Infographic: 46% Konsumen Nggunakake Media Sosial kanggo Keputusan Tuku

infographic media sosial

Aku pengin sampeyan nggawe tes. Bukak Twitter lan search kanggo hashtag sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan lan tindakake pimpinan sing katon, bukak Facebook lan nelusuri klompok gegandhengan karo industri sampeyan lan gabung, banjur bukak menyang LinkedIn lan gabung karo klompok industri. Nglampahi saben 10 menit saben minggu kanggo minggu sabanjure banjur lapur apa wae regane ora.

Bakal dadi. Sampeyan bakal sinau sing anyar, sampeyan bakal nyambung karo pimpinan industri, lan bisa uga duwe kesempatan kanggo nindakake bisnis. Nalika wong ngandhani yen dheweke ora entuk asil bisnis saka media sosial, ora asring kita waca manawa dheweke bener. Umume biasane mung amarga dheweke ora ngupayakake usaha banjur cukup sabar kanggo tampa pituwase.

Peluncuran lan promosi produk sing paling sukses saiki digawe ing situs kasebut. Nyatane, 4 saka 5 SMB nggunakake media sosial kanggo tujuan pemasaran, lan Facebook dadi favorit sing jelas ing babagan platform. Ora nggumunake, amarga 46% konsumen nggunakake media sosial nalika njupuk keputusan belanja.

Ngomong manawa media sosial ora bisa digunakake kaya ujar yen ora nerangake eksposisi sing gedhe banget. Media sosial iku jagad ... lan ujar manawa bisnis sampeyan ora duwe papan ing jagad iki ora logis. Saben bisnis ana ing media sosial - sanajan sampeyan uga ora katon. Wong-wong lagi ngrembug babagan industri sampeyan, lan bisa uga mikir babagan produk lan layanan sampeyan.

Infographic iki saka VoucherBin jenenge tepat, Ekspo Internasional Paling Gedhe! Media Sosial, lan nyedhiyakake kabeh statistik sing luar biasa (apik lan ora apik) babagan pengaruh media sosial kanggo sampeyan lan bisnis.

Ekspo Internasional Paling Gedhe! Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.