Kedewasaan Media Sosial

pengaruh bisnis cilik

Sewidak taun kepungkur nalika televisi muncul ing adegan kasebut, iklan TV padha karo iklan radio. Utamane kalebu pitchman sing ngadeg ing ngarep kamera, nggambarake produk, kaya biasane ing radio. Bedane mung sampeyan bisa ndeleng dheweke nyekel produk kasebut.

Nalika TV wis diwasa, pariwara uga padha. Nalika para pemasar sinau kekuwatan media visual, dheweke nggawe iklan kanggo nggawe emosi, sawetara lucu, ana sing manis utawa sentimental lan sawetara sing serius lan nggawe pemikiran. Nalika rata-rata pamirsa saiki wis luwih populer, kita isih bisa ngguyu, nangis utawa tumindak kanthi iklan sing pas. (Nanging, ing biasane, kita bakal nonton ing Youtube).

Desain web wis ngalami proses sing padha, wiwit jaman situs brosur, kita pindhah menyang flash lan grafis animasi kanggo nyenengake para pengunjung, lan pungkasane situs sing ramah seluler sing gampang, sing dituju karo para pelanggan, kanthi fitur interaktif kanggo nggawe pemasaran pacelathon karo pengunjung.

Lan saiki, kita ndeleng media sosial ngalami fase sing padha. Saka obrolan sing nyebabake penyiaran pesen sales, para pemasar sing cerdas sinau nemokake keseimbangan antarane obrolan, keterlibatan lan sawetara penjualan sing diluncurake. Nalika umure diwasa, luwih akeh pamilik bisnis cilik sing nganggep serius minangka bagean saka marketing nyampur

Apa ana angen-angen utawa ana pangowahan sing nyata? Kita pengin ngerti, mula maneh nggawe bisnis cilik survey media sosial lan mbandhingake asil taun kepungkur. Muga-muga bisa ngasilake akeh asil, nanging akeh komentar sing wis ditemokake sadurunge kanthi nyata nuduhake sikap diwasa iki.

Saka Survei:

Aku biyen stres babagan blogging ing jadwal lan kuwatir manawa komentar ora pati dhuwur. Saiki aku wis santai lan blog nalika duwe topik sing disenengi lan nggabungake kiriman ing lokakarya lan pelatihan langsung. Klien seneng tautan menyang topik sing disenengi lan aku ngerti dheweke wis ngunjungi - sanajan dheweke ora menehi komentar.

 

Mbuwang wektu luwih akeh kanggo medium sing luwih sithik. Kayane aku mesthi golek platform anyar sabanjure, yen bakal teka, kita bakal menehi salah sawijining platform sing lawas.

 

Aku wis ngupayakake nggawe strategi sing gampang lan fokus sing luwih interaktif karo calon klien.

 

Opo maneh Apa sampeyan wis ngowahi pendekatan kanggo media diwasa iki? Apa sampeyan ndeleng asil? Kita seneng nambah pengalaman sampeyan menyang survey media sosial. mung butuh sawetara menit (Mung 20 pitakonan). Banjur goleki asil liyane ing musim semi iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.