Pemasaran Media Sosial Gagal

burger king

Jonathan Salem BaskinTaun kepungkur, aku nulis kiriman kanggo nanggepi Jonathan Salem Baskin, ora ngerteni ide kasebut Media sosial bisa dadi mbebayani kanggo perusahaan. (Aku sejatine setuju karo dheweke babagan akeh masalah).

Wektu iki - miturut pendapatku - Pak Baskin mancep. Saben perusahaan wis mlumpat ing trek media sosial, nambah belanja pemasaran ing arena kasebut, nanging sawetara sing ndeleng asil sing diarepake.

Burger King panggang liwat sawetara CMO lan agensi sing dipecat Crispin Porter & Bogusky sawise ngasilake kampanye Facebook lan video viral sing dadi perhatian nalika bisnis kasebut nyaksikan enem kuartal penjualan sing mudhun. liwat adage

Ing konferensi lan karo kolega, aku nantang kaping pirang-pirang kesempatan kanggo menehi bukti sing ora bisa dibantah manawa kampanye media sosial bisa dirancang kanthi tliti, direncanakake lan ditindakake kanthi samesthine ngasilake investasi. Kuncine ing kene yaiku samesthine… Aku bisa nyetel pangarepan saka email, mbayar saben klik lan kampanye optimisasi mesin telusuran liwat wektu ... nanging ora bakal sosial. Kita durung nemokake algoritma sihir kanggo mlebu psychy sosial.

Dudu aku ora percaya ana Nilai ing media sosial…. Nanging aku mikir ana rong elemen utama nggunakake media sosial kanthi efektif:

  1. Perusahaan sing pengin entuk pengaruh sosial kudu wis sosial! Ngundang kabeh wong menyang pacelathon lan banjur ora nanggapi, ndhelikake, utawa nyoba nyoba nanggepi bisa gawe piala liyane. Akeh, yen ora kabeh, kampanye media sosial sing sukses sing ditulis para pakar duweke perusahaan sing wis sosial ... sadurunge media kasebut wis rame.
  2. Perusahaan sing pengin entuk pengaruh sosial kudu duwe strategi pemasaran online sing efektif wis ana ing panggonane. Yaiku, kudu duwe situs sing apik, blog sing padhet, kaca landas sing ngonversi dhuwur, panguwasa mesin telusuran sing apik lan strategi email perawatan sing efektif.

Yen sampeyan nyoba pengaruh media sosial sadurunge nggunakake efektif, contone, program asuhan kanggo nutup pituduh yen sampeyan wis nggawe hubungan lan sapa sing langganan karo sampeyan ... sampeyan mung kacang. Luwih gampang nutup bisnis saka hubungan sing wis ana tinimbang mbuwang aplikasi sing apik lan larang ing Facebook lan ngarepake tanggepan sing luwih apik lan ngasilake investasi! (Dueling pitik ora mbantu adol burger.)

Aku pancen percaya media sosial minangka penguat. Nalika sampeyan pengin nggedhekake pesen - luwih dhisik kudu ana pesen sing relevan, pamirsa kanggo disebarake, lan papan sing bakal dirungokake. Entuk kabeh merek liyane, pemasaran inbound, optimisasi mesin telusuran, lan uga blog perusahaan sadurunge sampeyan miwiti mbuwang dhuwit ing program media sosial sing ditambahi!

Aku ora ngandel yen media sosial iku mati minangka strategi pemasaran… Aku mikir mesthi disalahake minangka pusat strategi nalika ora kudune.