Nggunakake Media Sosial kanggo Generasi Utama

media sosial generasi utama

Infographic iki duwe sawetara statistik sing apik, nanging ora ana evaluasi sing jero babagan total pengaruh media sosial. Salah sawijining conto yaiku pengaruh media sosial ing asil mesin telusuran. Yen sampeyan duwe konten apik sing dituduhake kanthi sosial, kemungkinan luwih akeh wong sing nyebutake konten sampeyan ing konten sing relevan bakal nambah lan; asile, pangkat sampeyan bisa nambah kanthi substansial. Dadi, nalika ngoptimalake mesin telusuran bisa dadi kunci kanggo nggawe generasi - sampeyan ora bisa duwe peringkat apik tanpa ana media sosial sing padhet.

Apa sampeyan ngerti manawa 72% pemasar B2C entuk pelanggan liwat Facebook? Utawa para pemasar B2B nemokake LinkedIn 277% luwih efektif tinimbang Facebook utawa Twitter kanggo entuk pelanggan anyar? Ing infographic iki, kita bakal nuduhake sampeyan carane para pemasar nggunakake media sosial kanggo entuk pelanggan anyar lan kepiye sampeyan bisa!

Nuduhake konten, gawe jadwal acara, lan nganakake sayembara bisa langsung ndadékaké perusahaan sampeyan… nanging anané media sosial sing padhet bakal nambah wewenang, kapercayan lan pungkasane bakal mbantu wong kasebut mutusake nol wayahe kasunyatan.

infographic_leadgeneration

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.