Apa Media Sosial Killing Merek Sampeyan?

spanduk sosial Mediumakbrand

Aku rada ora ngerti babagan infographic iki saka Pemasaran Prestige. Kanggo mateni merek, sampeyan pancen kudu nindakake karusakan lan aku ora yakin manawa infographic iki pancen mantra. Sanajan butuh tampilan sosial media sing pesimis, mateni rada gedhe. Kepiye media sosial nglarani merek sampeyan bisa dadi judhul sing luwih cocog.

Pemasaran media sosial minangka topik sing wis dibahas. Apa regane tenan wektu sampeyan? Apa mbantu utawa ngrusak pengaruhe sampeyan? Lan sapa sing pancen targetake: pelanggan anyar, pelanggan sing ana, mitra bisnis potensial, utawa wong liya kabeh? Wangsulake kabeh pitakon kasebut kanthi kasunyatan sing angel lan angel.

Uga, analisis sing disedhiyakake minangka potongan lan ora nimbang persiapan lan sumber daya perusahaan sing digawe ing strategi media sosial. Muga-muga manawa perusahaan wis sinau pelajaran lan ora mung mlebu media sosial tanpa nggawe strategi internal sing apik (uga strategi kanggo komunikasi lan nemtokake pangarepan karo karyawan). Ora realistis manawa kita bakal weruh merek dipateni… nanging kita ndeleng akeh merek sing ngalami kerusakan sing ora perlu amarga durung siyap!

jejaring sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.