Gagasan Konten Media Sosial kanggo Preinan

kampanye preinan media sosial

Wis musim iki lan yen sampeyan durung ngrencanakake kiriman media sosial preinan, iki kalebu infographic sing apik saka MDG Advertising kanggo menehi ide, Pemasaran Liburan 2016: 7 Gagasan Seger kanggo Kiriman Media Sosial Liburan sampeyan. Mangkene pitung ide unik sing bisa nuwuhake kreativitas lan narik kawigaten merek nalika sampeyan paling mbutuhake!

Saka

  1. Gawe Video Bertema Liburan 360 °: Facebook lan Youtube saiki ndhukung 360 format video lan kamera regane murah! Kanca apik sing nembe tuku Kamera VR Resolusi Dhuwur Samsung Gear 360 Nyata 360 ° lan pancen tresna iku.
  2. Gawe Geofilter Snapchat Khusus: Geofilter Sing Dikepengini kasedhiya minangka opsi Snapchat ing wilayah fisik sing wis ditemtokake. Iki minangka cara sing nyenengake kanggo konsumen nuduhake yen dheweke wis berinteraksi karo merek sampeyan lan pemasaran pemasaran saka mulut ke mulut ing Snapchat.
  3. Pasang Kupon Liburan sing Ilang: Snapchat lan Instagram Stories ngidini sampeyan nggawe kiriman pas wektune sing kadaluwarsa, nggawe urgensi lan supaya wong-wong bali ... bisa uga saben dina nganti Natal.
  4. Gunakake Pinterest Rich Pin kanggo Gagasan Hadiah Liburan: Pines kaya ngidini para pemasar nyakup informasi tambahan kaya undhuhan lan tautan produk.
  5. Host ing Ngobrol Twitter kanthi Tema Liburan: Napa ora nyedhiyakake akeh sumber lan menehi sawetara link apik tenan kanggo ide hadiah liburan kanthi ngobrol karo Twitter? Mriksa metu artikel iki saka Buffer carane.
  6. Gagasan Hadiah Pamer ing Iklan Carousel Instagram: Puter 3 nganti 5 foto resolusi dhuwur ing Instagram Carousel sing ndadekake pandherekmu tuku!
  7. Inspirasi nganggo Facebook Live Charity Stream: Lungaa manggon karo Facebook lan inspirasi wong liya ing musim menehi iki!

Gagasan Liburan Media Sosial

ir?t=payraisecalcu 20&l=am2&o=1&a=B01D9LVL3G

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.