Pemasaran Seluler lan TabletTelusuri Marketing

Mungkasi Bailing, Ayo Investasi ing Kesempatan

mbuwang dhuwitWong Amerika sengit kalah perang, wektu. Ing sawijining pandangan, industri otomotif sing lagi mati dadi perang sing kita kira bakal kalah. Aku ora percaya yen kelangan apa-apa, aku yakin kita maju. Pakaryan sing pindhah menyang luar negeri mesthi ora apik, nanging masarakat mesthi ora nggatekake manawa kita nggawe proyek anyar ing negara iki sing durung nate dingerteni sadurunge.

Aku a tuladha urip iki. Segera metu saka Angkatan Laut, tugasku sing pertama yaiku tukang listrik ing koran. Aku manggon ing industri koran sajrone dasawarsa sadurunge aku diusir, lan aku ngucapke matur nuwun banget. Aku kepengin weruh apa sing bakal kedadeyan yen para atasane padha diikat metu lan ora prelu diowahi. Apa aku isih bakal nandhang industri sing sekarat?

Priksa metu Posisi Manajer Media Sosial sing mbukak ing HP. Dheweke nggoleki wong sing duwe cathetan blog sing wis kabukten, babagan Wikipedia lan Twitter. Dheweke pengin ngowahi pengetahuan lan nggawe Indikator Kinerja Utama kanggo bisnis kanggo ngawasi strategi media sosial.

Manufaktur komputer dipindhah ing luar negeri pirang-pirang taun kepungkur… apa wong-wong sing kelangan kerja ing luar negeri golek hadiah saka Pamrentah AS? Ora, dheweke ganti arah lan ngowahi talenta saka desain lan manufaktur lan pindhah dadi starter wirausaha lan cerdas ing Internet.

Yen bangsa kita (lan liya-liyane) pengin tetep dadi pucuk ing ndhuwur nggunakake teknologi, mula kita kudu terus-terusan ngupayakake masa depan. Kita wis rampung mobil… mriksa dhaptar lan ayo pindhah menyang negara sing kepengin ngatasi. Sementara, karyawan industri otomotif kita kudu ngupayakake tantangan sabanjure kayata teknik lan nggawe sumber energi alternatif.

Kanggo para pemasar sekolah, saiki wayahe pindhah menyang wong liya! Miwiti ndhidhik dhewe lan klien babagan kesempatan sabanjure - blogging, manajemen reputasi lan media sosial saiki - ora ana ing cakrawala. Wayahe nggawe pangowahan, sadurunge sampeyan njaluk panjaluk nylametake.

Ing cathetan sisih, kudos menyang HP amarga antisipasi kudu nggawe strategi media sosial internal!

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

2 Komentar

  1. doug,

    Aku ora setuju maneh. Kayane sawetara panggonan/wong ora gelem owah lan adaptasi amarga masyarakat kita owah karo teknologi. Aku Indiana iku conto sing apik, supaya akeh program pemerintah wis fokus ing nahan lan nggawe proyek Manufaktur, nalika padha nglirwakake kamungkinan sing Indiana bisa dadi hotbed kanggo kemajuan teknologi.

    Adam

  2. Uga sijine Doug - ora cara sing luwih apik kanggo stifle kreatifitas lan inovasi saka ganjaran downswings pasar (ora kanggo sebutno pancasan bisnis ala) karo handouts pemerintah.

    MAB

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web