12 Tugas ing Saben Minggu Pakaryan Media Sosial

rencana media sosial

Sawetara menit dina? Saperangan jam seminggu? Omong kosong Media sosial mbutuhake upaya terus-terusan kanggo perusahaan kanggo nyadari kabeh potensi media kanggo tuwuh pamirsa lan mbangun komunitas. Coba deleng ing Dhaptar Media Sosial sing sadurunge wis diterbitake lan sampeyan bakal nemokake mbutuhake usaha, pilihan alat, lan investasi wektu.

Infographic iki minangka investasi sing dibutuhake kanggo nggawe alur kerja media sosial sing efektif. Peringatan utama - mesthine, saben organisasi beda lan alur kerja apa wae sing dirancang lan dileksanakake kudu ngupayakake pencapaian tujuan bisnis. Yen wis dikandhani, aku rumangsa ruang lingkup wektu sing diwakili ing kene luwih realistis tinimbang gagasan manawa organisasi bisa entuk nilai saka saluran sosial kanthi investasi "15 menit saben dinane". Mark Smiciklas, Konsultasi Persimpangan

Jam gaweyan Saben Minggu kanggo Rencana Media Sosial sing Efektif

  • blogging - 7.5 jam kanggo ngasilake konten sing bisa dituduhake liwat media sosial.
  • Contingency - 5 jam kanggo ngatasi masalah, nulis kiriman sing ora dijadwal, riset, lan nyedhiyakake kontrol karusakan kanggo ngatur reputasi.
  • update - 4 jam kanggo ngirim teks, foto, lan komentar.
  • engagement - 4 jam seminggu kanggo nanggapi ing ngisor iki, nyebutake, lan pitakon.
  • Research - 3 jam kanggo sumber konten internal lan eksternal.
  • listening - 2.5 jam ngawasi jeneng merek, tagar, tembung kunci, lan telusuran.
  • Curasi - 2.5 jam maca feed, nyaring, lan nuduhake konten.
  • komunitas - 2.5 jam jangkauan lan akuisisi pamirsa.
  • Kampanye - 2.5 jam kanggo nggawe kontes lan ngatur aplikasi promosi.
  • Strategy - 2.5 jam rencana taktik lan ideasi.
  • Analytics - 2.5 jam nyinaoni pelaporan lan kinerja media sosial.
  • planning - Jam seminggu kanggo nganyari kalender editorial lan tugasake tugas.

Mangkene infografis sing apik banget Mark sing ngrampungake 12 tugas kasebut dadi jumlah rata-rata jam sing dheweke deleng perusahaan ngentekake.

Minggu Kerja Media Sosial

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.