Cara Nggawe Kalender Pemasaran Media Sosial

tanggalan media sosial

74% pemasar ndeleng nambah lalu lintas sawise mung 6 jam saben minggu ing media sosial lan 78% konsumen Amerika nyatakake media sosial pengaruhe keputusan tuku. Miturut Quicksprout, nggawe tanggalan media sosial bakal mbantu fokus strategi media sosial, nyedhiyakake sumber daya kanthi luwih efisien, mbantu nerbitake kanthi konsisten, lan ngatur cara sampeyan ngrancang lan nggawe konten.

Kalender media sosial bisa mbantu sampeyan terus-terusan ningkatake konten sing berkualitas, nyuda jumlah wektu sing sampeyan sampah, lan ngatur lan menehi kurasi konten. Deleng infografis Quicksprout, Napa Sampeyan Perlu Kalender Media Sosial lan Cara Nggawe, kanggo luwih rinci babagan kenapa sampeyan butuh tanggalan media sosial lan strategi kanggo nggawe.

Kita penggemar bangetHootsuite lan kemampuan kanggo gawe jadwal nganyari sosial liwat unggahan akeh lan ndeleng pemasaran media sosial liwat tampilan tanggalan:

Sampeyan bisa download template kalender pemasaran media sosial lan template upload unggahan langsung sakaHootsuite blog. Disaranake saben nganyari pemasaran media sosial kalebu ing ngisor iki:

  1. sing - Akun utawa akun pribadi endi sing tanggung jawab nerbitake nganyari sosial lan sapa sing bakal tanggung jawab nanggapi panjaluk apa wae?
  2. Opo - Apa sing bakal ditulis utawa dituduhake? Elinga yen gambar lan video bakal ditambahake ing keterlibatan lan enggo bareng. Apa sampeyan wis nggoleki hashtag kanggo nyakup supaya bisa nyedhaki pamirsa sing luwih jembar lan relevan?
  3. Where - Ngendi sampeyan nuduhake pembaruan lan kepiye cara ngoptimalake nganyari kanggo saluran sing diterbitake?
  4. Kapan - Kapan sampeyan arep nganyari? Kanggo kiriman acara, apa sampeyan ngetung liwat acara kasebut? Kanggo nganyari utama, apa sampeyan mbaleni pembaruan supaya para pamirsa bisa ndeleng manawa ora kejawab nganyari awal? Apa sampeyan duwe acara siklus kaya preinan utawa konferensi sing kudu diterbitake sadurunge, sajrone lan sawise?
  5. Apa - asring ora kejawab, kenapa sampeyan ngirim update sosial iki? Mesthekake sampeyan mikir sebabe bakal mbantu sampeyan ngelingi ajakan tumindak sing sampeyan pengin penggemar utawa pandherekipun tindakake uga carane ngukur efektifitas penerbitan sosial.
  6. carane - strategi kunci liyane sing ora kejawab… kepiye cara promosi? Apa sampeyan duwe program pembelaan kanggo dituduhake karyawan utawa pelanggan? Apa sampeyan duwe anggaran kanggo pariwara postingan ing saluran sosial sing nganyari sosial asring disaring (kaya Facebook)?

Cara Nggawe Kalender Pemasaran Media Sosial

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.