Pangukuran Media Sosial Kudu Mesthi!

Pelaporan Sosial Nang Google Analytics | Blog Tech Pemasaran

Pangukuran Media SosialAna akeh diskusi babagan media sosial (kalebu blogging) lan apa asil kudu diukur lan kepiye.

Sawetara conto pangukuran media sosial kalebu panggilan tumindak ing blog perusahaan, perbaikan (utawa nyuda) kepuasan pelanggan, utawa tambah klien penylametan.

Lawan pangukuran media sosial kadang-kadang percaya manawa pangukuran minangka dalan kanggo karusakan, utawa paling ora manipulasi. Dheweke percaya manawa bisnis kudu ngetrapake strategi komunikasi karo pelanggan lan prospek amarga bisnis kasebut tengen bab sing kudu ditindakake. Aku setuju manawa iku sing paling apik… lan kudune ngukur media sosial kanggo mbuktekake iku tumindak sing bener!

Risiko pangukuran, mesthine kanggo ngukur kesimpulan sing kurang utawa adhedhasar kesimpulan data sing durung lengkap. Yen sampeyan grafik 2 variabel lan sampeyan nemokake korélasi, ora mesthi ana bukti sing bisa dibantah manawa ana siji. Bisa uga ana variabel lingkungan liyane sing luwih kuwat is faktor sing sampeyan mung ilang.

Panyengkuyung ngukur strategi pemasaran media sosial asring ngilangi elemen manungsa ing media sosial, lan mung ndeleng minangka media anyar kanggo ngrampungake lan manipulasi. Aku apa ora setuju karo iki. Aku yakin minangka media liyane kanggo nggunakake alat-alat kanggo nyimpen produk menyang wong sing butuh utawa pengin.

Nalika aku maca tulisan iki menyang lali pangukuran media sosial Intine, aku komentar, yen argumen kasebut minangka titik utama. Bisnis ora peduli apa pendapat utawa pendapat saya babagan pangukuran media sosial… bakal diukur apa wae.

Ngukur pengaruh media sosial iku angel, nanging ora mungkin. Aku mikir, akeh argumentasi sing teka saka kasunyatan manawa ngukur pengaruh mbutuhake kerja keras. Mesthekake yen kabeh pengunjung dilacak lan apa tumindake gegayutan karo produk lan layanan sampeyan dudu tugas sing gampang ... mula muga-muga akeh guru media sosial ora ngerti kepiye, ora ngerti sebabe, utawa pancen males banget.

Dheweke ora pengin ngubungake rega saham, kepuasan pelanggan, pendapat lan temperamen produk umume, inbound, nilai keterlibatan, rasio cedhak, lan sumber daya manungsa biaya kanggo sampeyan… luwih gampang yen mung ngobrol babagan pinten-pinten Suka, komentar, utawa sebutan ing situs liyane. Muga-muga melu perusahaan kanthi anggaran pemasaran substansial ing strategi media sosial sing komprehensif tanpa ngandhani babagan cara ngukur kasuksesan dolar lan sen.

Kita kudu ngukur. Kita kudu mbuktekake. Kita kudu nambah.

Nglamar target lan langkah-langkah menyang Media Sosial ora ateges sampeyan kudu nyingkirake kabeh kualitas bisnise kanggo bisnis liyane sing nggunakake media sosial kanggo nambah asil bisnis. Ngapikake komunikasi karo klien lan prospek, nyedhiyakake dalan kanggo keterlibatan, meksa otoritas perusahaan sampeyan ing papane, golek pengaruh lan ngidini dheweke nyebar ... kabeh kaluwihan kasebut ora kudu dibuwang. Sampeyan bisa duwe paling apik kaloro jagad.

Aku duwe kapercayan sing luar biasa ing kecenderungan alami media sosial kanggo ngilangi perusahaan sing bakal nyoba ngapusi media hebat iki. Pangukuran ora mung nyedhiyakake perusahaan pangerten babagan laba investasi ing media sosial, pangukuran uga bakal menehi perusahaan bukti yen kebenaran lan transparansi bakal menang. Kekuwatan ana ing nomer. Aku uga percaya manawa teknologi pemasaran bakal terus dandan supaya ngukur media komunikasi anyar iki dadi luwih gampang lan akurat.

Salah sawijining pamikiran, mung amarga sampeyan mbuktekake media sosial minangka strategi pemasaran sing bisa ditindakake, ora ateges manawa perusahaan bakal melu. Perusahaan minangka kapal angel kanggo muter! Kita asring ngobrol karo perusahaan supaya nresep sekaligus, mbuktekake asile, lan banjur kerja kanggo nambah program. Pangowahan angel lan butuh wektu.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Aku bisa uga wis nulis tulisan kasebut kanthi cara sing salah. Sampeyan ngerti manawa aku duwe masalah kasebut. ha. Intine kiriman yaiku takon apa kita ngupayakake TYPE pangukuran sing bener ora kudu nglirwakake pangukuran lan awake dhewe.

    Yen kita bisa ngukur sing ora bisa ditemokake kaya branding lan desain… sampeyan uga bisa ngukur media sosial minangka wujud pangembangan merek. Aku setuju manawa perusahaan minangka kapal sing angel diganti. Radio wis dadi model pemasaran sing wis kabukten wis pirang-pirang taun lan isih angel adol sawetara wong ing alat kasebut.

    Ora ana gandhengane karo jumlah karya sing dibutuhake kanggo ngukur alat kasebut. Sampeyan saiki kudu ngerti. Pancen ana gandhengane karo alat sing digunakake.

    Aku rumangsa kabeh nyoba mbuktekake sistem lan alat saiki.

    • 4

      Pancen tantangane - utamane klien ndeleng anggaran sing dikelola kanthi mikro lan dipotong kiwa lan nengen. Aku ngarep-arep dina nalika duwe sawetara algoritma lan alat sing ora ana ing kothak piranti kanggo ngukur pengaruh transparansi lan keterbukaan!

      Nganti saiki, ayo tetep nuduhake temuan kita!

      Matur suwun Kyle!

  4. 5

    Pitakonane, mesthine, apa sing diukur lan alat sing digunakake - kepiye kabeh partisipasi pangguna dijupuk. Program sing dianalisis web bakal nangkep lan nuduhake lalu lintas rujukan. Sing luwih apik ngaktifake ngetutake klik pengunjung sabanjure ing situs kasebut, lan muga-muga partisipasi ing acara sukses.

    Nanging, akeh sing dikarepake supaya bisa ngrekam luwih apik lan menehi kontribusi kanggo nambah pagerank kayata indeks mesin telusuran backlink sing ora ana ing CMS situs media sosial.

    Contone, printah robot umum yaiku "indeks, tututi", nanging iki ora kasebut ing Twitter. Yen kita ndeleng kode kanggo RT sing ngrujuk entri blog iki:

    RT @kyleplacy Starting a good thread on your RT @douglaskarr post http://digg.com/u11R8z "Social Media Measurement is a Must!" #webanalytics

    ana sing ndeleng manawa bot diwenehake instruksi kanggo rel = "nofollow". Iki uga bener kanggo tautan "Info Luwih Luwih" ing sidebar Tweeter.

    Web http://www.pagera...

    Maneh, mesin telusuran supaya ora ngetutake tautan kasebut.

    Akeh banget kanggo backlink.

  5. 6

    Ora bisa setuju luwih akeh! Pengukuran penting banget kanggo nggawe industri sukses. Umume wong utawa perusahaan arang nindakake perkara amarga iku "tumindak sing bener". Biasane ana sawetara bentuk motivasi sing mupangat kanggo kita. Pengukuran validasi motivasi kasebut lan ngidini kita nggunakake potensial nanging bisa ngerteni pengaruh.

  6. 7

    Matur nuwun kanggo pingback ing artikelku babagan Ngukur Media Sosial. Aku setuju kabeh karo iki! Aku kaget amarga ora gelem ngukur media sosial. Supaya bisa melu karo para pelanggan, pikirane perlu, luwih-luwih yen perusahaan pengin masarake produke menyang wong sing pengin lan mbutuhake. Ngukur kampanye media sosial minangka cara sing apik kanggo sesambungan karo pelanggan lan ngerti wilayah lan saluran apa sing digunakake kanggo ngobrol babagan perusahaan utawa produk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.