Mupangat Top Marketing Media Sosial

keuntungan utama media sosial 2013

Wishpond nggawe infographic iki sing nggambarake asil Pemeriksa Media Sosial Laporan Industri Sosial Media Marketing 2013. Ing laporan kasebut, sampeyan bakal nemokake:

  • Pemasaran platform sosial sing bakal fokus ing mbesuk
  • Pitakon media sosial paling dhuwur sing pengin dijawab para pemasar
  • Pira pemasar wektu investasi karo kegiatan media sosial
  • Keuntungan utama pemasaran media sosial lan cara investasi wektu mengaruhi asil
  • Platform media sosial sing paling akeh digunakake
  • Pemasar media sosial kagiyatan minangka outsourcing

Infographic iki nuduhake kepiye luwih saka 3,000 pemasar sing seneng ing media sosial ing taun 2013 uga mupangat sing paling apik sing digayuh para pemasar, lan kepiye pangasilan ROI wis diganti sajrone taun kepungkur.

top-benefit-social-media-marketing-infographic

2 Komentar

  1. 1

    Aku setuju banget karo sampeyan Doug! .. Aku pancen wis maca lan menehi informasi tenan .. Matur nuwun kanggo nuduhake!

  2. 2

    Ya media sosial minangka salah sawijining cara paling apik kanggo promosi bisnis sampeyan lan muga-muga yen sampeyan pengin entuk pengunjung sing luwih unik, sampeyan kudu nggawe media sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.