Kesalahan Pemasaran Media Sosial sing Sampeyan Aja Nyegah

kesalahan media soical

Luwih asring, aku krungu akeh perusahaan sing ngomong babagan media sosial kayane mung media siaran liyane. Media sosial luwih saka iku. Media sosial bisa dianalisis kanggo intelijen, ngawasi saran lan kesempatan, digunakake kanggo komunikasi karo prospek lan pelanggan, digunakake kanggo target lan promosi merek sampeyan menyang pamirsa sing relevan, lan dimanfaatake kanggo nambah otoritas lan reputasi karyawan lan merek sampeyan.

Strategi pemasaran digital sing efektif kalebu komponen integral yaiku media sosial. Wiwitan utawa ora, iki minangka salah sawijining platform digital paling apik kanggo nyengkuyung bisnis kanthi cepet, yen pemasaran media sosial wis rampung kanthi bener. Kanggo wong anyar ing industri pemasaran digital, nggawe kesan pertama sing apik ing media sosial iku penting banget amarga mung entuk siji kasempatan kanggo bener. Ilang kesempatan kasebut tegese ketinggalan karo pesaing lan ndandani reputasi sing dhewe ora gampang banget. Jomer Gregorio, Digital Marketing Philippines

Ing ngisor iki ana 8 Kesalahan Pemasaran Media Sosial sing kudu dihindari

  1. Duwe ora strategi media sosial punapa mawon.
  2. Nggawe akun ing platform sing akeh banget enggal banget.
  3. Mbayar kanggo pandherek palsu.
  4. Ngomong kakehan babagan merek lan merek dhewe.
  5. Nggunakake ora relevan lan hashtags gedhe banget.
  6. Nuduhake kakehan nganyari kanthi wektu sing sithik. (Nanging sampeyan bisa uga ora bareng asring kaya sing sampeyan bisa)
  7. Lali kanggo proofread.
  8. Nglirwakake ing sosial aspek media sosial.

Akeh kesalahan kasebut padha karo infographic sadurunge sing dituduhake kesalahan media sosial bisnis. Siji item utama sing bakal dak tambahake yaiku sampeyan kudu terus ngupayakake nggawe nilai uga nuntun para pengikut sampeyan menyang ajakan tumindak. Aku ora ateges ngetrapake saben update, mung elinga yen strategi sampeyan kudu nggabungake anggota pamirsa anyar bali menyang merek sampeyan kanggo ngetutake, penggemar, demo, download, langganan utawa ngonversi.

Kesalahan Sosial-Media-Marketing-Kesalahan

3 Komentar

  1. 1

    Setuju kanthi lengkap karo kesalahan sing wis kasebut ing ndhuwur.

    Iki minangka kesalahan media sosial sing paling umum. Media sosial minangka papan sing paling apik kaping 2 kanggo para pelanggan lan pamiarsa sawise mesin telusuran.

    Bebarengan karo kesalahan kasebut, ora menehi update teratur uga minangka kesalahan umum kaya sing dakkira. Aku wis ndeleng akeh merek ing Facebook sing ora nate ngrungokake pamirsa lan mulane ora duwe keterlibatan.

    Wong-wong mesthi pengin hiburan utawa apa wae sing bisa nggawe tema tetep sibuk lan yen ana merek sing ora nyedhiyakake jinis konten kaya ngono, bisa uga ana kemungkinan sing luwih dhuwur manawa pamirsa lali jeneng merekane.

    Dadi, supaya jeneng kasebut tetep dielingi ing pamirsa, dheweke kudu menehi konten sing bisa mbantu, nyenengake lan njaga para pamirsa supaya sibuk.

    Aku seneng amarga sampeyan wis nyebutake kesalahan media sosial utama kasebut. Dadi Thanks kanggo nuduhake karo kita. 😀

  2. 3

    Matur nuwun kanggo wawasan lan pangeling sing apik! Iki kabeh bener. Aku setuju tenan! Ngirim akeh postingan ing wektu sing cendhak pancen kesalahan lan biasane aku nemoni masalah iki. Aku isih eling nalika isih pamula, aku ngirim konten kaping telung dina lan masarakat ora nggatekake khusus nalika topik kasebut ora menarik lan para pamaca ora bisa nggandhengake. Proofreading uga penting kanggo nggawe kapercayan lan kapercayan kanggo merek sampeyan, ejaan kudu mesthi dipriksa. Kirim apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.