Kesalahan Pemasaran Media Sosial sing Sampeyan Aja Nyegah

kesalahan media soical

Luwih asring, aku krungu akeh perusahaan sing ngomong babagan media sosial kayane mung media siaran liyane. Media sosial luwih saka iku. Media sosial bisa dianalisis kanggo intelijen, dipantau kanggo saran lan kesempatan, digunakake kanggo komunikasi karo prospek lan pelanggan, digunakake kanggo target lan promosi merek sampeyan menyang pamirsa sing relevan, lan dimanfaatake kanggo nambah otoritas lan reputasi karyawan lan merek sampeyan.

Strategi pemasaran digital sing efektif kalebu komponen integral yaiku media sosial. Wiwitan utawa ora, iki minangka salah sawijining platform digital paling apik kanggo nyengkuyung bisnis kanthi cepet, yen pemasaran media sosial wis rampung kanthi bener. Kanggo wong anyar ing industri pemasaran digital, nggawe kesan pertama sing apik ing media sosial iku penting banget amarga mung entuk siji kasempatan kanggo bener. Ilang kesempatan kasebut tegese ketinggalan karo pesaing lan ndandani reputasi sing dhewe ora gampang banget. Jomer Gregorio, Digital Marketing Philippines

Ing ngisor iki ana 8 Kesalahan Pemasaran Media Sosial sing kudu dihindari

  1. Duwe ora strategi media sosial punapa mawon.
  2. Nggawe akun ing platform sing akeh banget enggal banget.
  3. Mbayar kanggo pandherek palsu.
  4. Ngomong kakehan babagan merek lan merek dhewe.
  5. Nggunakake ora relevan lan hashtags gedhe banget.
  6. Nuduhake kakehan nganyari kanthi wektu sing sithik. (Nanging sampeyan bisa uga ora bareng asring kaya sing sampeyan bisa)
  7. Lali kanggo proofread.
  8. Nglirwakake ing sosial aspek media sosial.

Akeh kesalahan kasebut padha karo infographic sadurunge sing dituduhake kesalahan media sosial bisnis. Siji item utama sing bakal dak tambahake yaiku sampeyan kudu terus ngupayakake nggawe nilai uga nggawa pandherekipun menyang ajak tumindak. Aku ora ateges ngetrapake saben pembaruan, mung elinga yen strategi sampeyan kudu nggabungake anggota pamirsa anyar menyang merek sampeyan kanggo ngetutake, penggemar, demo, download, langganan utawa ngonversi.

Kesalahan Sosial-Media-Marketing-Kesalahan

3 Komentar

  1. 1

    Setuju banget karo kesalahan sing wis kasebut ing ndhuwur.

    Iki minangka kesalahan media sosial sing paling umum sing ditindakake wong. Media sosial minangka papan kaping 2 sing paling apik kanggo ngarahake pelanggan lan pembaca potensial sawise mesin telusur.

    Bebarengan karo kesalahan kasebut, ora nyedhiyakake nganyari biasa uga minangka kesalahan umum kaya sing dakkira. Aku wis ndeleng akeh merek ing Facebook sing ora tau ngurus pamirsa lan mulane ora duwe keterlibatan.

    Wong mesthi pengin hiburan utawa apa wae sing bisa nggawe awake dhewe sibuk lan Yen merek apa wae sing ora nyedhiyakake konten kaya ngono, bisa uga ana kemungkinan sing luwih dhuwur yen pamirsa bakal lali jeneng merek kasebut.

    Dadi supaya jenenge tetep ana ing pikirane para pamirsa, dheweke kudu nyedhiyakake konten kasebut sing bisa nulungi, nglipur lan nggawe para pamirsa sibuk.

    Aku bungah yen sampeyan wis kasebut kesalahan media sosial utama iki. Dadi Thanks kanggo nuduhake karo kita. 😀

  2. 3

    Matur nuwun kanggo wawasan lan pangeling sing apik! Iki kabeh bener. Aku setuju banget! Ngirim kiriman akeh banget ing wektu sing cendhak pancen salah lan aku biasane nemoni masalah iki. Aku isih bisa ngelingi nalika isih pemula, aku ngirim konten kaping telu dina lan wong-wong mung ora digatekake utamane nalika topik kasebut ora menarik lan para pamaca ora bisa nyambung.Proofreading uga penting kanggo mbangun kapercayan lan linuwih kanggo merek, ejaan sampeyan. kudu tansah dipriksa. kirim gedhe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.