Media Sosial Minangka PR Anyar

Depositphotos 7537438 s

Bubar mangan awan karo kanca profesional hubungane liyane, lan biasane obrolan dadi taktik lan teknik sing digunakake ing industri kita. Minangka siji-sijine klompok sing nggunakake media sosial minangka siji-sijine komunikasi kanggo klien, bagean obrolan saya bakal dadi sing paling cendhak ing grup kasebut. Pranyata ora kaya ngono, lan aku dadi mikir: Media sosial saiki ora dadi bagean saka PR maneh - media sosial is PR.

Saben dina ing jurnal PR lan buletin kita krungu babagan cara kanggo masang media sosial menyang strategi PR sampeyan sakabehe. Aku mbuwang barang sing kandel ing njaba: jupuk media sosial minangka kunci saka strategi PR sampeyan, lan bangun komunikasi tradisional sampeyan.

Tingkat jangkauan lan pengaruh ora ana tandhingane karo media sosial. Kanthi 500 yuta pangguna on Facebook, 190 yuta on Twitter, Lan rong milyar video sedina dideleng ing youtube, pancen ora ana calon pamirsa sing luwih gedhe karo platform liyane. Kuncine yaiku ngerti cara nggunakake platform kasebut kanggo nyelehake merek sampeyan ing ngarepe wong-wong kasebut.

Akeh wong sing bakal takon, "Kepiye yen kita pengin nggawe merek ing media kayata televisi, radio, lan print?" Wangsulane aku isih, gunakake media sosial.

Saben organisasi warta utama ing level nasional ngawasi media sosial, lan outlet warta lokal nindakake perkara sing padha. Kuncine yaiku nggawe lan ngirim konten ing kaca sanajan ora ana warta sing metu saka organisasi sampeyan. Penting banget kanggo ngerti lan nganut ide iki.

Konten ora mung ngirim postingan nalika sampeyan pengin ngomong. Konten dadi bagean saka obrolan.

Intine kabeh iki kanggo negesake kasunyatan manawa waktune perusahaan kudu luwih akeh wektu lan fokus ing media sosial nalika nerangake strategi PR. Yen tujuan kampanye hubungan masarakat sampeyan yaiku komunikasi karo pelanggan, vendor, lan media, mula media sosial minangka alat sampeyan.

Aku ora ujar manawa kabeh wong kudu metu saka kampanye media tradisional. Luwih becik, media sosial yaiku ing ngendi sampeyan bakal nemokake pelanggan, pamimpin opini, lan pers, mula nempatake sumber daya kanthi online bakal ngasilake investasi sing luwih dhuwur.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.