Telung Ember Pamicara Pemasaran Media Sosial

Minggu sing apik tenan ing Dunia Pemasaran Media Sosial! Aku moderat sesi blogging perusahaan karo Justin Levy lan Waynette Tubbs. Justin ndadékaké tanggung jawab kasebut ing Citrix kanggo strategi sosial lan konten, lan Waynette nuntun pitulung saka upaya strategi konten SAS. Rong wong apik tenan sing nggunakake strategi gedhe banget kanthi efisien lan praktis.

Wiwit moderat, aku kudu menengan lan tetep takon karo pitakonan sing nggoleki strategi sing ditindakake loro organisasi kanggo nambah usaha. Bisa uga dadi sing pertama kanggo aku :). Dadi sorotan utamane yaiku Justin lan Waynette ... lan nalika makarya ing rong perusahaan sing beda-beda, ana akeh persamaan karo kabijakan, rencana, proses lan pangukuran sing wis ditindakake.

Sing paling nyenengake yaiku ora muni kaya pamicara Media Sosial umume. Dheweke ora ngomong babagan sing nyenengake nulis apa sing sampeyan tresnani, golek ceruk, mung nglakoni uga omong kosong hippy lan teoretis liyane sing mung bisa digunakake ing kaca buku media sosial sing laris lan ing pikiran pangripta.

Nalika industri iki wis diwasa, aku bakal wiwit ndeleng sawetara pemisahan ing antarane pengetahuan, pengalaman lan wawasan pimpinan pemasaran media sosial. Aku percaya yen tiba ing 3 ember:

  1. Praktisi - pamicara sing nuduhake wawasan babagan upaya pribadi kanggo ngembangake, nglakokake lan nyoba kampanye media sosial supaya perusahaan bisa duwe bathi lan tuwuh. Justin lan Waynette minangka conto sing apik, uga akeh pimpinan agensi ing papan kasebut.
  2. Teoritis - iki minangka wong sing nggawe istilah pemasaran anyar, nulis buku lan ngomong babagan teori sing durung nate nyoba utawa arang dites. Dheweke entuk penghasilan gedhe babagan penjualan buku, pidato lan konsultasi perusahaan. Kadhangkala, inovasi lan menehi perspektif anyar babagan masalah sing ana - nanging saran sing diwenehake mung gampang.
  3. Vendors - nalika agensi uga entuk manfaat saka ngomong lan nuduhake cara ngapikake asil klien, dheweke ora nyoba menang utawa adol anggota pamirsa kanthi nggawe pesen ing platform tartamtu. Masalah karo vendor yaiku kabeh padha golek anggaran kanggo siji lan sijine lan dheweke percaya dheweke dadi pusat jagad raya. Yen sampeyan duwe platform SEO, SEO bakal mangsuli. Yen sampeyan duwe platform Media Sosial, Media Sosial minangka wangsulan. Yen sampeyan duwe platform email, email bakal dijawab.

Ana keseimbangan kuat saka telung ember ing Social Media Marketing World lan aku pancen duwe hak istimewa dadi juru pidato sing wis kalebu kaping pirang-pirang. Nanging aku rada frustasi, ing sawetara acara nalika aku ndeleng ember # 2 lan # 3 kakehan. Aku ngerti aku bias amarga kita praktisi ... nanging nalika aku ngobrol karo para pamiarso, tanggepan mesthi tetep padha ... kepiye aku ngleksanakake strategi iki.

Para pamiarso ora melu konferensi tanpa investasi… pesawat, hotel, tiket, panganan… iku investasi sing apik kanggo para pamiarsa. Penting banget yen dheweke ninggalake konferensi kanthi informasi sing dibutuhake kanggo maju program. Aku seneng yen wong ing Social Media Examiner duwe keseimbangan kaya ngono - yen sampeyan ndhaptar tiket virtual, sampeyan bakal entuk informasi sing dibutuhake! Ora kabeh sesi nindakake ... nanging luwih saka cukup supaya bisa migunani!

Aku golek skip 2 lan 3 lan gawe jadwal rawuh dhewe babagan ember 1.

One comment

  1. 1

    "Yen sampeyan duwe platform SEO, SEO bakal mangsuli. Yen sampeyan duwe platform Media Sosial, Media Sosial minangka wangsulan. Yen sampeyan duwe platform email, email bakal dijawab. ” Iki pancen bener. Maksudku, kabeh wong sing nggunakake platform tartamtu nggunakake kanthi alesan tartamtu. Nanging, sanajan alasan iki bisa uga sah lan adhedhasar bantahan sing sejatine, nanging ide kasebut ora utama lan platform liyane uga duwe kaluwihan. Wong kudu ndeleng masalah saka macem-macem perspektif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.