Kit Cara Nggawe Media Sosial

Download Blog Teknologi Pemasaran Seri Zmags Whitepaper1

Yen sampeyan ana ing ruang e-commerce, kemungkinan sampeyan wis nggunakake media sosial kanggo nambah kesadaran babagan produk lan penjualan sampeyan. Dadi, sampeyan wis nyunting kaca Facebook perusahaan menyang tata letak Timeline anyar, lan sampeyan bisa uga nggawe kaca Pinterest kanggo bisnis nggunakake visual kanggo keuntungan. Nanging konversi sampeyan bisa uga ora kaya sing dikarepake.

Download Seri Zmags Whitepaper | Martech Zone

Zmags (klien), a penerbit katalog digital sing duwe spesialisasi ing pengalaman e-commerce, bubar digawe a seri whitepaper sing nyedhiyakake wawasan babagan jaringan lan perdagangan sosial kasebut. Seri kasebut kalebu whitepaper ing ngisor iki:

  • Sekawan Langkah Kanggo Dagang Sosial sing Luwih Apik
  • Napa minat banget ing Pinterest?
  • Timeline Facebook: Canvas kanggo Nggawe Crita Visual

Aku dhewe duwe diundhuh seri, lan nalika aku ora ana ing ruang e-commerce, aku njupuk sawetara piwulang terkenal sing bisa digunakake kanggo klien lan upaya media sosial:

  • Mitos lan kasunyatan bisnis ing Facebook lan saluran sosial liyane
  • Studi kasus Facebook-commerce
  • 5 Tips kanggo entuk paling akeh saka Timeline Facebook
  • Tips lan trik nggunakake Pinterest kanggo promosi merek sampeyan
  • Strategi sing wis menang, kalebu "4 Langkah Ngirim Pengalaman Belanja Sosial sing Luwih Apik."

Sisih paling apik? Maca cepet lan gampang. Klik kene kanggo download seri whitepaper Zmags.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.