Pungkasan - Sumberdaya Kanggo Supaya Cepet karo Pemasaran Media Sosial!

logo masarakat pemasaran media sosial

Wong-wong sing luar biasa ing Social Media Examiner ngluncurake komunitas anggota eksklusif,
Masyarakat Pemasaran Media Sosial. Tujuan Masyarakat yaiku mbantu sampeyan nemokake ide anyar, nyegah nyoba lan kesalahan, ngetrapake taktik sosial paling anyar lan nemokake sing paling cocog karo pemasaran media sosial.

Masyarakat Pemasaran Media Sosial

Yen sampeyan gabung karo Society, sampeyan bakal nampa telung sesi latihan asli saben wulan sing tepat wektu, taktis lan dipimpin para ahli. Iki tegese sampeyan bakal duwe latihan sing dibutuhake kanggo ngetrapake kabeh taktik pemasaran media sosial paling anyar sing penting. Ditambah maneh, sampeyan bakal bisa jaringan karo para pemasar kaya sampeyan.

Sampeyan ora prelu mikir maneh kepiye kanca-kanca sajrone ngrampungake perjuangan sampeyan. Kanthi Society, sampeyan bisa kanthi gampang nyambung karo para pemasar liyane, nuduhake pengalaman lan ndhukung siji lan liyane.

Iki bagean sing keren. Kabeh kedadeyan online! Masyarakat digawe supaya gampang lan bisa diakses para pemasar sing sibuk kaya sampeyan. Sampeyan bisa melu sesi latihan lan sesambungan karo para pemasar liyane saka kepenak kursi kantor - ing endi wae sampeyan ana ing jagad iki! Lunga ing kene kanggo sinau maneh.

Tim ing Social Media Examiner wis kerja suwene sewelas wulan kanggo nggawe papan kanggo wong kaya sampeyan - para pemasar sing sibuk lan pamilik bisnis sing pengin nggunakake taktik sosial sing paling anyar tanpa ana coba-coba.

Dheweke sinau luwih saka 4,500 pemasar kanggo ngerti tenan tantangan unik sing sampeyan alami. Mangkene sing ditemokake:

  1. Sampeyan pancen sibuk lan pengin duwe luwih akeh wektu kanggo tetep maju karo jagad pemasaran media sosial sing saya owah.
  2. Sampeyan pengin cara sing luwih gampang kanggo nemokake taktik sosial anyar sing ngasilake asil nyata.
  3. Sampeyan pengin ngilangi uji coba lan fokus lan fokus ing apa sing sejatine bisa digunakake, tanpa kabeh tebakan lan eksperimen.
  4. Sampeyan lagi golek kauntungan kompetitif.
  5. Sampeyan pengin fokus karo sing paling cocog.

Instruktur sampeyan bakal dadi ahli ing media sosial utama; spesialis ing Facebook, Twitter, LinkedIn lan liya-liyane. Pemeriksa Media Sosial nduweni akses menyang ahli industri sing jero sing bakal nggawa sampeyan taktik sosial paling anyar lan relevan kanggo mbantu sampeyan tetep maju.

Gabung karo 1000+ Pemasar Fellow lan Wangsulan Pitakon Media Sosial!

Pengungkapan: Kanca karo tim Pemeriksa Media Sosial lan nggunakake link afiliasi kanggo promosi acara lan tawaran.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.