaran pemasaran sing luwih gedhe kanggo mesthekake strategi bisa digunakake.

Nalika nggunakake media sosial kanggo nyambung karo wong liya, kita nggawe jejak data digital interaksi manungsa. Yen dianalisis kanthi bener, data sing penting iki bisa nuduhake pendapat umum lan tren konsumen, nggawe prediksi lan menehi wawasan. Kanggo perusahaan sing nglumpukake lan nganalisa data iki kanthi bener, bisa dadi kunci sukses. Iki infographic saka Permintaan Metric dirancang kanggo nyedhiyakake informasi babagan organisasi babagan jagad pemantauan lan analitik media sosial.

Infographic iki dudu anyar, nanging isih nuduhake sawetara alat apik sing durung ditemokake. Aku mesthi gumun karo pirang-pirang platform sing isih durung dakelingi ing kana!

  • BrandID - ngawasi merek sampeyan ing Youtube.
  • Curalate - gambar majeng Analytics lan algoritma pangenalan kanggo pangukuran kampanye.
  • Engagor - Platform wektu nyata kanggo layanan pelanggan sosial lan pemasaran keterlibatan.
  • Hootsuite - nerbitake, ngawasi lan ngatur media sosial ing bisnis kanthi kemampuan Enterprise.
  • Iconosquare (biyen Statigr.am) - metrik kunci babagan akun Instagram sampeyan.
  • Komfo - nuduhake virus sampeyan amplifikasi utawa tekan kiriman sampeyan.
  • Linkfluence - intelijen media sosial kanggo merek lan agensi.
  • Piqora - lacak kampanye adhedhasar gambar saka Pinterest, Tumblr lan Instagram.
  • Plumlytic - Manajemen media sosial kanthi analisis ngrungokake lan prediksi lengkap.
  • Mung Diukur - Media sosial lintas-saluran Analytics digunakake dening merek paling dhuwur.
  • Sysomos - pangukuran jero
    ing media sosial sing diduweni, entuk lan mbayar.
  • Tweriod - Analisis kegiatan pengikut sampeyan kanggo nemokake wektu sing paling aktif saben dina sing bakal dituduhake.

Goleki sawetara postingan blog ing sawetara platform kasebut!

Piranti Lunak lan Analisis Media Sosial

3 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nyorot Sysomos ing kene Douglas!
    Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap, aja nganti luwih becik nyedhaki aku utawa ngubungi kita liwat situs web.

    Cheers,
    Sheldon, manajer komunitas Sysomos

  2. 2

    Infographic sing apik banget lan informatif banget. Sampeyan wis menehi sawetara pemahaman sing apik lan migunani banget. Saliyane alat sing wis sampeyan sebutake ing infografis ing ndhuwur, aku pengin nambah Plumlytic. Plumlytic nawakake manajemen media sosial kanthi internal ngrungokake lan analitik prediktif internal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.