Sukses Media Sosial Perusahaan Mbukak Alat SMM

alat manajemen media sosial

Ora asring yen aku ngandhani wong liya kudu tuku alat… nanging yen sampeyan ngatur media sosial, sampeyan kudu tuku manajemen media sosial (SMM) platform Lan perusahaan sing luwih gedhe, alat kasebut kudu luwih apik kanggo ngawasi media sosial kanggo riset industri sampeyan, identifikasi pengaruh, nyebutake merek sampeyan (ora mung hashtag utawa tanggepan langsung, diterbitake ing media sosial (kanthi nelusuri), lan promosi ing media sosial (kalorone mbayar lan organik).

Alat manajemen media sosial (SMM) nambah upaya sosial kanggo 95 persen pangguna. Iku mung salah sawijining temuan saka laporan sing diterbitake wulan pungkasan: Manajemen media sosial: Piranti, taktik… lan cara menang, lan disorot ing infographic anyar iki.

Yen sampeyan perusahaan perusahaan sing luwih gedhe utawa ing industri sing wis diatur banget, sampeyan bisa uga pengin tuku alat sing nduweni manajemen proses, tanggalan, integrasi, tugas tugas, utawa ijin klompok kanggo ngrancang lan nerbitake pembaruan sosial kanthi jejak audit utawa proses manajemen persetujuan.

VentureBeat ngetung 28 manajemen media sosial solusi babagan produk, mupangat, regane, sukses lan dhukungan kanggo ngrewangi riset para pemasar lan njupuk keputusan tuku SMM sabanjure.

Manajemen Media Sosial: Piranti, Taktik… lan Cara Menang

SMM-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.