Media Sosial kanggo Mikir Karir

karir media sosial

Acara radio wingi karo Austin lan Jeffrey saka Orabrush minangka pacelathon sing luar biasa lan salah sawijining bagean fokus ing pendhidhikan. Jeffrey lulus saka Universitas Brigham Young lan nggambarake pendhidhikan sing diwenehake ing njaba kelas babagan pemasaran Internet. Mesthi wae lunas - gaweyane ing Orabrush pancen luar biasa.

Infographic anyar iki saka Kreatif Voltier fokus ing media sosial kanggo karir sing dikepengini:

Cetha manawa interaksi media sosial dening bisnis isih tetep. Kanthi 79% perusahaan saiki nggunakake sawetara aspek media sosial, wis diwiwiti jaman anyar ing hubungan bisnis-konsumen. Peran ahli strategi sosial perusahaan kanggo ngatur lan nuwuhake hubungan iki kanthi online. Nalika komunikasi anyar wis diwasa, mula bakal dadi ahli strategi sosial sing proaktif lan inovatif sing bakal unggul, dene sing mandheg bisa uga diganti kanthi otomatis utawa ndeleng jabatane kanibalisasi.

Media Sosial Kanggo Mikir Karir

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.