Pungkasan - Sumberdaya Kanggo Supaya Cepet karo Pemasaran Media Sosial!

logo masarakat pemasaran media sosial

Wong-wong sing luar biasa ing Social Media Examiner ngluncurake komunitas anggota eksklusif,
Masyarakat Pemasaran Media Sosial. Tujuan Masyarakat yaiku mbantu sampeyan nemokake ide anyar, nyegah nyoba lan kesalahan, ngetrapake taktik sosial paling anyar lan nemokake sing paling cocog karo pemasaran media sosial.

Masyarakat Pemasaran Media Sosial

When you join the Society, you'll receive three original training sessions each month that are timely, tactical and expert-led. This means that you’ll have the ongoing training you need to implement all the latest social media marketing tactics that matter. Plus, you'll be able to network with fellow marketers just like you.

Sampeyan ora prelu mikir maneh kepiye kanca-kanca sajrone ngrampungake perjuangan sampeyan. Kanthi Society, sampeyan bisa kanthi gampang nyambung karo para pemasar liyane, nuduhake pengalaman lan ndhukung siji lan liyane.

Here's the cool part. Everything takes place online! The Society was created to be simple and accessible for busy marketers like you. You can attend the training sessions and interact with other marketers from the comfort of your office chair–wherever you are in the world! Lunga ing kene kanggo sinau maneh.

Tim ing Social Media Examiner wis kerja suwene sewelas wulan kanggo nggawe papan kanggo wong kaya sampeyan - para pemasar sing sibuk lan pamilik bisnis sing pengin nggunakake taktik sosial sing paling anyar tanpa ana coba-coba.

They studied more than 4,500 marketers to really understand the unique challenges you face. Here's what they discovered:

  1. You're really busy and wish you had more time to keep up with the ever changing world of social media marketing.
  2. Sampeyan pengin cara sing luwih gampang kanggo nemokake taktik sosial anyar sing ngasilake asil nyata.
  3. Sampeyan pengin ngilangi uji coba lan fokus lan fokus ing apa sing sejatine bisa digunakake, tanpa kabeh tebakan lan eksperimen.
  4. Sampeyan lagi golek kauntungan kompetitif.
  5. Sampeyan pengin fokus karo sing paling cocog.

Instruktur sampeyan bakal dadi ahli ing media sosial utama; spesialis ing Facebook, Twitter, LinkedIn lan liya-liyane. Pemeriksa Media Sosial nduweni akses menyang ahli industri sing jero sing bakal nggawa sampeyan taktik sosial paling anyar lan relevan kanggo mbantu sampeyan tetep maju.

Gabung karo 1000+ Pemasar Fellow lan Wangsulan Pitakon Media Sosial!

Disclosure: We're friends of the Social Media Examiner team and utilize affiliate links to promote their events and offers.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.