Sampeyan salah, Mangkene 4 Alesan kenapa Media Sosial mengaruhi SEO

Depositphotos 31413293 s

Apa kita bisa mungkasi argumen iki? Kayane aku ngerti manawa ana sawetara profesional ing media sosial sing mboseni tanpa ngerteni pengaruhe. Sosial minangka metodologi promosi sing nggawe afinitas merek uga menehi cahya kanggo pamirsa sing luwih jembar. Aku ora pengin nggabungake kabeh, nanging umume umume swara saka profesional SEO - sing ora pengin nuduhake anggaran karo media sosial. Ironis, dheweke nggawe gangguan banget.

Nyatane, kiriman iki minangka conto sing sampurna. Aku duwe persiyapan tandha sosial ing saindenging web kanggo ngirim email nalika ana nyebutake vendor, istilah lan teknologi tartamtu supaya bisa nulis. Aku mriksa situs kasebut lan asring menehi kurasi konten kanggo para pandhereke. Ing kasus iki, infographic ing ngisor iki ora ditemokake ing salah sawijining tandha kasebut. Nanging nalika maca artikel liyane ing situs, pratinjau infographic ing ngisor iki ditampilake ing segmen kiriman sing gegandhengan. Aku banjur maca infographic lan nganggep apik banget. Aku banjur bali menyang Google kanggo riset sumber infographic Dikirim SMO, lan nemokake infographic, Kepiye SEO lan Media Sosial mengaruhi Peringkat Situs Web?.

Dadi, upaya sosial Submitedge SMO kanggo promosi infografis kanthi ora langsung nyebabake aku promosi lan menehi backlink menyang kaca babagan topik sing khusus kanggo bailiwick. Boom! Yen ora nuduhake gaweyan ing media sosial, mesthine ora bakal bisa ditemokake! Apamaneh kasunyatan manawa dheweke ora duwe istilah apa wae sing ana gandhengane karo infographic iki, ora bakal ana cara liya sing bakal ditemokake.

Peringkat situs web sampeyan gumantung banget karo SEO lan Media Sosial. Kaloro aspek kasebut kaya sikil loro sing bisa mbantu situs web supaya maju luwih maju. Nanging, petunjuk sing kasebut ing ngisor iki bakal menehi ngerti mupangat Media Sosial lan SEO ing rangking sampeyan.

Kepiye SEO lan Media Sosial mengaruhi Peringkat Situs Web?

  1. Potensi Link - conto ing ndhuwur minangka bukti sing sampurna yen bisa digunakake. Nyebar jagad kanthi sosial promosi konten sampeyan menyang pamirsa sing luwih jembar, nambah kemungkinan bakal dituduhake dening wong liya. Lan yen infographic, sampeyan bisa uga bakal nambah peluang kanthi substansial!
  2. wong - Aku ora nate mikir babagan iki, nanging amarga asil telusuran dipersonalisasi kanggo sapa wae sing mlebu Google, lan dilokalisir kanggo kabeh wong sing ora, iki beda-beda asil nyata sing ditampilake kanggo saben wong sing golek. Pangguna sing melu sosial nggawe profil khusus lan asil kasebut bisa cocog karo upaya sampeyan - nyedhiyakake visibilitas sing tambah, spesifik banget.
  3. Volume Query Panelusuran - Maneh, metu ing jagad sosial nggawe kredibilitas, panguwasa, lan afinitas merek sampeyan. Mulai njaluk logo utawa pasuryan menyang pamirsa sing luwih akeh lan pangenalan bakal nggawa pembeli menyang sampeyan. Blog lan cangkir elekku iki conto sing sampurna! Napa praupanku katon ana ing endi wae - sampeyan seneng utawa ora;).
  4. Sinyal merek - Kanthi pangowahan algoritma anyar lan kemajuan ing algoritma Google, aku yakin akeh pro SEO sekolah lawas sing nganggep sepele pengaruh kutipan kanggo validasi hubungane link lan; pungkasane, peringkat. Jeneng, jeneng produk, jeneng karyawan, alamat lan nomer telpon sampeyan kabeh kalebu elemen data sing beda. Nggawa metu ing kabeh situs sosial validasi eksistensi lan panguwasa sampeyan.

Narik banget kanggo aku, para profesional telusuran modern nyebarke konten lan ngupayakake konten kasebut ditampilake ing situs media sing diduweni lan diduweni. Kepiye carane dheweke nindakake? Asring liwat strategi hubungan masarakat. Coba pikirake ... dheweke nggunakake upaya sosial kanggo nambah kemungkinan link digawe ing konten sing ditulis khusus utawa dituduhake dening situs sing pengaruh. Hmmm… apa ora bisa liwat media sosial? Ya pancen ya.

Kepiye-Sosial-Media-lan-SEO-Pengaruh-Peringkat Sampeyan

4 Komentar

  1. 1

    Becik siji Doug. Ngandika, aku mikir sampeyan nggabungake rong pandangan sing beda ing SEO re sosial (lan aku ngerti sampeyan pancen ora, nanging blog, mula ayo debat. Apa maneh tujuane?):

    1. Kagiyatan sosial bisa nyebabake faktor sing dadi faktor rangking
    2. Kegiatan sosial minangka "faktor peringkat"

    Aku setuju karo # 1. Aku ora setuju karo # 2 kajaba kanggo sawetara kegiatan Google+ sing paling canggih.

    • 2

      Pancen setuju Andrew! Aku kudune luwih jelas ing jabatanku. IMO, yen sampeyan ora nggarap usaha sosial, mula rangking dadi luwih angel. IMO sampeyan kudu trampil ing kalorone.

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.