Statistik Pertumbuhan Media Sosial Liwat 2015

media sosial

Search Engine Journal ngembangake infografis versi kaping telu ing terus berkembang media sosial, nyedhiyakake statistik ing saben jaringan sosial nganti taun 2015. Dibukak kanthi pethikan iki saka Gary Vaynerchuk.

Nalika aku krungu wong debat babagan ROI media sosial? Aku dadi kelingan kenapa akeh bisnis sing gagal. Umume bisnis ora main maraton. Dheweke lagi muter sprint. Dheweke ora kuwatir babagan nilai lan retensi umur. Dheweke kuwatir babagan target jangka pendek. Gary Vaynerchuk

Aku penggemar Gary V, nanging aku ora yakin manawa kutipan kasebut akurat, uga ora bisa ngganggu. Aku ngerti dhisik tantangan kanggo bisnis lan sesambungan liwat media sosial. Aku kuwatir babagan regane umure klien lan retensi kasebut. Kita ora ngatur media sosial kanthi sampurna, lan kita minangka perusahaan media anyar!

Aku durung nemoni bisnis ing ngendi karyawan ngadeg ora nindakake apa-apa tinimbang melu online kanthi prospek lan klien. Nalika nggarap klien lan menehi saran babagan ngapikake panggunaan media sosial, kita bakal nemoni tantangan sing kudu ditindakake.

  • Akeh bisnis sing ora duwe kemewahan nandur modal alat lan personel sing mumpuni kanggo mbukak media sosial. Tips kaya ngoptimalake update sosial adhedhasar saluran lan melu sedina muput utawa ora bisa digayuh.
  • Bisnis yaiku tantangan kanthi nyuda wates bathi lan nambah persaingan ing industri. Ora kedadeyan amarga ora ngoptimalake nganyari Facebook. Strategi jangka panjang ora penting banget nalika sampeyan mbutuhake petunjuk saiki supaya lampu ora tetep urip.
  • Bisnis yaiku kurang ing strategi lan latihan sumber daya kanggo ndhidhik karyawan supaya ngetrapake strategi media sosial sing sukses. Kita nggawe program kasebut, nanging ora kabeh wong bisa nandur investasi. Aku setuju karo Gary V sing ora investasi bisa ngeja kiamat kanggo perusahaan jangka panjang lan investasi bakal lunas. Nanging umume bisnis lan karyawane ana ing tengah-tengah saiki.

Perusahaan sing mentas diluncurake asring nguntungake media sosial. Wis disuntik minangka bagean saka DNA wiwit nggawe bisnis. Kasunyatane, bisnise bisa uga bledosan kanthi online amarga dheweke nggunakake awal. Nanging dudu mayoritas bisnis. Umume perusahaan minangka perusahaan warisan sing sukses wis sukses strategi pemasaran lan pemasaran sajrone puluhan taun - lan media sosial ora kalebu campuran.

Aku seneng ngobrol karo bisnis tradisional, warisan. Nyatane, aku mung nindakake presentasi intine karo pimpinan bisnis saka perusahaan keuangan lan energi. Aku ora ngritik dheweke amarga dadi pemikir jangka pendek - ora. Nanging, apa sing daklakoni yaiku dialog jujur ​​babagan tumindak konsumen lan pembeli bisnis sing kudu adaptasi.

Salah sawijining cara mikir babagan media sosial yaiku nyamakan karo penjualan lan pemasaran tradisional. Yen ana konferensi industri sing dadi prospek sampeyan, bisnis sampeyan bakal nandur modal ing kios lan ngirim tim sing paling kuat menyang acara kasebut. Tim pemasaran sampeyan bakal kerja keras nyedhiyakake jaminan sing dibutuhake lan merek stasiun sampeyan kanggo narik minat wong sing liwat.

Ing acara kasebut, tim penjualan sampeyan bakal ngobrol kanthi migunani karo pelanggan lan prospek. Dheweke bakal nangani pitakon dhasar saka pamiarso sing penasaran. Dheweke bakal jaringan kanthi intensif kanggo nggedhekake wektu lan tekan acara kasebut. Lan dheweke bakal ngajak calon prospek obrolan sing luwih jero babagan omben-omben lan nedha bengi.

Ora preduli saka jinis acara, sampeyan ora yakin manawa profesional sales bakal mung ngenteni ana wong sing bakal takon, utawa mbesuk saben prospek mbaleni tawaran maneh. Kesempatan sing padha ana ing media sosial. Nanging media sosial nyedhiyakake konperensi industri global sajrone taun, mlaku saben jam saben dina.

Saka 3 milyar pangguna internet sacara global, 2.1 milyar duwe akun media sosial kanthi 1.7 milyar pangguna aktif

Pelanggan sampeyan ana ing kana. Prospek sampeyan ana ing kana. Penelitian sing digoleki loro-lorone ana. Lan pesaing sampeyan ana ing kana. Sejatine saben lelungan pelanggan nggabungake media sosial, wiwit eling liwat konversi, saiki. Ngenali kunci kanggo bisnis sing nandur modal supaya tambah akeh media sosial, adaptasi karo tantangan sing ditindakake lan nggunakake strategi sing nambah asil bisnis.

Mangkene babagan terus tuwuh media sosial, saindenging jagad, nganti 2015:

Wutah Media Sosial nganti taun 2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.