Pengaruh Media Sosial ing Perdagangan

perdagangan efek mata uang sosial

Wingi, aku nginstal a Belkin F9K1106 Dual Band Range Extender ing daleme wong tuaku nyoba lan njaluk sinyal ing kamar tamu. Aku maca kabeh ulasan online lan ngrembug babagan sawetara wong sing aku kenal. Aku ora bisa nemokake wong sing duwe pendapat sing pasti lan tinjauan beda-beda; dadi, aku mung kudu nyoba dhewe. Sayange, extender ora njupuk lan nambah sinyal cukup. Nanging, amarga wong tuwaku duwe outlet ethernet (Bapakku wis nginstal 20 taun kepungkur nalika dheweke nggawe omah!), Aku bisa nyambungake extender menyang tembok, bali menyang router lan trik kasebut.

Kabeh iki dimainake ing diskusi babagan Twitter, Facebook lan Google+… Karo sawetara wong sing ngarep-arep solusi kasebut bisa digunakake supaya bisa tuku. Media sosial ndadekake perdagangan!

Amarga kabeh wong ngerti panggunaan platform media sosial saya tuwuh kanthi tingkat eksponensial. Persis, sajrone 7 pitung taun kepungkur panggunaan media sosial saya tuwuh 365 persen. Yuta-yuta lan jutaan wong saben dina nyebutake perasaan lan pengalaman babagan produk lan layanan liwat media sosial. Mula akeh perusahaan sing fokus marang perdagangan sosial.

Infographic iki, Munculé Perdagangan Sosial saka Australia Titik Penjualan Fedelta, menehi gambaran gedhe.

sosial-media-dampak-commerce

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.