Sampeyan Nggawe Salah!

Salah

Minangka pemasar, kita kabeh ngerti babagan angel anggone ngowahi tumindake. Minangka salah sawijining perkara paling angel sing bisa nyoba. Amarga iku Google, saiki, bakal terus sukses telusuran, amarga masarakat wis biasa "Google" yen kudu nemokake barang ing web.

Gambar 31.pngNgerti iki, aku kesengsem karo akeh wong sing dakdeleng ing Twitter lan blog sing ngandhani wong liya yen nggunakake media sosial salah. Sing luwih narik kawigatenku yaiku wong-wong sing kerja dadi konsultan utawa ing agensi, bisa uga PR, Pemasaran, utawa Media Sosial.

Sampeyan pengin rahasia babagan cara maju Media Sosial lan mbantu perusahaan ngembangake bisnis kanthi online? Aja ngandhani wong liya yen dheweke salah lan wiwiti ngomong marang wong-wong kepiye carane bisa luwih apik. Ora ana sing pengin dikandhani yen dheweke salah, dheweke pengin ngerti carane luwih apik usahane. Cara sing gampang kanggo nggedhekake bisnis sampeyan lan ndeleng praktik media sosial sing luwih apik ing level perusahaan.

Kita kabeh sinau babagan cara nggunakake alat kasebut, menehi kekuwatan kanggo wong lan nonton bisnis sampeyan wis aktif.

One comment

  1. 1

    Aku setuju .. Aku nindakake kiriman anyar kanthi judhul "Media Sosial, aku butuh tutor?" Aku ndeleng akeh pamilik bisnis sing mikir utawa wiwit melu media sosial nanging nemokake ana pedhot sing sithik. Sawetara ora ngerti apa-apa lan sing liya ora nganggep kabisan media sosial. Kanggo akeh "PENGALAMAN" ngaku ahli utawa asil sing janjeni sing durung entuk. Kanthi kurang ilmu lan wektu kanggo sinau, pamilik bisnis mung didol. Aku ngetutake lan ngormati wong-wong sing ana ing media sosial kaya sing dakanggep minangka konsultan finansial. Yen konsultan finansial durung nggawe finansial, kepiye cara konsultasi karo aku.
    Aku bakal ngurmati umpan balik ing blogku http://yougonetwork.com/johnnie_firari/2009/08/so… Ana sing dadi pemilik usaha cilik sing isih dakkarepake lan digunakake. Matur nuwun

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.