Pandhuan Ukuran Gambar Media Sosial kanggo taun 2020

Cheatsheet Ukuran Gambar Media Sosial 2020

Katon saben minggu jaringan sosial ngganti tata letak lan mbutuhake dimensi anyar kanggo foto profil, kanvas latar mburi, lan gambar sing dituduhake ing jaringan. Watesan kanggo gambar sosial minangka kombinasi dimensi, ukuran gambar - lan uga jumlah teks sing ditampilake ing gambar.

Aku bakal ati-ati supaya ora ngunggah gambar gedhe banget menyang situs media sosial. Dheweke nggunakake kompresi gambar sing agresif sing asring ndadekake gambar sampeyan kabur. Yen sampeyan bisa ngunggah gambar sing apik lan kompres gambar kanthi layanan sadurunge ngunggah, sampeyan bakal oleh asil sing luwih crisper!

Yen sampeyan duwe desainer, gunakake infografis iki kanthi gampang… lan siyap-siyap ngganti. 

Ukuran Gambar, Video lan Gambar Facebook

Media Facebook Ukuran ing Piksel (Jembar x Dhuwur)
Gambar Profil 180 x 180
Foto Sampul 820 x 312
Gambar sing Dituduhake 1200 x 630
Pratinjau Link sing Dituduhake 1200 x 628
Gambar sing Disorot 1200 x 717
Gambar Acara 1920 x 1080
Profil Kaca Bisnis 180 x 180

Ukuran Gambar LinkedIn

Media LinkedIn Ukuran ing Piksel (Jembar x Dhuwur)
Gambar Profil 400 x 400 (minimal 200 x 200 nganti 20,000 x 20,000 maksimal)
Gambar Latar Pribadi 1584 x 396
Logo Kaca Perusahaan 300 x 300
Gambar Latar Kaca Perusahaan 1536 x 768
Gambar Pahlawan Kaca Perusahaan 1128 x 376
Banner Kaca Perusahaan 646 x 220

Ukuran Gambar lan Video Youtube

Media Youtube Ukuran ing Piksel (Dhuwur x Ukuran ing Piksel (Jembar x Dhuwur) Jembar)
Gambar Profil Saluran 800 x 800
Foto Sampul Saluran 2560 x 1440
Unggah Video 1280 x 720

Ukuran Gambar lan Video Instagram

Media Instagram Ukuran ing Piksel (Jembar x Dhuwur)
Gambar Profil 110 x 110
Gambar Gambar Gambar cilik 161 x 161
Ukuran Foto 1080 x 1080
Kisah Instagram 1080 x 1920

Ukuran Gambar Twitter

Media Twitter Ukuran ing Piksel (Jembar x Dhuwur)
Gambar profil 400 x 400
Foto Header 1500 x 500
Foto ing-Stream 440 x 220

Ukuran Gambar Pinterest

Pinterest Media Ukuran ing Piksel (Jembar x Dhuwur)
Gambar Profil 165 x 165
Tampilan Papan 222 x 150
Thumbnail Papan 50 x 50
Ukuran Gambar Pin 236 x [Dhuwur Variabel]

Ukuran Gambar Tumblr

Media Tumblr Ukuran ing Piksel (Jembar x Dhuwur)
Gambar Profil 128 x 128
Kirim Gambar 500 x 750

Ukuran Gambar Ello

Ello Media Ukuran ing Piksel (Jembar x Dhuwur)
Gambar Profil 360 x 360
Gambar Spanduk 2560 x 1440

Ukuran Gambar WeChat

Weibo Media Ukuran ing Piksel (Jembar x Dhuwur)
Gambar profil 200 x 200
Artikel Preview Header 900 x 500 (Nampilake 360 ​​x 200)
Artikel Pratinjau Thumbnail 400 x 400 (Nampilake 200 ​​x 200)
Gambar Gambar Inline 400 x [Dhuwur Variabel]

Ukuran Gambar Weibo

Weibo Media Ukuran ing Piksel (Jembar x Dhuwur)
Gambar Sampul 920 x 300
Gambar Gambar 200 x 200 (Nampilake 100 ​​x 100)
banner 2560 x 1440
Instream 120 x 120
Pratinjau Kontes 640 x 640

Snapchat

Snapchat Ukuran ing Piksel (Jembar x Dhuwur)
Geofilter 1080 x 1920

Pandhuan Ukuran Gambar Gambar Sosial Sosial 2020 ing ngisor iki nerangake babagan ukuran gambar sing paling apik kanggo saben jaringan sosial lan jinis gambar sing digunakake. Saben platform media sosial utama wis kacathet ing kene, mula sampeyan nganyari optimasi platform media sosial.

Jamie, Nggawe Hub Situs Web

Sampeyan bakal mikir, saiki, kita bakal duwe standar babagan ukuran gambar - utamane ing profil. Aku pesimis manawa platform bakal bisa digunakake bareng-bareng mengko ... dadi tegese luwih akeh gaweyan kanggo sampeyan lan aku.

Nggawe Hub Situs Web uga kalebu PDF sing wis siap dicithak taun iki uga Ukuran Gambar & Video Media Sosial Infographic 2020:

Download PDF sing wis Cetak

dimensi gambar media sosial 2020 skala