Media Sosial kanggo Startup: Bukak, Distribusi, Buzz lan Dhuwit

wiwitan media sosial

Kita nuduhake dhaptar sing cukup lengkap babagan 40+ situs kanggo promosi wiwitan sampeyan sampeyan kudu mriksa (lan mriksa) nalika sampeyan ngrancang ngluncurake wiwitan sampeyan dhewe.

Isih akeh buzz nggunakake media sosial kanggo menehi kabar babagan wiwitan sampeyan. Lan isih bakal ana sawetara ide sing nyenengake lan asli kanggo nggunakake. Iki infographic saka Udemy nuduhake kepiye sampeyan - minangka wiwitan - bisa nggunakake pemasaran media sosial minangka alat kanggo ngembangake bisnis sampeyan lan kenapa sampeyan pengin investasi ing sawetara latihan media sosial supaya bisa cepet.

Siji kunci sing ilang ing kene yaiku pra-peluncuran. Yen sampeyan bakal nyedhiyakake startup liwat media sosial, aku pancen ngajak sampeyan duwe program pra-peluncuran karo pangguna beta kanggo mbantu nggawe buzz ing wiwitan lan uga menehi umpan balik sing luar biasa.

Kita wis nggarap CircuPress suwene setaun lan isih diwiwiti kanthi isih ana luwih saka 1,500 instalasi. Umpan balik sing dipikolehi saka pangguna luar biasa lan kita terus nyempurnakake layanan, skala infrastruktur lan nyiapake peluncuran sing luwih gedhe. Nanging, kita ora bakal ngeculake akeh wektu lan dhuwit nalika diluncurake nganti ngerti manawa layanan kasebut optimal - gegayutan karo pengalaman lan prasarana pangguna.

Salah sawijining kunci sing paling penting yaiku ngrungokake umpan balik babagan platform sampeyan. Kita asring ndeleng pedhot ing antarane apa sing dipikirake para pamula tumrap apa sing disenengi para pangguna. Fokus karo mupangat sing diwenehake pengguna minangka umpan balik minangka cara sing apik kanggo nggawe kejelasan merek sing sampeyan lakoni.

Saran pungkasan yaiku supaya sampeyan duwe program pembelaan utawa afiliasi sing bakal disebar, apa sing diarani infographic, tembung klik. Akeh startup sing nganggep bisa ditindakake sawise diluncurake, nanging kita pancen pengin supaya klien nindakake minangka bagean saka peluncuran. Mbangun pirang-pirang alat kasebut mengko angel, luwih-luwih yen dibutuhake integral karo aplikasi inti sampeyan.

Pemasaran Pemasaran Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.