Wong duraka ngapusi guru media sosial sing ditenun

Depositphotos 33207643 s

Iki rame. Ngapusi, ngapusi, ngapusi. Aku bosen banget ngrungokake kabeh omong kosong sing diarani 'guru' media sosial marang klien. Mau bengi aku nindakake a Twitter Diterangake latihan karo Linda Fitzgerald lan klompok, Afiliasi Wanita Internasional. Klompok kasebut kalebu wanita bisnis sing berpengalaman lan duwe kekuwatan. Ing tembung:

Visi kita yaiku "nguatake wanita ing saindenging jagad". Misi kasebut yaiku kanggo memperkaya, nyengkuyung, lan nglengkapi wanita kanthi cara sing bisa nyebabake kekuwatan.

Kanggo paruh pertama rapat, aku kudu ngilangi sawetara kebohongan sing dicritakake klompok kasebut. Iki dudu pisanan. Sampeyan mbutuhake aku njupuk kabeh wong langkah lan tenan tenang. Media sosial bisa medeni, nanging ora prelu.

Situs media sosial ora nggawa manual instruksi.

Alasanipun yaiku saben wong ngukur mupangat, tujuan, seneng lan ora seneng kanthi beda. Media sosial nguatake pangguna ... sampeyan bisa maca utawa ora maca, ngetutake utawa ora ngetutake, langganan utawa langganan, gabung utawa ninggalake ... sampeyan kudu mandhiri. Ora gumantung karo sawetara wong sing ngomong babagan industri minangka industri pakar nanging durung nate nglakokake strategi branding lan pemasaran jangka panjang sajrone dheweke urip.

  • Aja ngandhani, aku ora kudu nggunakake pesen langsung otomatis ing Twitter. Aku wis nambah luwih saka 500 pelanggan ing feed RSS blogku. Aku duwe luwih saka 30,000 pengikut ing Twitter. Wong ora ngetutake pengikut amarga DM otomatis. Aku ora peduli yen sampeyan ora seneng. Sampeyan ora usah ngetutake aku. Utawa cukup milih ora milih!
  • Aja ngomong aku ora bisa adol ing blogku. Aku bisa lan adol ing blogku. Mesthi wae aku ngowahi tembung lan entuk asil paling apik nalika adol alus lan mbuktekake panguwasa lan keahliane luwih dhisik. Aku ngerti apa sing daklakoni. Ing perusahaanku, blogku duwe konversi paling akeh kanggo karyawan.
  • Aja ngandhani yen aku kudu nerbitake video ing Youtube. Aku nindakake video kanggo menehi sawetara wawasan pribadi babagan kapribadian lan supaya masarakat ngerti aku kanthi visual, ora mung nganggo teks. Aku nganggep penting, nanging dudu kunci suksesku. Aku luwih seneng klien sing ora kepenak video ora ngindhari, tinimbang nindakake pakaryan sing kurang apik.
  • Aja ngandhani aku ora ngiklanake… ing endi wae. Aku duwe blog sing sukses karo ewonan pengunjung saben dina, ewu pelanggan, ewu pandherek, lan aku bakal melu komunikasi (siji ing Konferensi Internasional sing bakal teka ing Las Vegas ... luwih akeh maneh), konsultasi, kesempatan program, lan Aku dadi anggota dewan pamula 2. Garis dobel cilik ing kirimanku ora bisa nahan aku. Aku ora bakal njaluk ngapura amarga entuk sawetara atus dolar saben wulan satus + jam sing daklakoni ing minggu rata-rata.
  • Aja ngomong aku kudu melu pacelathon ing Facebook. Aku ora peduli yen entuk bisnis ing Facebook. Aku nyoba. Aku ora. Dadi, yen aku otomatis menehi feed saka blog lan Twitter ing kana lan mlebu saben wulan, cukup kanggo aku. Facebook versi AOL 20… utawa MySpace 3.0… manawa ana nomer lan tuwuh… nanging bakal ana sing luwih apik. Makane aku seneng web. Aku ora bakal Gamble kabeh lalu lintas, jaringan lan sesambungan ing jaringan sosial… Aku bakal nyimpen ing blog sing aku duwe / mbukak / langsung / backup / monitor matur nuwun kanthi sanget.
  • Aja ngandhani, aku ora bisa ngirim email nganggo gambar gedhe lan ora ana teks ing kampanye pemasaran email. Aku nindakake lan entuk tingkat respons paling dhuwur ing kampanye apa wae. Ngatasi.
  • Aja dakkandhani ora cuss. Aku ngindhari ngipat-ipati kanthi online amarga aku rumangsa ora sopan marang pamirsa. Nanging sampeyan pengin cuss, ipat! Aku ora prelu maca (sanajan diwaca sawetara situs sing sukses). Aku mung milih ora gelem.

Yen sampeyan pengin mbukak Entuk Dhuwit Cepet skema ing Twitter. Goleki! Yen sampeyan bathi, bathi kanggo sampeyan. (Aku ora bakal ngetutake sampeyan utawa menehi perhatian.) Yen sampeyan pengin golek hook-up sabanjure ing Facebook, coba goleki. Yen sampeyan pengin nggunakake Twitter minangka Search Engine, golekana! Aku nggunakake kaya ticker warta… Aku kanthi acak ngeklik tautan, gabung karo obrolan, mbantu wong liya, utawa mung nyoba ngarahake lalu lintas menyang blogku. Ninggalake kula! Aku bisa nggunakake Nanging aku pengin!

Nalika sampeyan melu presentasi, maca blog, mirsani webinar lan sawetara guru wiwit ngomong babagan twetiquette, lan apa sing kudu utawa ora kudu sampeyan lakoni ... rasio pangikut karo wong sing sampeyan tindakake, lsp, mlayu menyang lawang ... aja mlaku. Iki gurus ora ngerti apa bisnis sampeyan, industri sampeyan, kompetisi sampeyan, gaya adol, cara nggawe produk utawa kepribadian sampeyan. Kepiye carane mbok menawa pitutur marang kowe carane nggunakake media sosial ?!

Aku nuduhake strategi pamirsa sing wis dak coba, cara ngukur asile lan apa sing sukses / apa sing ora. Aku nerangake fungsi lan fitur alat sing bisa digunakake. Aku ngajak klien lan pamirsa supaya nyoba. Aku kasurung kanggo ngukur. Aku ngajak dheweke ngupayakake cukup manawa sampeyan yakin manawa dadi media sing cocog kanggo sampeyan. Sing cocog kanggo aku bisa uga ora cocog karo sampeyan… lan uga kosok balene.

Media sosial ora duwe buku aturan.

nggawe Panjenengan aturan nalika sampeyan lunga ... mung priksa manawa sampeyan ngukur. Sampeyan bisa nglampahi akeh wektu kanggo nguber obyek sing mengkilap tanpa investasi maneh.

38 Komentar

  1. 1

    Aku seneng pesen sing luwih gedhe sing disentuh dening kiriman sampeyan ing kene, yaiku ora ana aturan. Utawa, yen ana "aturan" sing kadang nglanggar bisa dadi luwih sukses tinimbang ngetutake.

    Aku memuji pesen kanggo nggawe dalan anyar, aja dadi pemasar wedhus.

  2. 2

    P: Apa bedane aturan lan ide sing apik?

    A: Aturan mung digawe dening wong. Ide sing apik yaiku mupangate kanggo akeh wong, bisa uga kabeh wong.

    Doug pancen bener: ora ana aturan kanggo media sosial. Jagad aturan kasebut offline, nanging ora ana wong awam, polisi utawa hakim sing patroli ing jagad maya.

    Nanging, ana ide sing apik lan ide sing ala banget. Tuladha ide sing ala banget yaiku fitnah. Apa sampeyan krungu bab sing ala Doug Karr akhir minggu kepungkur? Apik, amarga aku wis ngrampungake. Spouting ngapusi utawa karakter fitnah kanthi online bisa uga nyebabake efek negatif ing offline. Saliyane ora modifikasi komentar iki, Doug bisa uga ngirim Vinny ngubengi kneecaps utawa menehi tuntutan hukum.

    Apa saran Doug ing ndhuwur kabeh ide sing ala banget? Aku ora mikir, nanging aku ora yakin kabeh uga saran sing apik. Sampeyan mesthi bisa ngirim email sing mung kalebu gambar lan ngematake umume pelanggan. Mengkono uga bakal nyingkirake wong sing cacat visual. Amarga alesan iki, aku dhewe nyoba ngetutake Hukum Veen lan aja nganti menehi tembung ing grafis. (Nanging aku uga ora mikir Flickr mesthine ilegal. Iku ndhuwur.)

    Kajaba iku, Auto-DM mung bakal ngasingake persentase pandherek anyar yen sampeyan Wis duwe 1,000 pengikut. Aku ora menehi saran yen sampeyan anyar ing twitter amarga prakiraan iki bakal nyebabake pertumbuhan sampeyan.

    Ora ana aturan kanggo media sosial. Nanging ana ide sing apik, lan aku golek sawetara. Ngerti?

    @komangtrisanthy

  3. 3

    Iki jenius lan bener banget. Muga-muga wong sing ngrungokake / maca bisa nggatekake. Ora ana aturan nalika nerangake media sosial lan jejaring sosial. Apa sing bisa digunakake ing bidang pendhidhikan, bisa uga ora cocog karo wong liya ing jagad teknologi. Barang gedhe.

  4. 4

    Aku setuju karo kiriman sampeyan kanthi umum. Aturan kasebut terus ditulis maneh. Nyatane, ora ana aturan.

    Ora ana siji cara kanggo pasar ing Internet.

    Ana * praktik paling apik * kanggo nindakake sawetara perkara ing Internet. Contone, ana cara sing bener lan cara sing salah kanggo nyebarake seri video sing didhukung iklan (yen pengin sukses, yaiku). Ana cara sing bener kanggo monetisasi blog yen utamane platform jurnalistik (pariwara garis ganda kasebut bisa nggawe katon ora adil).

    Ana * keahlian media sosial *, amarga sawetara wong wis nindakake iki luwih saka sepuluh taun, lan nindakake praktik paling apik kanggo tugas lan tujuan umum.

    Saliyane, aku asring banget nglampahi akeh wektu kanggo ngetutake saran sing ora apik amarga ana "ahli" sing ngetrapake undang-undang kasebut sawise maca telung wulan Mashable lan Techcrunch lan mutusake dheweke kudu dadi profesional ing bisnis kasebut. .

  5. 6

    "Jagad aturan kasebut ora bisa dilalekake, nanging ora ana {pengacara}, polisi utawa hakim sing patroli ing jagad maya." Ya, sejatine ana pengacara, polisi lan hakim (sing pungkasane luwih milih tinimbang pengadilan!), Lan fitnah lan DMCA mung sawetara (nanging sing paling misuwur) ing jagad maya.

    Aku ora setuju karo tembung "praktik paling apik" sing digunakake minangka tembung "aturan" sing luwih alus utawa beda, amarga iku mung cara anyar kanggo ngucapake "aturan". Praktik paling apik luwih ditrapake kanggo kode kaca, nanging ora kalebu konten (kajaba gaya & tata bahasa & ejaan, lan ing kono Praktik Best FTW, nanging tata bahasa gaya, lan ejaan ora nggawe konten - mung nggawe kontekstual lan dingerteni konten, sing kudu tetep penting).

    Kaya sing sampeyan ngerteni - Aku wis nemtokake aturan ing kene - nanging ora aturan babagan cara nggawe desain utawa pendekatan media sosial, mula aku ora bakal.

  6. 7

    Tulisan blog sing ditulis kanthi apik, kendel lan jujur.

    Ana sing setuju karo sentimen posting kasebut utawa ora, nanging dheweke…

    Iki minangka postingan blog sing penting kanggo masarakat sing luwih akeh. Priksa manawa netepi aturan penting:

    Nilai Penawaran
    Sambungake & sesambungan
    Dadi awakmu dhewe

    paling penting: ngerti pelanggan utawa target sampeyan.

    Pos sing apik. Terusake terus.

    Perdebatan DM apik lan kiriman kasebut bisa nggunakake alesan sing luwih akeh amarga sampeyan ora bisa ngerteni, nanging sampeyan kudu ngapa DM nazis nutz

  7. 8

    Doug,

    Persis. Sawetara wong seneng nyedhiyakake awake dhewe minangka "pemimpin pamikiran" kanthi nerbitake dhaptar sing kudu ditindakake lan ora kudu ditindakake. Sejatine, kita ana ing panggung sosial Wild West lan ana apa-apa.

  8. 10

    Ing DM otomatis:

    Nuwun sewu, fitur DM-otomatis yaiku spam, polos lan gampang. Napa sampeyan luwih dhisik ngotomatisasi komunikasi? Iki nuduhake rasa ora hormat kanggo wong sing ngetutake sampeyan, imo. Sampeyan bener - ora ana aturan, nanging aku dadi pemasar bebarengan ora nyoba spam wong liya?

    Ing cussing:

    Wong sing ati-ati nyengkuyung kanggo ngobrol - elinga, ora kabeh wong ing posisi sing sampeyan lakoni. Masyarakat sing luwih murah bisa uga kelangan kerja utawa bisa uga ngganggu masa depan nalika para pengusaha ngerti yen dheweke wis ngobrol ing publik sadurunge. Nggunakake taktik adoh banget ing kana.

    • 11

      Adam,

      RE: Spam - Siji-sijine cara sampeyan bisa entuk Auto-DM yaiku yen ngetutake wong… iku pilihan. Apa sampeyan ngapresiasi pesen utawa ora, ora ateges manawa sampeyan ora menehi idin marang wong liya kanggo ngirim pesen.

      Aku bener-bener ngurmati Auto DMs lan ora nganggep SPAM. Aku pengin ngerti luwih lengkap babagan wong sing tak lakoni lan entuk wangsulan cepet kaya ngono. Ora angel mbusak mau.

      Re: Cussing - Aku ora nyengkuyung wong supaya ngomong. Nyatane, aku bakal ngajak wong liya ora gelem. Aku mung negesake yen pancen cocog kanggo sawetara wong lan kayane ora ngrugekake pandhereke. Iku mung 'aturan' sing ora cocog kanggo kabeh wong (nanging bisa digunakake kanggo aku).

      Doug

  9. 12

    Sepisan aku goblok, isin kowe. Ngapusi aku kaping pindho, isin aku. Ora melu pacelathon ateges sampeyan nolak obrolan. Yen aku nemoni blog sampeyan, blog sing sampeyan duwe / mbukak / langsung / backup / lan ngawasi, mula aku ngarep-arep obrolan bakal maju banjur ana ing kono.

    Yen sampeyan nemtokake agenda banjur narik, aku ora bakal bali. Apa sing bakal daklakoni, yen aku ngurmati tugas sampeyan, yaiku nggawa konten sampeyan ing papan liya lan ngrembug karo wong liya sing melu ide analisis convivial. Apa sing sampeyan wenehake bisa uga ide sing subur nanging sing sampeyan tinggalake, yen sampeyan ora melu luwih adoh, mung minangka saluran sing kasedhiya.

    • 13

      Hai Christopher,

      Aku SELAJU melu pacelathon. Apa ana wong sing mangsuli aku ing Plaxo, LinkedIn, utawa Facebook - aku mesthi menehi pesen. Intine yaiku supaya aku ora entuk 'mbuwang-mbuwang' mbuwang wektu akeh ing wilayah kasebut, mula aku nggawa pesen menyang pandherekku. Yen dheweke nanggapi, aku bakal nanggapi. Aku ora ngurmati dheweke minangka sarana jaringan utama MY.

      Matur nuwun kanggo nambah obrolan!

      Kanthi hormat.
      Doug

  10. 14

    Sheesh, Doug. Aku kira ana wong sing kathok ing pengering dawa banget. Akeh, aku setuju karo sampeyan (mung maca kaping siji). Ati-ati kabeh "ahli." Golek pembantu.

  11. 15

    Kirim Fantastic Doug! Wong takon saben dina marang aku, 'Layanan apa sing kudu digunakake kanggo nambah bisnis? Kepiye cara nggunakake? ' Gak ngerti !!! Sampeyan kudu luwih dhisik ndeleng babagan bisnis. Pancen ora ana solusi mandheg kanggo strategi media sosial.

    Babagan sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni yaiku nggawe rencana nggunakake sawetara tebakan sing apik adhedhasar informasi lan pengalaman sing ana, nglakokake rencana, ngukur asil, lan mbuwang sing ora bisa digunakake (nalika nambah sing bisa digunakake, mesthi wae).

  12. 16

    Matur suwun sanget kanggo nulis iki. Aku setuju 100%. Yen sampeyan pengin nolak utawa ngolok-olok utawa bal-balan utawa apa wae amarga aku ora "bisa mlebu garis" - coba ayo. Aku ora prelu ngetutake aturan apa wae lan pancen becik karo bisnis sing daklakoni kaya sing dakkarepake. Nanging aku dadi pegel, utamane ing klompok web / jinis tartamtu sing (tumrape aku) tumindak kaya lemmings lan saben gerakane gumantung karo apa sing dikandhakake dening sawetara wong sing ngomong.

    Intine, pilih pilihan sing duwe pendhidhikan, nanging… pikiren dhewe.
    -Jim

  13. 17

    re: twitter otomatis tindakake - Aku ora nggunakake lan paling ora 2500 pengikut. Suwe-suwe saya suwe saya akeh pandhereke saya saya tambah lan saya angel ngrampungake saben tindakake kanthi apa wae sing padha karo "matur nuwun" pribadi ... suwene wektu suwene lan para pandhereke saya akeh, mula Aku bisa ndeleng panggunaan kanggo ngetutake otomatis. Ora kanggo impersonal nanging bisa dadi olahraga sing mbutuhake wektu. Pungkasan, kita bakal nyoba ing Twitter. Yen nggunakake otomatis tindakake, bisa uga mung matur nuwun lan ora "adol" apa-apa ... mung matur suwun. Wong DM otomatis "mriksa blogku" nganggu aku. Matur suwun kanthi sederhana.
    -Jim

  14. 18

    Doug - Shhhh. Sampeyan ngeculake kucing ing tas. Yen wong ngerti, dheweke bakal ngerti yen ora butuh guru media sosial sing kurang ngerti babagan keahliane tinimbang senior sekolah menengah. Dheweke uga bisa ngerteni manawa umume ahli kasebut migunani kaya para haberdasher ing "Kaisar Anyar Sandhangan."

    Oh, lan kanggo wong sing ujar "aturan ganti" iki dudu SEO sing ana sawetara aturan uap sing ana. Ing media sosial, ora ana aturane.

    • 19

      Halo Mike!

      Mbangun rencana game lan njupuk pendekatan strategis karo konsultan 'apik' bisa mbantu perusahaan supaya bisa nggunakake saben media kanthi akurat, ngukur asile, lan ngirit wektu akeh nalika nindakake. Aku ora nganjurake, aku mung nentang para ahli sing adol formula sihir ... kita kabeh ngerti ora ana siji!

      Thanks!
      Doug

  15. 20

    Apa wae media sosial anyar ing wiwitan menehi uwal saka wates lan kontrol resmi. Iki bisa duwe daya tarik sing jembar lan ngidini kabebasan nggawe inovasi dening akeh pangguna, kabutuhan, kapribadian.

    Ora bisa dipungkiri, sawetara pangguna bakal ngupayakake 'duwe' media anyar, kanggo ngucapake penguasaan lan keahlian minangka sarana kanggo ningkatake awake dhewe utawa entuk bathi. Iki kayane mesthi lumrah ing gaweyan manungsa.

    Secara pribadi, aku seneng fase anarkis awal yen ana kemungkinan: Kayane kanvas kosong. Nanging, ora bisa dipungkiri, manungsa malih dadi stres ing struktur lan kontrol.

  16. 21

    Aku nemu kebebasan nalika maca apa sing ditulis. Wiwitane saya isin nalika njelajah lan nyoba perkara anyar ing Twitter. Aku lagi ngamati. sinau saka wong liya lan seneng banget karo hadiah Twitter supaya bisa nuduhake lan sinau saka wong liya.
    Banjur nalika aku maca, aku ora bisa ngirim babagan pribadi ing uripku. Jujur aku nemokake tweeting minangka salah sawijining alat sing paling efektif sing ditindakake para perawat ing intervensi kita lan supaya bisa metu lan nyebut apa wae sing sampeyan lakoni nang sampeyan. Iki mung mbantu ngatasi rasa nyuda lan nyuda rasa nyusahake.
    Seneng ngerti yen aku bisa dadi kaya apa sejatine aku. Aku bisa nyebutake pandangan lan gayane kaya saiki. Matur nuwun kanggo kabebasan kasebut, seneng! Yo wis!

    Sukur,
    LADYwSENSE

  17. 22

    Nyenengake maca informasi saka wong sing lagi nindakake pakaryan kasebut. Kepiye aku ngerti? Amarga aku duwe pengalaman saka nindakake lan ngerti yen dheweke bener.

    Titik Kunci: Gunakake media sosial nanging sampeyan pengin. Yen sampeyan pengin nggawe bisnis nggunakake sumber media sosial. Goleki banjur gunakake apa sing bisa digunakake. Contone, Facebook wis bisa digunakake kanggo kula. Aku terus nggunakake lan dadi bagean saka strategi pemasaran media sosial sing digunakake kanggo klien.

    Matur nuwun kanggo posisi sing wis jelas.

  18. 23

    Mesthi wae, bebaya sing ana ing Doug iki yaiku sampeyan rok mbebayani meh ora menehi dos lan ora dhewe, beda-beda wae lan ora padha karo wong liya.

    Aku mikir pesen sing sejati, lan ing pikiranku sampeyan ngerteni, yaiku ora preduli apa alat kasebut, panggunaan kudu didikte terus dening pasar lan target sampeyan. Ora ana pitakon manawa sawetara wong ngandhani yen sampeyan kudu nggunakake media sosial bisa ditemokake saka sudut pandang efektifitas kanggo sawetara wong. . . lan, cara sing sampeyan saranake wis mesthi kasedhiya kanggo sampeyan, lan uga kanggo wong liya, nanging ora mesthi kanggo kabeh.

    Bebayane nyata yaiku nalika wong wiwit ngakoni cara sing bener lan salah kanggo nindakake apa-apa - mung cara sing bener, kaya sing sampeyan negesake, yaiku cara sing cocog kanggo kahanan sing unik.

    media sosial minangka alat, dudu agama!

    • 24

      Hi John,

      Sampeyan nggawe titik apik - lan aku mikir sampeyan luwih jelas babagan tambang. Aku ora pengin intimidasi, aku pengin menehi kekuwatan. Nguatake wong kudu konsultan media sosial rada ora pilih kasih, nanging duwe ilmu.

      Contone, aku seneng banget Kesandung, nanging aku ngerti manawa luwih cocog karo kebiasaan browsing lan kepribadian tinimbang digg. Ora ateges manawa klienku kudu nggunakake Digg lan mlumpat ing StumbleUpon,!

      Nanging, aku nerangake carane masing-masing bisa dimanfaatake, fitur unik, kepiye kinerja biyen, lan ngajak wong kasebut kanggo nyoba. Banjur kita bisa ngukur pengaruh saka usahane lan ndeleng sing entuk manfaat (utawa uga kalorone bisa uga!).

      Doug

  19. 25

    Aku setuju karo kabeh sing sampeyan tulis Doug, aku wis ndeleng kahanan sing padha ing kene ing Australia.

    Aku ngira yen aturan sing ditrapake yaiku aturan sopan santun lan tata cara dhasar. Sampeyan bisa uga ana ing web nanging ora ateges ora sopan lan ngajeni

    Mark

  20. 26
  21. 27

    Ora ana aturan apa-apa; saluran, sosial, langsung / katalog, email, web… sampeyan jeneng. kejaba aturan apa wae sing ditindakake FTC. Asil bakal beda-beda gumantung karo pamirsa, mula sampeyan bisa ngerti aturan apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo bisnis.

  22. 28

    Ora ana aturan apa-apa; saluran, sosial, langsung / katalog, email, web… sampeyan jeneng. kejaba aturan apa wae sing ditindakake FTC. Asil bakal beda-beda gumantung karo pamirsa, mula sampeyan bisa ngerti aturan apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo bisnis.

  23. 29

    Ora ana aturan apa-apa; saluran, sosial, langsung / katalog, email, web… sampeyan jeneng. kejaba aturan apa wae sing ditindakake FTC. Asil bakal beda-beda gumantung karo pamirsa, mula sampeyan bisa ngerti aturan apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.