Pengaruh Pemasaran Media Sosial

Marketing Social Media

Kadhangkala aku kepengin weruh apa analis bakal nggabungake lelungan sing ditindakake saka para pembeli kanggo tuku. Kayane akeh sing males banget, nanging aku bosen karo akeh sing ora butuh wektu kanggo golek impact sing duwe perusahaan nalika digunakake ing media sosial.

Saka kiriman:

Ora preduli apa merek sampeyan bisa ngomong utawa mboseni, nalika ngluncurake aplikasi sosial kasebut, sampeyan bakal ngasilake sing terkenal? wong sing peduli karo merek sampeyan, utawa paling ora masalah sing ditanggulangi. Aku wis miwiti takon pitakon marang para pemasar merek: sapa pelanggan sing paling aktif? Aku ora pengin wangsulan kaya wanita 25 nganti 34 sing duwe paling ora siji bocah. Aku pengin wangsulan kaya Emily DiBernardo, dheweke manggon ing Kansas lan dheweke ora bisa mandheg omong babagan kita. Kanthi aplikasi sosial, sampeyan bakal nemokake Emily.

Yen merek sampeyan ora bisa ngomong, usaha sosial sampeyan bakal nemokake para penggemar merek sing paling pengaruhe. Yen mboseni, aplikasi sosial sampeyan bakal mbantu sampeyan nemokake penggemar merek sing langka nanging terkenal, utawa malah bisa ngasilake sawetara. Pay manungsa waé kanggo wong-wong iki. Amarga nalika kekacoan pariwara saya rame lan tembunge luwih penting, mula bakal dadi sawetara aset perusahaan sing paling penting.

Puke. Kabeh tembung kunci lan barang mengkilat dikatutake dadi paragraf kaping pindho. Bukti ngendi? Endi dhata? Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, iki versi keterlibatan konyol ... lan ora ana bukti apa-apa ing kiriman kasebut sing luwih akeh komentar sing nyebabake luwih akeh adol.

Forrester

Bagan kasebut adhedhasar pitakonan, Sampeyan kepiye minat?. Apa aku minat? Ya, aku seneng banget karo model mobil paling anyar sing dirancang ing luar negeri lan ing Detroit… nanging aku ora tuku mobil. Aku seneng banget karo teknologi surya ... nanging aku manggon ing apartemen. Aku kasengsem pacaran ... nanging ora weruh sapa-sapa.

Masalah karo pendekatan iki yaiku ora kejawab kabeh prau ing pitakonan sing dibutuhake, Ngendi konsumen utawa bisnis riset lan njupuk keputusan tuku? Masalah karo mayoritas situs media sosial lan pemasaran yaiku arang banget dalan sing bisa dituku liwat media kasebut. Uga, ora ana tujuane kanggo pihak sing tuku. Kapan suwene sampeyan lunga Facebook kanggo tuku kamera? Aku panginten!

Konsumen lan bisnis riset babagan tuku utamane liwat mesin telusuran. Napa Forrester ora mbutuhake wektu kanggo nglaporake babagan prilaku bisnis lan konsumen sing gampang iki? Kayane dibutuhake obyek sing mengkilat kaya liyane. Aku pracaya iku bener laporan Forrester sing ujar manawa 90% utawa luwih pangguna Internet miwiti sesi kasebut kanthi mesin telusuran utawa email.

Hmmm…. Kayane aku, yen dadi bisnis, aku kepengin pungkasan pitakon telusuran kasebut… utawa ngirim ngirim email menyang para pelanggan supaya ngerti, njaga, lan njupuk kauntungan saka upsell.

Dudu aku ora ngandel karo marketing tutuk utawa kekuwatan media sosial ing merek ... Aku! Nanging aku uga praktis negesake manawa bisnis kudu menehi sumber daya sing regane lan winates ing papan sing ana bisa gawe bedane. Perusahaan, produk utawa layanan hebat bakal muncul ing media sosial ... nanging sampeyan ora bisa ngontrol obrolan kasebut. Sampeyan bisa kontrol asil telusuran utawa pesen sing menarik ing email.

Penyalahgunaan Bisnis Pemasaran Media Sosial

Wengi iki dadi wengi sing apik. Kita duwe sawetara wong sing teka ing Southside Smoosier Technology Club lan Indy Tweetup sing sawetara obrolan ngobrol, mesthine nggunakake bisnis media sosial. Kita ngomong babagan sawetara conto implementasi sing apik lan implementasine sing elek banget.

Umume mayoritas setuju manawa saben media lan teknologi duwe kekuwatan lan kekurangane - lan sing nindakake kanthi mlarat, asring asring ora cocog karo target teknologi kasebut. Kaya-kaya nyoba nemplek pasak menyang bolongan bunder. Sawise kampanye wis rampung, para pemasar ngganggu lan kepengin ngerti kepiye carane bisa gagal.

Medium lan Tuladhane Media Sosial

  • Jejaring sosial - jaringan, aplikasi virus.
  • blogging - bangunan wewenang, kapercayan, pamirsa
  • Blogging mikro - komunikasi, kronis, anané, promosi
  • Mobile Marketing - pemasaran adhedhasar wektu, tandha, komunikasi cepet, pemasaran ijin 1: 1
  • Wikipedia - kolaborasi, nuduhake, pitulung dhiri
  • Video - personalisasi, humor, virus, panjelasan
  • Tandha Sosial - promosi, nuduhake, nuduhake akeh
  • forum - pitulung dhiri, debat, pacelathon
  • Acara - koordinasi, jadwal, RSVP
  • Jagad maya - hiburan, kekancan

Aku ngerti manawa sampeyan bisa nggawe sawetara kampanye media sosial sing cukup rumit sing nggabungake panggunaan lan medium kanthi cara sing ora cocog karo pilihanku ing ndhuwur. Aku mung mbuwang panggunaan umum saben media kanggo menehi sawetara pemahaman babagan cara digunakake kanthi beda.

Akeh pemasar cenderung tertarik karo medium sing paling keren utawa sing paling disenengi. Iki minangka kacilakan sing ditunggu-tunggu amarga dheweke ora nggunakake utawa nggabungake media kanthi maksimal.

Jaringan Sosial mungsuh Mesin Telusuran

Salah sawijining kesalahpahaman paling gedhe babagan Pemasaran Media Sosial yaiku, yen sampeyan pengin adol produk sampeyan luwih akeh wong, sampeyan kudu lunga ing sosial jaringan. Jaringan sosial identik karo wong, bener? Mbok… ayo dideleng rada beda:

  • Tujuane wong sing gabung karo jaringan sosial yaiku ora kanggo tuku produk utawa layanan sampeyan. Nyatane, pariwara sampeyan, utawa sing luwih elek - spam sampeyan mung bakal mateni.
  • 4% kegiatan Internet nggabungake jaringan sosial.

Saliyane,

  • Tujuan pangguna mesin telusuran sing ngetik produk utawa layanan sing sampeyan tawakake - utawa masalah sing sampeyan ngatasi - yaiku riset lan / utawa tuku Panjenengan produk (yen sampeyan bisa ditemokake ing kono).
  • Luwih saka 90% kegiatan Internet kalebu telusuran ing proses kasebut.

Yen sampeyan pengin nggunakake media sosial kanggo entuk pelanggan anyar, mula kudu mriksa media sing bakal diwenehi perhatian dening mesin telusuran, aja pariwara ing ruangan sing kebak wong sing ora seneng.

4 Komentar

  1. 1

    Aku ora setuju maneh, biyen aku dadi salah sawijine partai nyoba nyipta video kanggo para musisi! Lan sanajan dheweke kasengsem, dheweke ora duwe pola pikir sing bener, ora kaya nalika online lan nemokake situsku lan banjur ngentekake sawetara wektu kanggo nyawang karya, saiki klien ngubungi aku.

    Nganti video sing digunakake kanggo nggawe pribadi, apa luwih becik sampeyan tetep nulis kiriman tembung sing bisa diindeks utawa apa sampeyan mikir manawa vlogging uga apike?

    • 2

      Hai Edward,

      Matur suwun! Keuntungan blogging kanthi video kanggo nyedhiyakake istilah sing bisa ditelusuri isih bisa menang ing bukuku. Umume wong sing nggunakake telusuran video - lan kalebu, akeh sing ora mbutuhake wektu kanggo nggambarake video kasebut kanthi bener.

      Nggabungake kekarone pancen kuat nanging butuh wektu luwih suwe. Bisa nerbitake Blog Video (Podcastable), LAN blog babagan saben video mesthi bakal nambah kasempatan ditemokake!

      Happy New Year!
      Doug

  2. 3

    Kiriman apik Doug. Aku wis ndeleng akeh pamilik bisnis pribadi sing nyalah gunakake jaringan sosial. Ora mung katon kaya spam, nanging bau spam murah. Pendekatan sing luwih apik yaiku nggunakake wektu kanggo nggawe konten online (blog iku pilihan apik), nggawe keahlian, nuduhake keunggulan ing profesi, lan menang asil telusuran.

  3. 4

    Doug iki kiriman apik. Minangka perusahaan web sing cukup macem-macem, kita terus-terusan nyoba golek cara anyar kanggo nggunakake media sosial kanggo nambah posisi sales lan marketing kanthi efektif. Aku mikir sampeyan entuk sawetara poin penting babagan penyalahgunaan media sosial, sing dakkira malah para ahli kudu dielingi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.