Marketing Social Media

Sampeyan Nggawe Salah!

Minangka pemasar, kita kabeh ngerti babagan angel anggone ngowahi tumindake. Minangka salah sawijining perkara paling angel sing bisa nyoba. Amarga iku Google, saiki, bakal terus sukses telusuran, amarga masarakat wis biasa "Google" yen kudu nemokake barang ing web.

Gambar 31.pngNgerti iki, aku kesengsem karo akeh wong sing dakdeleng ing Twitter lan blog sing ngandhani wong liya yen nggunakake media sosial salah. Sing luwih narik kawigatenku yaiku wong-wong sing kerja dadi konsultan utawa ing agensi, bisa uga PR, Pemasaran, utawa Media Sosial.

Sampeyan pengin rahasia babagan cara maju Media Sosial lan mbantu perusahaan ngembangake bisnis kanthi online? Aja ngandhani wong liya yen dheweke salah lan wiwiti ngomong marang wong-wong kepiye carane bisa luwih apik. Ora ana sing pengin dikandhani yen dheweke salah, dheweke pengin ngerti kepiye carane luwih apik usahane. Cara sing gampang kanggo nggedhekake bisnis sampeyan lan ndeleng praktik media sosial sing luwih apik ing level perusahaan.

Kita kabeh sinau babagan cara nggunakake alat kasebut, menehi kekuwatan kanggo wong lan nonton bisnis sampeyan wis aktif.

Chris Lucas

Chris minangka Wakil Presiden Pengembangan Bisnis kanggo formstack. Dheweke ngatur akeh upaya pemasaran Formstack kanthi minat khusus kanggo nemokake kepiye pemasaran sosial lan online bisa mbantu Formstack tuwuh. Formstack minangka alat nggawe formulir online sing mbutuhake akeh sirah amarga ngumpulake lan ngatur data online.

salah Komentar

  1. Aku setuju.. Aku nggawe postingan anyar kanthi judhul "Media Sosial Aku butuh tutor?" Aku weruh liyane lan liyane pamilik bisnis mikir utawa miwiti kanggo melu ing media sosial nanging nemokake ana pedhot sethitik. Sawetara ora ngerti lan liyane ngremehake kemampuan media sosial. Akeh "PAKAR" sing ngaku ahli utawa asil sing janjeni dhewe durung entuk. Kanthi kekurangan kawruh lan wektu kanggo sinau, pamilik bisnis mung didol. Aku ngetutake lan ngurmati sing ana ing media sosial kaya-kaya aku nggoleki dheweke minangka konsultan finansial. Yen konsultan finansial durung mapan babagan finansial, kepiye dheweke bisa konsultasi karo aku.
    Aku bakal appreciate sembarang saran ing blog http://yougonetwork.com/johnnie_firari/2009/08/so… Soko minangka pemilik bisnis cilik aku isih mbentuk lan digunakake kanggo tundhuk. Matur nuwun.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web