Fishing ing Yuta Danau

mancing2.pngIng sawijining dina aku lagi nedha awan karo sekelompok wong sing utamane nyambut gawe ing agensi iklan, perusahaan pemasaran lan pemasaran. 

Douglas Karr, Pangadeg saka Martech Zone, ngomong karo grup babagan media sosial lan panggunaan alat pemasaran. Salah sawijining perkara sing dicritakake pancen nesu banget karo aku.  

Aku arep ngramal ulang ... Doug ujar manawa pariwara biasane gampang, sampeyan duwe sawetara medium gedhe (Print, TV, Radio) sing bisa dituku lan sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngerteni persentasi anggaran sing dipikolehi saben wong . Sampeyan pancen ateges mancing pelanggan ing samodra

Saiki karo media sosial, pemasaran seluler, Blog, jaringan sosial lan kabeh alat komunikasi anyar liyane sing sampeyan ora lagi golek iwak ing segara. 

Pemasar saiki duwe jutaan tlaga kanggo iwak. Kaya dene mancing, sampeyan bisa nyisihake wektu lan usaha ing kabeh papan sing salah. Kajaba iku, kaya mancing, sampeyan kudu golek medium (tlaga) sing cocog kanggo sampeyan lan fokusake.

Aku ngira iki minangka analogi sing apik kanggo pemasaran ing jaman saiki. Pemasaran online lan media sosial wis nyebabake owah-owahan dhasar babagan cara konsumen ngarepake komunikasi. 

Apa perusahaan sampeyan isih nyoba iwak ing segara?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.