Aku Percaya Sukses Pemasaran Media Sosial B2B Wis Digunakake

seneng ora seneng

Ayo miwiti pacelathon iki kanthi ujar kabeh bukti sing anekdot. Aku durung nindakake riset nyebar kanggo mbuktekake naluri; Aku terus nambah akeh wong sing bisik-bisik yen ora nggunakake media sosial kanggo ngasilake asil. Lan dheweke ora nandhang sangsara; perusahaane nggawe sukses.

"Ngenteni!", Sampeyan ngumumake, "Dheweke bisa luwih apik!"

Ora. Salah sawijining perusahaan duwe luwih saka 100% YoY ing pasar sing kompetitif. Ora ana kepemimpinan utawa karyawan sing njaga media sosial sing konsisten. Umume pandhuane teka saka konferensi sing dirawuhi ing saindenging jagad. Dheweke duwe tim sales internal sing ngetutake petunjuk kasebut lan nyebabake konversi omah.

Bisnis liyane mung nggawe ruang kantor anyar lan dana mandhiri. Dheweke duwe produk integral sing ora ana kompetisi ing industri Enterprise, lan dheweke mlebu pelanggan kanthi cepet amarga bisa nuduhake demo. Serius - ora ana media sosial.

Aku ora mung ngomong babagan ngawasi tandha… Aku ngomong Nol upaya nggawe strategi media sosial.

Ing sisih liyane, aku duwe siji perusahaan sing kerja bareng sing ngandhani yen dheweke ora nindakake apa-apa, kajaba promosi media sosial amarga sukses banget. "Apa sing wis dicoba liyane?", Pitakonku. "Ora ana apa-apa, kita ora prelu.", Jarene pemilik. Apike, dadi perusahaan sing nuduhake asil media sosial ora liya yaiku media sosial. Kepiye dheweke ngerti yen bisa ?!

Pemasar Tangi

Kolega bubar ngandhani yen CMO bubar dipateni sawise nglaporake metrik kesombongan menyang dewan. Tinjauan Kaca, Gawe, Seneng, lan Retweet… kanthi ora ana gandhengane karo penghasilan utawa pangasilan.

Kita duwe klien sing ngrayakake kehebatan media sosial, nglumpukake tindakake gigantic ing platform media sosial. Dheweke kerja keras kanggo melu lan ngasuh jaringan media sosial. Nanging nalika ana demo lan unduhan, nomer kasebut ora ana gandhengane.

Pengamatan anekdot saya diterusake karo situs web. Nalika aku entuk sawetara pangguna liwat LinkedIn, Facebook lan Twitter ngasilake Nol bathi Aku bubar nyoba lan nggawa puluhan ewu pembaca tambahan kanggo melu liwat manajer Facebook. Yo .. sampeyan ngiro-iro. Ora lunga.

Papat Masalah karo Pemasaran Media Sosial

Ana papat masalah sing nyebabake kemampuan kita entuk penjualan media sosial sing apik:

  1. Niyat - apa penggemar lan pandherekipun ing media sosial ngetutake sampeyan amarga padha riset babagan tuku sabanjure lan mriksa perusahaan sampeyan? Pendapatku yaiku persentase cilik saka pamirsa sakabèhé ... lan seneng nyoba kanggo ngerti persis sapa sejatine.
  2. Atribusi - transisi antarane jaringan sosial lan sampeyan Analytics kebak kesenjangan, sing paling gedhe yaiku adol saka Tweet utawa Update Facebook. Ora mokal; mung angel.
  3. Funnels - saben pemasar seneng nggambar corong konversi lan bakal ngandhani manawa keterlibatan penting antarane kesadaran lan konversi. Masalahe dudu urutane; iku papan ing antarane. Pelanggan nggambarake corong sing apik iki lan prospek bisa ngliwati langkah sabanjure. Kasunyatane beda banget. Konversi ora adoh saka sambungan ing media sosial. Sampeyan butuh wektu pirang-pirang taun kanggo nyopir omah sing duwe omah sing kudu dingerteni. Iki minangka upaya maksimal kanthi investasi sing ora bisa ngasilake.
  4. Vanity - apa ora bakal ngrasakake tenan nalika entuk atusan utawa ewu tontonan, seneng, tweet, retweet, saham utawa entri kontes? Pancen - tim kita wis nindakake lan sukses kaping lima ing kamampuan media sosial kita. Masalahe, mesthine yaiku ora ana metrik sing nyebabake bisnis apa wae. Nalika telpon ora muni, para pemasar seneng nuduhake metrik kesombongan kanggo ngalihake perhatian.

Pemasar kudu kerja saka Revenue mundur menyang prospek. Ngenali saka endi penghasilan sampeyan kudu dadi prioritas utama banjur nyopir bisnis liwat medium lan saluran kasebut.

Aku ora ujar manawa media sosial ora bakal bisa utawa ora bisa digunakake, mung ngelingake manawa aku asring ndeleng investasi pemasaran ing strategi liyane sing duwe laba investasi sing luwih akeh, mbutuhake usaha sing luwih sithik, lan luwih gampang dilacak.

Aku uga ora nyerah ing media sosial. Aku ngerti manawa kesadaran, pangenalan, panguwasa, lan kapercayan merek kabeh bisa ngasilake asil sing apik. Aku mung negesake manawa asil media sosial asring digedhekake. Yen ana wong sing ngandhani beda, priksa bisnis ing kono lan priksa cara entuk bayaran.

Pendugaanku ora liwat media sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.