Mungkasi Bailing, Ayo Investasi ing Kesempatan

mbuwang dhuwitWong Amerika sengit kalah perang, wektu. Ing sawijining pandangan, industri otomotif sing lagi mati dadi perang sing kita kira bakal kalah. Aku ora percaya yen kelangan apa-apa, aku yakin kita maju. Pakaryan sing pindhah menyang luar negeri mesthi ora apik, nanging masarakat mesthi ora nggatekake manawa kita nggawe proyek anyar ing negara iki sing durung nate dingerteni sadurunge.

Aku tuladha urip iki. Segera metu saka Angkatan Laut, tugasku sing pertama yaiku tukang listrik ing koran. Aku manggon ing industri koran sajrone dasawarsa sadurunge aku diusir, lan aku ngucapke matur nuwun banget. Aku kepengin weruh apa sing bakal kedadeyan yen para atasane padha diikat metu lan ora prelu diowahi. Apa aku isih bakal nandhang industri sing sekarat?

Priksa metu Posisi Manajer Media Sosial sing mbukak ing HP. Dheweke nggoleki wong sing duwe cathetan blog sing wis kabukten, babagan Wikipedia lan Twitter. Dheweke pengin ngowahi ilmu kasebut lan nggawe Indikator Kinerja Utama kanggo bisnis kanggo ngawasi strategi media sosial.

Manufaktur komputer dipindhah ing luar negeri pirang-pirang taun kepungkur… apa wong-wong sing kelangan kerja ing luar negeri golek hadiah saka Pamrentah AS? Ora, dheweke ganti arah lan ngowahi talenta saka desain lan manufaktur lan pindhah dadi starter wirausaha lan cerdas ing Internet.

Yen bangsa kita (lan liya-liyane) pengin tetep dadi pucuk ing ndhuwur nggunakake teknologi, mula kita kudu terus-terusan ngupayakake masa depan. Kita wis rampung mobil… mriksa dhaptar lan ayo pindhah menyang negara sing kepengin ngatasi. Sementara, karyawan industri otomotif kita kudu ngupayakake tantangan sabanjure kayata teknik lan nggawe sumber energi alternatif.

Kanggo para pemasar sekolah, saiki wayahe pindhah menyang wong liya! Miwiti ndhidhik dhewe lan klien babagan kesempatan sabanjure - blogging, manajemen reputasi lan media sosial saiki - ora ana ing cakrawala. Wayahe nggawe pangowahan, sadurunge sampeyan njaluk panjaluk nylametake.

Ing cathetan sisih, kudos menyang HP amarga antisipasi kudu nggawe strategi media sosial internal!

2 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Aku ora setuju maneh. Kayane sawetara panggonan / wong ora pengin ganti lan adaptasi amarga masarakat kita ganti teknologi. Aku mikir manawa Indiana minangka conto sing apik, mula akeh program pamrentah sing fokus kanggo njaga lan nggawe proyek pabrikan, dene ora nggatekake kemungkinan Indiana bisa dadi pusat kemajuan teknologi.

    Adam

  2. 2

    Dadi, Doug - ora ana cara sing luwih apik kanggo nyegah kreativitas lan inovasi tinimbang menehi hadiah downswing pasar (ora kalebu keputusan bisnis sing ora apik) karo pamrentah.

    MAB

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.