Apa Pengaruhe Pemasaran Media Sosial?

Apa Pengaruhe Pemasaran Media Sosial?

Apa sing diarani pemasaran media sosial? Aku ngerti yen orane kaya pitakon dhasar, nanging pancen pancen kudu diskusi. Ana sawetara dimensi kanggo strategi pemasaran media sosial sing apik uga hubungane sing gegandhengan karo strategi saluran liyane kayata konten, telusuran, email lan seluler.

Ayo bali menyang definisi pemasaran. Pemasaran minangka tumindak utawa bisnis riset, ngrancang, nglakokake, promosi lan adol produk utawa layanan. Media sosial minangka media komunikasi sing ngidini pangguna nggawe konten, nuduhake konten utawa melu jaringan sosial. Media sosial minangka media beda banget karo media tradisional amarga rong sebab. Kaping pisanan, kegiatan kasebut umume kanggo umum lan bisa diakses para pemasar kanggo riset. Kapindho, medium kasebut ngidini komunikasi bi-directional - langsung lan ora langsung.

Ana 3.78 milyar pangguna media sosial ing saindenging jagad lan jumlah iki bakal terus tuwuh sajrone sawetara taun kepungkur. Minangka umume, sing padha karo udakara 48 persen pedunung donya saiki.

Oberlo

Apa sing diarani Pemasaran Media Sosial?

A strong social media marketing strategy must incorporate both the distinct features of social media as well as leverage the methods by which a brand can be monitored and promoted. That means that having a strategy to push 2 tweets a day isn’t a fully encompassing social media strategy. A complete strategy incorporates tools and methodologies to:

  • Riset pasar - Ngumpulake informasi kanggo riset sing luwih apik lan ngerti lan komunikasi karo pamirsa.
  • Ngrungokake Social - Ngawasi lan menehi reaksi menyang panjaluk langsung saka pamirsa, kalebu layanan pelanggan utawa panjaluk sales.
  • Manajemen Reputasi - Nglindhungi lan ningkatake reputasi pribadi utawa merek, kalebu ngawasi, nglumpukake, lan nerbitake tinjauan.
  • Publishing Sosial - ngrancang, gawe jadwal, lan nerbitake konten sing nyedhiyakake kesadaran lan nilai kanggo calon pelanggan, kalebu kepiye, testimoni, kepemimpinan pikir, review produk, warta, lan uga hiburan.
  • Jejaring sosial - aktif melu strategi sing bisa nggayuh pengaruh, prospek, pelanggan, lan karyawan.
  • Promosi Sosial - Strategi promosi sing nyebabake asil bisnis, kalebu pariwara, tawaran, lan pembelaan. Iki bisa ditambahake kanggo golek lan nyewa pengaruh kanggo nambah promosi menyang jaringan.

Business results don’t always have to be the actual purchase, but they can be building awareness, trust, and authority. In fact, social media sometimes isn’t an optimal medium to drive direct purchases.

73% pemasar percaya manawa usahane liwat pemasaran media sosial wis cukup efektif utawa efektif banget kanggo bisnis.

penyangga

Social media is more often used to discover by word of mouth, a source of discussion for research, and a source to connect – via people – to a company. Because it’s bi-directional, it’s quite unique from other marketing channels.

71% konsumen sing wis pengalaman positif karo merek ing media sosial umume menehi saran merek kasebut menyang kanca lan kulawarga.

Pemasaran Urip

View Martech Zone’s Social Media Statistics Infographic

Medium lan Tuladhane Media Sosial

54% pangguna media sosial nggunakake media sosial kanggo produk riset.

GlobalWebIndex

  • Riset pasar – I’m working with a dress manufacturer right now who is launching their direct-to-consumer brand online. We’re utilizing social listening to identify keywords that target consumers utilize when speaking about the top competitors so that we can incorporate that vocabulary into our branding efforts.
  • Ngrungokake Social - Aku wis siyap nyetel kanggo merek pribadi lan situs iki supaya bisa ndeleng babagan online lan bisa langsung nanggapi. Ora kabeh wong menehi tandha merek ing kiriman, mula ngrungokake penting banget.
  • Manajemen Reputasi – I have two local brands I’m working with that we’ve set up automated review requests for their clients. Every review is collected and responded to, and happy customers are pushed to share their reviews online. This has led to increased visibility in local search results.
  • Publishing Sosial - Aku kerja bareng sawetara perusahaan sing ngatur tanggalan konten lan fokus ing upaya penjadwalan ing Agorapulse (I’m an ambassador). This saves them a ton of time because they don’t have to go out and manage every medium directly. We incorporate kampanye UTM menehi tag saengga kita bisa ndeleng kepiye media sosial ngasilake lalu lintas lan konversi bali menyang situs kasebut.
  • Jejaring sosial – I’m actively using a platform that helps me identify and connect with influencers and organizations that may hire me on LinkedIn. It’s had a substantial impact on my speaking opportunities and has helped my company grow its sales.
  • Promosi Sosial - Akeh klienku nggabungake pariwara media sosial nalika promosi acara, webinar, utawa penjualan. Target target platform iklan sing luar biasa iki migunani banget.

Aku ngerti yen sampeyan bisa nggawe sawetara kampanye media sosial sing cukup rumit sing nggabungake panggunaan lan medium kanthi cara sing ora cocog karo pilihanku ing ndhuwur. Aku mung mbuwang panggunaan umum saben media kanggo menehi sawetara pemahaman babagan cara digunakake kanthi beda.

Akeh pemasar cenderung tertarik karo medium sing paling keren utawa sing paling disenengi. Iki minangka kacilakan sing ditunggu-tunggu amarga dheweke ora nggunakake utawa nggabungake media kanthi maksimal.

Kepiye Usaha Nggunakake Media Sosial

  1. Pamer merek sampeyan - tutuk efektif banget amarga cocog banget. Wong ing industri tartamtu, minangka conto, asring kumpul ing saluran lan klompok media sosial. Yen ana wong sing nuduhake merek, produk utawa layanan sampeyan, bisa dideleng lan bisa dituduhake dening pamirsa sing melu aktif.
  2. Mbangun komunitas sing setya - yen sampeyan duwe strategi sosial sing efektif kanggo nyedhiyakake regane kanggo pamirsa - kanthi pitulung langsung, konten sing dijadwalake, utawa warta, tips lan trik liyane, komunitas sampeyan bakal tuwuh ngormati lan dipercaya sampeyan. Kepercayaan lan panguwasa minangka elemen penting kanggo njupuk keputusan tuku.
  3. Nambah layanan pelanggan - Nalika pelanggan njaluk tulung, obrolan 1: 1. Nanging nalika pelanggan nggayuh media sosial, para pamirsa bisa ndeleng carane menehi reaksi lan nanggapi kabutuhane. Layanan pelanggan sing hebat bisa dibayangake ing saben pojokan jagad ... lan uga bencana layanan pelanggan.
  4. Nambah cahya digital - ngapa konten produk tanpa strategi kanggo nuduhake lan promosi? Ngembangake konten ora ateges yen sampeyan mbangun, dheweke bakal teka. Dheweke ora bakal. Dadi, nggawe jaringan sosial sing hebat ing ngendi masarakat dadi penyokong merek pancen kuat.
  5. Ningkatake lalu lintas lan SEO - Nalika mesin telusuran terus ngilangi tautan, penggemar lan pengikut minangka faktor langsung ing peringkat mesin telusuran, ora ana sangsi manawa kuwat Strategi media sosial bakal ngasilake asil mesin telusuran sing apik.
  6. Ngembangake dodolan lan tekan pamirsa anyar - wis kabukten wong adol sing nggabungake outsell strategi media sosial sing ora. Uga, wong dodol sampeyan ngerti cara ngatasi umpan balik negatif ing proses penjualan amarga sabenere ngobrol karo wong saben dina. Departemen pemasaran sampeyan asring ora. Ngirim wakil sales ing sosial kanggo nggawe ngarsane minangka cara sing apik kanggo nggedhekake jangkauan sampeyan.
  7. Ngurangi biaya pemasaran - nalika mbutuhake momentum, tuwuh ing media sosial ing ngisor iki, saham, lan klik pungkasane bakal nyuda biaya nalika nambah permintaan. Ana crita luar biasa babagan perusahaan sing wiwit saya maju sawise nggawe media sosial sing unik. Sing mbutuhake strategi sing bisa ditentang karo budaya perusahaan. Uga ana akeh perusahaan sing nggegirisi ing media sosial lan mung mbuang-buang wektu.

49% konsumen ujar manawa dheweke gumantung karo rekomendasi influencer ing media sosial kanggo ngandhani keputusan tuku.

Komunikasi Papat

Ing antarane, ana cara liya kanggo nambah akuisisi lan retensi pelanggan uga kanggo nambah larang nalika lelungan pelanggan.

Pengaruh Media Sosial

While I don’t always push my clients to fully invest in every social media practice, I do see a continued return on investment when my clients manage their reputation and build value with their followers online. In any case, ignoring the power of social media can be at a brand’s peril if they mismanage a customer service issue. Your customers are expecting you to be present and respond in a timely manner on the key social media platforms… incorporating the tools and strategies to do this is essential.

4 Komentar

  1. 1

    Aku ora setuju maneh, biyen aku dadi salah sawijine partai nyoba nyipta video kanggo para musisi! Lan sanajan dheweke kasengsem, dheweke ora duwe pola pikir sing bener, ora kaya nalika online lan nemokake situsku lan banjur ngentekake sawetara wektu kanggo nyawang karya, saiki klien ngubungi aku.

    Nganti video sing digunakake kanggo nggawe pribadi, apa luwih becik sampeyan tetep nulis kiriman tembung sing bisa diindeks utawa apa sampeyan mikir manawa vlogging uga apike?

    • 2

      Hai Edward,

      Matur nuwun! Keuntungan blogging kanthi video kanggo nyedhiyakake istilah sing bisa ditelusuri isih bisa menang ing bukuku. Umume wong sing nggunakake telusuran video - lan kalebu, akeh sing ora mbutuhake wektu kanggo nggambarake video kasebut kanthi bener.

      Nggabungake kekarone pancen kuat nanging butuh wektu luwih suwe. Bisa nerbitake Blog Video (Podcastable), LAN blog babagan saben video mesthi bakal nambah kasempatan ditemokake!

      Happy New Year!
      Doug

  2. 3

    Kiriman apik Doug. Aku wis ndeleng akeh pamilik bisnis pribadi sing nyalah gunakake jaringan sosial. Ora mung katon kaya spam, nanging bau spam murah. Pendekatan sing luwih apik yaiku nggunakake wektu kanggo nggawe konten online (blog iku pilihan apik), nggawe keahlian, nuduhake keunggulan ing profesi, lan menang asil telusuran.

  3. 4

    Doug iki kiriman apik. Minangka perusahaan web sing cukup beragam, kita terus-terusan nyoba golek cara anyar kanggo nggunakake media sosial kanggo nambah posisi sales lan marketing kanthi efektif. Aku mikir sampeyan entuk sawetara poin penting babagan penyalahgunaan media sosial, sing dakkira malah para ahli kudu dielingi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.