Statistik Pemasaran Media Sosial Sampeyan Ora Bisa Ilang!

statistik pemasaran media sosial

Ing sawetara titik pirang-pirang dekade kepungkur, kita mung wiwit ora paham manawa umume kulawarga duwe radio, banjur telpon, lan pungkasane televisi. Aku yakin kita wis entuk jenuh karo media sosial… Apa kita pancene kudu ngetrapake pengaruhe utawa nyoba gawe uwong yakin bisnis manawa media sosial tetep ana? Yeesh, muga-muga ora bisa.

Ora ateges wis wayahe para pemasar ngeculake kabeh lan nuntut kabeh ing Snapchat. Isih ana industri tradisional sing nggunakake pena lan kertas, isih ana perusahaan sing ngasilake penghasilan kanthi surat langsung, isih ROI kanggo akeh perusahaan sing nindakake media tradisional. Kasunyatane, pemasaran tradisional saya tambah akeh ing babagan pamisahan lan target anggota kanggo masarakat. Aku nyimpang ... ayo bali menyang pemasaran media sosial. Iku amba.

Apa sampeyan mikir nggunakake media sosial kanggo promosi bisnis ing 2017? Butuh sawetara kasunyatan lan tokoh kanggo mbantu sampeyan mbentuk lan nglakokake strategi? Wordstream nuduhake sawetara statistik pemasaran media sosial sing hebat ing kiriman anyar iki, lan kita menehi perawatan infographic ing ngisor iki. Mark Walker-Ford, Pendhiri lan Managing Director of Red Website Design

Mangkene kasunyatan lan statistik sing nyenengake lan aneh babagan media sosial sing pengin dideleng, miturut Wordstream.

Statistik Demografi Media Sosial

  1. 75% pangguna internet lanang uga ing Facebook uga 83% pangguna internet wanita
  2. 32% remaja nganggep Instagram minangka jaringan sosial sing paling penting
  3. Pangguna internet wanita luwih seneng nggunakake Instagram tinimbang pria, ing 38% lawan 26%
  4. 29% pangguna internet kanthi gelar kuliah nggunakake Twitter, dibandhingake 20% kanthi gelar SMA utawa kurang
  5. 81% millennial mriksa Twitter paling ora sapisan saben dina
  6. Umume pangguna Instagram yaiku antarane 18-29 taun, udakara enem puluh sepuluh wong diwasa online
  7. 22% saka total populasi donya nggunakake Facebook
  8. LinkedIn pamer luwih saka 450 yuta profil pangguna
  9. Ing dina tartamtu, Snapchat tekan 41% saka bocah umur 18 nganti 34 taun ing AS
  10. Youtube umume, lan uga Youtube mung ing seluler, umure luwih saka 18-34 lan 18-49 taun tinimbang jaringan kabel ing AS

Statistik Panggunaan Media Sosial

  1. Facebook terus dadi platform media sosial sing paling akeh digunakake, kanthi 79% pangguna internet Amerika Adhedhasar total populasi, (ora mung pangguna internet) 68% wong diwasa AS ana ing Facebook.
  2. Instagram nampa medali perak kanthi 32% pangguna Pinterest teka ing urutan kaping telu kanthi 31%, lan LinkedIn lan Twitter masing-masing 29% lan 24%.
  3. 76% pangguna Facebook ngunjungi situs saben dina sajrone 2016, kanthi luwih saka 1.6 milyar pengunjung saben dina, dibandhingake karo 70% panggunaan saben dina ing 2015.
  4. Pangguna LinkedIn rata-rata nggunakake 17 menit ing situs kasebut saben wulan
  5. 51% pangguna Instagram ngakses platform saben dina, lan 35% ujar manawa ndeleng platform kaping pirang-pirang saben dina
  6. Meh 80% wektu sing ditindakake ing platform media sosial kedadeyan Ing seluler
  7. Katy Perry duwe pandherek twitter paling jagad, ing 94.65 yuta
  8. Swara 400 yuta snap dituduhake ing Snapchat saben dina, lan meh 9,000 foto dituduhake saben detik
  9. mung 10 ewu video Youtube wis ngasilake luwih saka 1 milyar views
  10. Luwih saka setengah saka kabeh tampilan Youtube ana ing piranti seluler

Statistik Bisnis Media Sosial

  1. Instagram ngasilake bathi iklan seluler udakara $ 595 yuta saben taun, kanthi jumlah sing saya cepet
  2. Sanajan ana warta babagan PHK lan eksekutif sing ninggalake perusahaan kasebut, Pendapatan Twitter mundhak 8% YOY
  3. 59% saka Amerika kanthi akun media sosial mikir manawa layanan pelanggan liwat media sosial luwih gampang njawab pitakon lan masalah bisa dirampungake
  4. Swara 50 yuta bisnis gunakake Kaca Bisnis Facebook
  5. Bisnis 2 yuta digunakake menyang Facebook kanggo pariwara
  6. Facebook total penghasilan mundhak 56% ing 2016, lan penghasilan pariwara saya tambah 59%
  7. 93% pangguna Pinterest gunakake platform kanggo ngrancang utawa tuku
  8. 39% pangguna LinkedIn mbayar akun premium saben wulan
  9. Pinterest ndorong 25% kabeh lalu lintas rujukan situs web ritel
  10. Luwih saka 56% wong diwasa online nggunakake luwih saka siji platform media sosial

Statistik Konten Media Sosial

  1. Tweet kanthi gambar nampa klik 18% luwih akeh tinimbang tweet tanpa gambar
  2. 100 yuta panganan lan 146 papan mode wis ana Pinterest
  3. Ing LinkedIn, 98% kiriman nganggo gambar nampa komentar lan kiriman sing ana tautan tingkat keterlibatan 200% luwih dhuwur
  4. Ana sekitar 81 yuta akun Facebook palsu lan udakara 5% akun twitter palsu
  5. 100 yuta jam konten video yaiku nonton ing Facebook saben dina
  6. Luwih saka 1 yuta pangguna LinkedIn wis nerbitake konten sing dawa, kanthi 160,000 kiriman bentuk dawa diterbitake saben minggu lan luwih saka 19.7 yuta presentasi SlideShare wis diunggah menyang platform kasebut.
  7. 88% bisnis kanthi luwih saka 100 karyawan gunakake twitter kanggo tujuan pemasaran
  8. Video Youtube sing dikirim pangguna kanthi akeh tampilan yaiku Charlie ngetokake driji kanthi luwih saka 845 yuta tontonan
  9. Pizza iku panganan sing umume di instagram, langsung ndhisiki steak lan sushi
  10. Blogging terus berkembang, kanthi luwih 409 yuta wong ndeleng luwih saka 23.6 kaca milyar saben wulan ing WordPress wae

Priksa infographic iki saka Desain Situs Web Abang sing nyusun statistik sing ana gandhengane karo sosial media marketing.

statistik media sosial 2017

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.