Wong duraka ngapusi guru media sosial sing ditenun

Depositphotos 33207643 s

Iki rame. Ngapusi, ngapusi, ngapusi. Aku bosen banget ngrungokake kabeh omong kosong sing diarani 'guru' media sosial marang klien. Mau bengi aku nindakake a Twitter Diterangake latihan karo Linda Fitzgerald lan klompok, Afiliasi Wanita Internasional. Klompok kasebut kalebu wanita bisnis sing berpengalaman lan duwe kekuwatan. Ing tembung:

Visi kita yaiku "nguatake wanita ing saindenging jagad". Misi kasebut yaiku kanggo memperkaya, nyengkuyung, lan nglengkapi wanita kanthi cara sing bisa nyebabake kekuwatan.

Kanggo paruh pertama rapat, aku kudu ngilangi sawetara kebohongan sing dicritakake klompok kasebut. Iki dudu pisanan. Sampeyan mbutuhake aku njupuk kabeh wong langkah lan tenan tenang. Media sosial bisa medeni, nanging ora prelu.

Situs media sosial ora nggawa manual instruksi.

Alasanipun yaiku saben wong ngukur mupangat, tujuan, seneng lan ora seneng kanthi beda. Media sosial nguatake pangguna ... sampeyan bisa maca utawa ora maca, ngetutake utawa ora ngetutake, langganan utawa langganan, gabung utawa ninggalake ... sampeyan kudu mandhiri. Ora gumantung karo sawetara wong sing ngomong babagan industri minangka industri pakar nanging durung nate nglakokake strategi branding lan pemasaran jangka panjang sajrone dheweke urip.

  • Aja ngandhani, aku ora kudu nggunakake pesen langsung otomatis ing Twitter. Aku wis nambah luwih saka 500 pelanggan ing feed RSS blogku. Aku duwe luwih saka 30,000 pengikut ing Twitter. Wong ora ngetutake pengikut amarga DM otomatis. Aku ora peduli yen sampeyan ora seneng. Sampeyan ora usah ngetutake aku. Utawa cukup milih ora milih!
  • Aja ngomong aku ora bisa adol ing blogku. Aku bisa lan adol ing blogku. Mesthi wae aku ngowahi tembung lan entuk asil paling apik nalika adol alus lan mbuktekake panguwasa lan keahliane luwih dhisik. Aku ngerti apa sing daklakoni. Ing perusahaanku, blogku duwe konversi paling akeh kanggo karyawan.
  • Aja ngandhani yen aku kudu nerbitake video ing Youtube. Aku nindakake video kanggo menehi sawetara wawasan pribadi babagan kapribadian lan supaya masarakat ngerti aku kanthi visual, ora mung nganggo teks. Aku nganggep penting, nanging dudu kunci suksesku. Aku luwih seneng klien sing ora kepenak video ora ngindhari, tinimbang nindakake pakaryan sing kurang apik.
  • Aja ngandhani aku ora ngiklanake… ing endi wae. Aku duwe blog sing sukses karo ewonan pengunjung saben dina, ewu pelanggan, ewu pandherek, lan aku bakal melu komunikasi (siji ing Konferensi Internasional sing bakal teka ing Las Vegas ... luwih akeh maneh), konsultasi, kesempatan program, lan Aku dadi anggota dewan pamula 2. Garis dobel cilik ing kirimanku ora bisa nahan aku. Aku ora bakal njaluk ngapura amarga entuk sawetara atus dolar saben wulan satus + jam sing daklakoni ing minggu rata-rata.
  • Aja ngomong aku kudu melu pacelathon ing Facebook. Aku ora peduli yen entuk bisnis ing Facebook. Aku nyoba. Aku ora. Dadi, yen aku otomatis menehi feed saka blog lan Twitter ing kana lan mlebu saben wulan, cukup kanggo aku. Facebook versi AOL 20… utawa MySpace 3.0… manawa ana nomer lan tuwuh… nanging bakal ana sing luwih apik. Makane aku seneng web. Aku ora bakal Gamble kabeh lalu lintas, jaringan lan sesambungan ing jaringan sosial… Aku bakal nyimpen ing blog sing aku duwe / mbukak / langsung / backup / monitor matur nuwun kanthi sanget.
  • Aja ngandhani, aku ora bisa ngirim email nganggo gambar gedhe lan ora ana teks ing kampanye pemasaran email. Aku nindakake lan entuk tingkat respons paling dhuwur ing kampanye apa wae. Ngatasi.
  • Aja dakkandhani ora cuss. Aku ngindhari ngipat-ipati kanthi online amarga aku rumangsa ora sopan marang pamirsa. Nanging sampeyan pengin cuss, ipat! Aku ora prelu maca (sanajan diwaca sawetara situs sing sukses). Aku mung milih ora gelem.

Yen sampeyan pengin mbukak Entuk Dhuwit Cepet skema ing Twitter. Goleki! Yen sampeyan bathi, bathi kanggo sampeyan. (Aku ora bakal ngetutake sampeyan utawa menehi perhatian.) Yen sampeyan pengin golek hook-up sabanjure ing Facebook, coba goleki. Yen sampeyan pengin nggunakake Twitter minangka Search Engine, golekana! Aku nggunakake kaya ticker warta… Aku kanthi acak ngeklik tautan, gabung karo obrolan, mbantu wong liya, utawa mung nyoba ngarahake lalu lintas menyang blogku. Ninggalake kula! Aku bisa nggunakake Nanging aku pengin!

Nalika sampeyan melu presentasi, maca blog, mirsani webinar lan sawetara guru wiwit ngomong babagan twetiquette, lan apa sing kudu utawa ora kudu sampeyan lakoni ... rasio pangikut karo wong sing sampeyan tindakake, lsp, mlayu menyang lawang ... aja mlaku. Iki gurus ora ngerti apa bisnis sampeyan, industri sampeyan, kompetisi sampeyan, gaya adol, cara nggawe produk utawa kepribadian sampeyan. Kepiye carane mbok menawa pitutur marang kowe carane nggunakake media sosial ?!

Aku nuduhake strategi pamirsa sing wis dak coba, cara ngukur asile lan apa sing sukses / apa sing ora. Aku nerangake fungsi lan fitur alat sing bisa digunakake. Aku ngajak klien lan pamirsa supaya nyoba. Aku kasurung kanggo ngukur. Aku ngajak dheweke ngupayakake cukup manawa sampeyan yakin manawa dadi media sing cocog kanggo sampeyan. Sing cocog kanggo aku bisa uga ora cocog karo sampeyan… lan uga kosok balene.

Media sosial ora duwe buku aturan.

nggawe Panjenengan aturan nalika sampeyan lunga ... mung priksa manawa sampeyan ngukur. Sampeyan bisa nglampahi akeh wektu kanggo nguber obyek sing mengkilap tanpa investasi maneh.

38 Komentar

  1. 1

    Aku seneng pesen sing luwih gedhe sing dikirimake ing kene, yaiku ora ana aturan. Utawa, yen ana "aturan" sing kadhangkala nglanggar bisa luwih sukses tinimbang ngetutake.

    Aku applaud pesen kanggo nggawe dalan anyar, ora dadi pemasar wedhus.

  2. 2

    P: Apa bedane aturan lan ide sing apik?

    Wangsulan: Bab ingkang utama - aturan iku mung soko wong. Ide sing apik yaiku mupangat kanggo akeh wong, bisa uga kabeh wong.

    Doug pancen bener: ora ana aturan kanggo media sosial. Donya aturan offline, nanging ora ana laywer, polisi utawa hakim sing patroli jagad maya.

    Nanging, ana gagasan apik lan gagasan ala banget. Conto gagasan sing ala banget yaiku libel. Apa sampeyan krungu bab sing ditindakake Doug Karr akhir minggu kepungkur? Apik, amarga aku mung nggawe. Ngapusi ngapusi utawa fitnah karakter online bisa duwe akibat negatif ing offline. Saliyane nyepetake komentar iki, Doug bisa uga ngirim Vinny kanggo ngilangi tempurungku utawa ngladeni aku kanthi tuntutan hukum.

    Apa saran Doug ndhuwur kabeh gagasan tremendously ala? Aku ora mikir, nanging aku ora yakin yen kabeh iku saran sing apik. Mesthi, sampeyan bisa ngirim email sing mung kalebu gambar lan ngematake umume pelanggan. Mengkono uga bakal ngasingake wong sing tunanetra. Mulane, aku dhewe nyoba ngetutake Hukum Veen lan supaya ora nglebokake tembung ing grafik. (Nanging aku ora mikir Flickr kudu ilegal. Iku ing ndhuwur.)

    Kajaba iku, Auto-DM mung bakal ngasingake persentase cilik saka pengikut anyar yen sampeyan Wis duwe 1,000 pengikut. Aku ora menehi saran yen sampeyan anyar ing twitter amarga aku prédhiksi bakal stunting wutah sampeyan.

    Ora ana aturan kanggo media sosial. Nanging ana gagasan apik, lan aku nggoleki sawetara. Ngerti wae?

    @robbyslaughter

  3. 3

    Iki genius lan bener banget. Muga-muga wong sing ngrungokake / maca bakal nggatekake. Ora ana aturan nalika nerangake media sosial lan jejaring sosial. Apa sing bisa digunakake ing bidang pendhidhikanku bisa uga ora bisa digunakake kanggo wong liya ing jagad teknologi. Barang apik.

  4. 4

    Aku setuju karo kiriman sampeyan kanthi umum. Aturan kasebut terus-terusan ditulis maneh. Ing efek, ora ana aturan.

    Ora ana cara siji kanggo pasar ing Internet.

    Ana *praktik paling apik* kanggo nindakake samubarang tartamtu ing Internet. Ana cara sing bener lan cara sing salah kanggo nyebarake seri video sing didhukung iklan (yen sampeyan pengin sukses, yaiku), umpamane. Ana cara sing bener kanggo monetisasi blog yen utamane minangka platform jurnalistik (iklan baris ganda kasebut bisa nggawe tampilan sing ora cocog).

    Ana *keahlian media sosial, amarga sawetara kita wis nindakake iki luwih saka sepuluh taun, lan wis ngetrapake praktik paling apik kanggo tugas lan tujuan umum.

    Ing tangan liyane, aku kerep banget nglampahi akeh wektu kanggo nuruti saran ala kanthi apik amarga sawetara "ahli" netepake hukum sawise maca telung sasi Mashable lan Techcrunch lan mutusake dheweke kudu dadi profesional ing bisnis kasebut. .

  5. 6

    "Donya aturan ora ana garis, nanging ora ana {pengacara}, polisi utawa hakim sing patroli jagad maya." Ya, pancen ana pengacara, polisi lan hakim (sing terakhir dadi luwih hakim tinimbang pengadilan!), Lan libel lan DMCA mung sawetara (nanging paling penting) riba ing jagad maya.

    Aku ora setuju karo istilah "praktik paling apik" sing digunakake minangka wangun "aturan" sing luwih entheng utawa beda, amarga iku mung cara anyar kanggo ngucapake "aturan". Praktik paling apik luwih ditrapake kanggo kodhe kaca, nanging ora isi (liyane saka gaya & tata bahasa & ejaan, lan ing kasus kasebut, Best Practices FTW, nanging gaya grammar, lan ejaan ora nggawe konten - mung nggawe konten kontekstual lan bisa dingerteni, sing kudu tetep penting).

    Kaya sing sampeyan ngerteni - aku wis nyetel aturan ing kene - nanging dudu aturan babagan cara nggawe desain utawa pendekatan media sosial, mula aku ora bakal.

  6. 7

    Tulisan blog sing apik, kandel, jujur.

    Apa wong setuju utawa ora karo sentimen postingan iku terserah, nanging…

    Iki minangka kiriman blog sing penting kanggo komunitas sing luwih akeh. Priksa manawa sampeyan netepi aturan penting:

    Nilai Penawaran
    Nyambung & sesambungan
    Dadi awakmu dhewe

    ndhuwur kabeh: ngerti customer utawa target.

    kirim gedhe. Dijogo.

    Debat DM iku apik lan kiriman kasebut bisa uga nggunakake pertimbangan liyane amarga sampeyan seneng banget, nanging wong-wong kudu ngerti kenapa para nazi DM ora ngerti.

  7. 8

    Doug,

    Persis. Sawetara wong seneng nganggep awake dhewe minangka "pemimpin pikirane" kanthi nerbitake dhaptar sing kudu ditindakake lan ora bisa ditindakake. Bebener iki kita lagi ing tataran Wild West media sosial lan apa wae dadi.

  8. 10

    Ing auto-DM:

    Nuwun sewu, fitur DM otomatis punika spam, prasaja lan prasaja. Napa sampeyan pengin ngotomatisasi komunikasi ing wiwitan? Iku nuduhake lack of respect kanggo wong sing ngetutake sampeyan, imo. Sampeyan bener - ora ana aturan, nanging aku mikir minangka pemasar bebarengan, kita wis nyoba spam wong liya?

    Ing cussing:

    Ati-ati nyengkuyung wong kanggo cuss - elinga, ora kabeh wong ing posisi sampeyan lagi ing. Wong tingkat ngisor bisa kelangan proyek utawa duweni potensi duwe masa depan disrupted nalika juragan weruh padha wis cussing ing umum sadurunge. Nggunakake tact dadi adoh banget.

    • 11

      Adam,

      RE: Spam – Cara siji-sijine sampeyan bisa entuk Auto-DM yaiku yen sampeyan ngetutake wong liya… iku opt-in. Apa sampeyan ngurmati pesen kasebut utawa ora, ora ateges sampeyan ora menehi ijin marang wong kasebut kanggo ngirim pesen.

      Aku bener appreciate Auto DMs lan ora ndeleng wong minangka SPAM. Aku pengin ngerti luwih akeh babagan wong sing daktutake lan entuk tanggapan cepet kaya ngono. Ora angel mbusak mau.

      Re: Cussing – Aku iki ora nyemangati wong kanggo cuss. Nyatane, aku bakal nyengkuyung wong supaya ora. Aku mung nyatakake yen bisa digunakake kanggo sawetara wong lan kayane ora ngrusak pengikute. Iku mung 'aturan' sing ora bisa kanggo kabeh wong (nanging bisa kanggo kula).

      Doug

  9. 12

    Ngapusi aku sepisan, isin sampeyan. Ngapusi aku kaping pindho, isin aku. Ora melu obrolan tegese sampeyan wis nilar obrolan. Yen aku teka ing blog sampeyan, sing sampeyan duwe / mbukak / langsung / serep / lan ngawasi, banjur aku ngarepake obrolan kita bakal maju.

    Yen sampeyan nyetel agenda banjur ditarik metu, aku ora bakal bali. Apa sing bakal daklakoni, yen aku ngurmati karya sampeyan, yaiku njupuk konten sampeyan ing papan liya lan ngrembug karo wong liya sing melu ide analisis convivial. Apa sing wis diwenehake bisa dadi gagasan sing subur, nanging apa sing sampeyan tinggalake, yen sampeyan ora melu ing ngisor baris, mung minangka saluran fallow.

    • 13

      Hi Christopher,

      Aku tansah melu obrolan. Apa ana wong sing mangsuli aku ing Plaxo, LinkedIn, utawa Facebook - Aku mesthi mbalekake pesen kasebut. Intine aku ora entuk 'bang for the buck' kanggo nglampahi akeh wektu ing wilayah kasebut, mula aku nggawa pesen menyang pandherekku ing kana. Yen padha nanggapi, aku nanggapi. Aku mung ora ngormati minangka sarana utama jaringan.

      Matur nuwun kanggo nambah obrolan!

      Kanthi pakurmatan.
      Doug

  10. 14

    Sheesh, Doug. Aku mikir wong wis kathok dawa ing dryer. Serius, aku setuju karo sampeyan (mung maca sapisan). Ati-ati karo kabeh "ahli". Golek pembantu.

  11. 15

    Kiriman sing apik banget Doug! Wong-wong takon saben dina, 'Layanan apa sing kudu digunakake kanggo ngembangake bisnis? Kepiye carane aku kudu nggunakake?' aku ora ngerti!!! Sampeyan kudu ndeleng akeh perkara babagan bisnis sampeyan dhisik. Ora ana solusi siji-mandeg kanggo strategi media sosial.

    Sing paling apik sing bisa ditindakake yaiku nggawe rencana kanthi nggunakake sawetara ramalan sing apik adhedhasar informasi lan pengalaman sing wis ana, nglakokake rencana, ngukur asil, lan mbuwang apa sing ora bisa digunakake (nalika nambah apa sing bisa digunakake, mesthi).

  12. 16

    Sungkowo matur nuwun kanggo nulis iki. Aku setuju 100%. Yen sampeyan pengin shun utawa ngece utawa blackball utawa apa wae amarga aku ora "njaluk ing baris" - duwe ing. Aku ora kudu ngetutake aturan apa wae lan oke karo bisnis sing daklakoni. Aku dadi pegel sanadyan, utamané ing web cliques / jinis tartamtu sing (kanggo kula tho) tumindak kaya lemmings lan sing saben obahe hinges ing apa sawetara ngomong sirah ngandika.

    Intine, nggawe pilihan sing dididik, nanging… pikirake dhewe.
    - Jim

  13. 17

    re: twitter otomatis tindakake - Aku ora nggunakake lan ana ing kira-kira 2500 pandherekipun. Nalika wektu saya suwe saya tambah akeh pengikut lan saya tambah angel kanggo ngatasi saben tindakake kanthi apa wae sing meh padha karo "matur nuwun" pribadi… Aku bisa ndeleng nggunakake kanggo otomatis nderek. Ora dadi impersonal nanging bisa dadi latihan sing butuh wektu. Pungkasane, kita bakal ngobrol ing Twitter. Yen aku nggunakake tindakake otomatis, mesthine mung matur nuwun lan ora "adol" apa-apa ... mung matur nuwun. Secara pribadi, DM otomatis "mriksa blogku" ngganggu aku. A thanks prasaja ora bakal.
    - Jim

  14. 18

    Doug - Shhhh. Sampeyan ngeculke kucing metu saka tas. Yen wong ngerti, dheweke bakal ngerti yen ora perlu guru media sosial sing kurang ngerti babagan keahliane tinimbang senior sekolah menengah. Dheweke uga bisa ngerteni manawa umume ahli kasebut migunani kaya para haberdasher ing "Sandhangan Anyar Kaisar."

    Oh, lan kanggo wong sing ngomong "aturan ganti" iki dudu SEO sing bener-bener ana sawetara aturan vaporous sing ana. Ing media sosial, ora ana aturan.

    • 19

      Hi Mike!

      Nggawe rencana game lan njupuk pendekatan strategis karo konsultan 'apik' bisa mbantu perusahaan supaya bisa nggunakake saben medium, ngukur asil kanthi akurat, lan ngirit wektu akeh. Aku ora nganjurake arep piyambak, Aku mung marang sing ahli sing ngedol sawetara rumus sihir… kita kabeh ngerti ana ora siji!

      Thanks!
      Doug

  15. 20

    Sembarang media sosial anyar nalika isih enom nyedhiyakake uwal saka wates lan kontrol resmi. Bisa duwe daya tarik sing amba lan ngidini kebebasan kanggo nggawe inovasi dening akeh pangguna, kabutuhan, pribadine.

    Mesthi wae, sawetara pangguna bakal ngupayakake 'milik' media anyar, kanggo ngungkapake penguasaan lan keahlian minangka sarana kanggo nggedhekake utawa entuk bathi. Iki misale jek dadi cara alami ing sembarang usaha manungsa.

    Secara pribadi, aku seneng fase anarkis awal nalika ana sing bisa ditindakake: Kaya kanvas kosong. Nanging, mesthi, manungsa bali menyang panglipur ing struktur lan kontrol.

  16. 21

    Aku nemokake kebebasan nalika maca apa sing sampeyan tulis. Aku cukup isin ing kawitan kanggo njelajah lan nyoba iku anyar ing Twitter. Aku ngamati. sinau saka wong liya lan mung tresna marang peparinge Twitter sing bisa nuduhake lan sinau saka wong liya.
    Banjur siji wektu aku maca aku ora bisa ngirim soko pribadi arep ing gesang kawula .Sajujure aku wis nemokake tweeting minangka salah siji saka alat sing paling efektif kita perawat ngleksanakake ing intervensi kita lan sing bisa udhara metu lan nyebut apa wae sing lagi ngalami. nang awakmu. Iku mung mbantu ngenthengake lan ngenthengake rasa lara lan tekanan urip.
    Iku apik kanggo ngerti yen aku bisa dadi apa aku. Aku bisa ngandhakake panemu lan gayaku kaya apa wae. Matur nuwun kanggo kamardikan kasebut, tresna! Ya!

    matur nuwun,
    LADYwSENSE

  17. 22

    Refreshing kanggo maca informasi saka wong sing nindakake karya. Kepiye carane aku ngerti? Amarga aku duwe pengalaman saka nindakake lan ngerti dheweke bener.

    Titik Kunci: Gunakake media sosial nanging sampeyan pengin. Yen sampeyan pengin mbangun bisnis nggunakake sumber daya media sosial. Bukak lan gunakake apa sing bisa ditindakake. Contone, Facebook wis makarya kanggo kula. Aku terus nggunakake lan minangka bagean saka strategi pemasaran media sosial sing ditindakake kanggo klien.

    Matur nuwun kanggo posisi kasebut kanthi apik.

  18. 23

    Mesthi, bebaya ing rant Doug iki sing rok mbebayani cedhak menehi dos lan ora s dhewe, mung beda dos lan ora s sing wong lanang liyane.

    Aku pesen nyata, lan ing atine sampeyan nggawe titik iki, ana prakara apa alat iku, nggunakake kudu tansah didikte dening pasar lan dislametaké. Ora ana pitakonan manawa sawetara wong ngandhani yen sampeyan kudu nggunakake media sosial katon saka sudut pandang efektifitas kanggo sawetara. . . lan, cara sing disaranake sing titik ing temenan kanggo sampeyan, lan kanggo wong liya, nanging mesthi ora kanggo kabeh.

    Bebaya nyata yaiku nalika wong wiwit ngakoni cara sing bener lan salah kanggo nindakake apa wae - siji-sijine cara sing bener, kaya sing sampeyan tuduhake, yaiku sing bisa digunakake kanggo kahanan unik sampeyan.

    media sosial iku alat, iku dudu agama!

    • 24

      Hi John,

      Sampeyan nggawe titik sing apik - lan aku mikir sampeyan njlentrehake luwih akeh. Aku ora pengin meden-medeni, aku pengin nguatake. Pemberdayaan wong mbutuhake konsultan media sosial dadi rada ora adil, nanging pinter.

      Contone, aku penggemar banget Kesandung, nanging aku ngerti manawa iku luwih cocog karo kabiasaan lan pribadine browsing tinimbang digg. Iki ora ateges klienku kudu nolak nggunakake Digg lan mlumpat ing StumbleUpon, tho!

      Nanging, aku nerangake carane saben bisa dimanfaatake, fitur unik, carane wis dileksanakake ing sasi, lan kasurung wong kanggo nyoba metu saben. Kita banjur bisa ngukur impact saka efforts lan ndeleng endi sing entuk manfaat (utawa loro-lorone bisa!).

      Doug

  19. 25

    Aku setuju karo kabeh sing wis ditulis Doug, Aku wis ndeleng kahanan padha kene ing Australia.

    Aku aturan sing ditrapake yaiku aturan sopan santun lan tata krama dhasar. Bisa uga ana ing web nanging ora ateges ora sopan lan ngajeni

    Mark

  20. 26
  21. 27

    Ana tenan ora aturan kanggo sembarang; saluran, sosial, langsung / katalog, email, web ... sampeyan jenenge. aside saka sembarang aturan sing FTC wis dileksanakake. Asil bakal beda-beda adhedhasar pamirsa, supaya sampeyan ngerti aturan apa sing kudu sampeyan tindakake kanggo bisnis sampeyan.

  22. 28

    Ana tenan ora aturan kanggo sembarang; saluran, sosial, langsung / katalog, email, web ... sampeyan jenenge. aside saka sembarang aturan sing FTC wis dileksanakake. Asil bakal beda-beda adhedhasar pamirsa, supaya sampeyan ngerti aturan apa sing kudu sampeyan tindakake kanggo bisnis sampeyan.

  23. 29

    Ana tenan ora aturan kanggo sembarang; saluran, sosial, langsung / katalog, email, web ... sampeyan jenenge. aside saka sembarang aturan sing FTC wis dileksanakake. Asil bakal beda-beda adhedhasar pamirsa, supaya sampeyan ngerti aturan apa sing kudu sampeyan tindakake kanggo bisnis sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.