Pemasaran Media Sosial Gagal

burger king

Jonathan Salem BaskinTaun kepungkur, aku nulis kiriman kanggo nanggepi Jonathan Salem Baskin, ora ngerteni ide kasebut Media sosial bisa dadi mbebayani kanggo perusahaan. (Aku sejatine setuju karo dheweke babagan akeh masalah).

Wektu iki - miturut pendapatku - Pak Baskin mancep. Saben perusahaan wis mlumpat ing trek media sosial, nambah belanja pemasaran ing arena kasebut, nanging sawetara sing ndeleng asil sing diarepake.

Burger King panggang liwat sawetara CMO lan agensi sing dipecat Crispin Porter & Bogusky sawise ngasilake kampanye Facebook lan video viral sing dadi perhatian nalika bisnis kasebut nyaksikan enem kuartal penjualan sing mudhun. liwat adage

Ing konferensi lan karo kolega, aku nantang kaping pirang-pirang kesempatan kanggo menehi bukti sing ora bisa dibantah manawa kampanye media sosial bisa dirancang kanthi tliti, direncanakake lan ditindakake kanthi samesthine ngasilake investasi. Kuncine ing kene yaiku samesthine… Aku bisa nyetel pangarepan saka email, mbayar saben klik lan kampanye optimisasi mesin telusuran liwat wektu ... nanging ora bakal sosial. Kita durung nemokake algoritma sihir kanggo mlebu psychy sosial.

Dudu aku ora percaya ana Nilai ing media sosial…. Nanging aku mikir ana rong elemen utama nggunakake media sosial kanthi efektif:

  1. Perusahaan sing pengin entuk pengaruh sosial kudu wis sosial! Ngundang kabeh wong menyang pacelathon lan banjur ora nanggapi, ndhelikake, utawa nyoba nyoba nanggepi bisa gawe piala liyane. Akeh, yen ora kabeh, kampanye media sosial sing sukses sing ditulis para pakar duweke perusahaan sing wis sosial ... sadurunge media kasebut wis rame.
  2. Perusahaan sing pengin entuk pengaruh sosial kudu duwe strategi pemasaran online sing efektif wis ana ing panggonane. Yaiku, kudu duwe situs sing apik, blog sing padhet, kaca landas sing ngonversi dhuwur, panguwasa mesin telusuran sing apik lan strategi email perawatan sing efektif.

Yen sampeyan nyoba pengaruh media sosial sadurunge nggunakake efektif, contone, program asuhan kanggo nutup pituduh yen sampeyan wis nggawe hubungan lan sapa sing langganan karo sampeyan ... sampeyan mung kacang. Luwih gampang nutup bisnis saka hubungan sing wis ana tinimbang mbuwang aplikasi sing apik lan larang ing Facebook lan ngarepake tanggepan sing luwih apik lan ngasilake investasi! (Dueling pitik ora mbantu adol burger.)

Aku pancen percaya media sosial minangka penguat. Nalika sampeyan pengin nggedhekake pesen - luwih dhisik kudu ana pesen sing relevan, pamirsa kanggo disebarake, lan papan sing bakal dirungokake. Entuk kabeh merek liyane, pemasaran inbound, optimisasi mesin telusuran, lan uga blog perusahaan sadurunge sampeyan miwiti mbuwang dhuwit ing program media sosial sing ditambahi!

Aku ora ngandel yen media sosial iku mati minangka strategi pemasaran… Aku mikir mesthi disalahake minangka pusat strategi nalika ora kudune.

16 Komentar

  1. 1

    Douglas, aku ora bisa setuju karo analisis sing luwih jero. "Pesen kasebut minangka (isih) pesen" tanpa preduli medium, bener?

    Jonathan

    • 2

      Luwih, Jonathan… Aku mikir saben media duwe niat gegandhengan karo dheweke lan mbutuhake pesen digawe kanggo target sing nampa. Contone, telusuran kanggo 'tuku iPad sing diprodhuksi ulang' mesthine bisa dituju ing ngendi wong kasebut bisa langsung tuku ... nanging pesen kanggo Iklan Facebook bisa uga 'iPads sing digawe ulang karo garansi'. Tujuane telusuran yaiku tuku, maksud Iklan yaiku kanggo dekorasi sawetara perhatian sing ora dikarepake.

      Artikel sing apik! Aku wis ngenteni wong sing duwe mimbar bully kanggo miwiti ayunan ing kabeh joker kasebut ing kana sing adol 'keterlibatan'. 🙂 Katon yen pengangguran akeh, kita jenuh karo konsultan pemasaran. Lan nalika gagal dadi konsultan pemasaran, kita wis nyedhiyakake prekara anyar sing diarani 'konsultan media sosial'.

    • 3

      Luwih, Jonathan… Aku mikir saben media duwe niat gegandhengan karo dheweke lan mbutuhake pesen digawe kanggo target sing nampa. Contone, telusuran kanggo 'tuku iPad sing diprodhuksi ulang' mesthine bisa dituju ing ngendi wong kasebut bisa langsung tuku ... nanging pesen kanggo Iklan Facebook bisa uga 'iPads sing digawe ulang karo garansi'. Tujuane telusuran yaiku tuku, maksud Iklan yaiku kanggo dekorasi sawetara perhatian sing ora dikarepake.

      Artikel sing apik! Aku wis ngenteni wong sing duwe mimbar bully kanggo miwiti ayunan ing kabeh joker kasebut ing kana sing adol 'keterlibatan'. 🙂 Katon yen pengangguran akeh, kita jenuh karo konsultan pemasaran. Lan nalika gagal dadi konsultan pemasaran, kita wis nyedhiyakake prekara anyar sing diarani 'konsultan media sosial'.

  2. 4

    Doug,

    Aku nggoleki tembung kasebut… ampli. Kuku iku. Anggaran media sosial ora kudu ngluwihi wates lan kudu ana tujuan sing migunani, nanging pitungan ROI paling apik. Aku ora nganggep media sosial minangka platform sing adol lan perusahaan sing kabukten bisa nyoba supaya ora bisa ngasilake lan sethithik keterlibatan. Perusahaan sing ngerti papane ngerti pasar lan ngomongake masalah pasar lan entuk "kepemimpinan pamikiran" lsp... Ngembangake kesadharan merek sing bisa uga bisa didol kanggo dodolan nanging bisa uga pengaruh ing wektu keputusan.

    Tuladhane yaiku perusahaan sepatu yen sampeyan ngetutake sepatu Toms ing Twitter lan uga sepatu Nike sampeyan bisa uga ndeleng postingan Nike babagan sepatu comeback Air Jordan kanthi rega $ 100 sepasang lan sampeyan uga bisa ndeleng postingan Toms Shoes babagan prabédan sepatune sing bisa digawe ing umur bocah lan kepiye carane bisa nggawe sepatu ing saben sikil ing planet iki. Nalika sampeyan menyang toko sepatu lan ndeleng Toms Shoes ing jejere comeback Air Jordan, pacelathon sing paling penting ora bakal dipikirake? Dhuwitku yaiku obrolan sing katon ora mandhiri babagan carane sampeyan bisa ngatasi kebutuhan dhasar, bakal menehi kesan sing luwih awet tinimbang obrolan babagan $ 100 sing bakal nggawe sampeyan rumangsa dadi remaja.

    Mung 2 ¢

    Karl

  3. 5

    Douglas sing diucapake kanthi apik, lan bisa ditandhani kanggo pirang-pirang perusahaan.
    Bagéan sampeyan kanthi apik negesake kebutuhan terus-terusan kanggo integrasi kegiatan pemasaran perusahaan ing pirang-pirang bidang. Kanggo internet khusus, aku seneng banget karo sistem pemasaran otomatis sing potensial kaya penawaran Hubspot, amarga kabeh topik sing sampeyan sebutake kalebu.

  4. 6

    Sampeyan uga penting supaya pamirsa ing level sing luwih pribadi, sing angel ditindakake perusahaan sing luwih gedhe. Kepiye sampeyan nggawe hubungan karo jutaan calon klien? Kepiye cara masang menyang produk tinimbang pesaing, yen siji-sijine sing mbedakake sampeyan yaiku rega? Kepribadian, lan sesambetan. Perusahaan gedhe bisa dadi media sosial "kepungkur" utawa "ndhuwur", kajaba nggunakake jaringan sosial kanggo poling, lan nerbitake penawaran tabungan khusus. Mung 02 sandi

  5. 7

    Sampeyan uga penting supaya pamirsa ing level sing luwih pribadi, sing angel ditindakake perusahaan sing luwih gedhe. Kepiye sampeyan nggawe hubungan karo jutaan calon klien? Kepiye cara masang menyang produk tinimbang pesaing, yen siji-sijine sing mbedakake sampeyan yaiku rega? Kepribadian, lan sesambetan. Perusahaan gedhe bisa dadi media sosial "kepungkur" utawa "ndhuwur", kajaba nggunakake jaringan sosial kanggo poling, lan nerbitake penawaran tabungan khusus. Mung 02 sandi

  6. 8

    Ingkang kinurmatan Pak Karr,

    Iki diucapake saka wong sing wis nindakake pirang-pirang inisiatif kampanye sosial? Aku kepengin weruh. Aku ora bakal muji sampeyan amarga wis mlumpat ing media anti-sosial. Kabeh mitra sampeyan bisa nemokake apa wae sing bakal ditindakake, nanging dakkira sampeyan nindakake apa sing ditindakake masarakat umum lan ndeleng apa sing pengin dideleng. Nalika ya media sosial ngganggu penet ala: http://bit.ly/bad-press - iku mung fungsi alat sing nggawe sampeyan jujur.

    Ya, manawa manawa media sosial minangka alat sing kuat tinimbang bisa mundur. Ya, sampeyan wis cukup nglindhungi poin proteksi diri supaya ora setya marang maksud sampeyan. Nanging pratelan kemul iki ora mung geni panik.

    Nggunakake grafik sosial isih anyar kanggo para pengiklan lan pemasar tradisional. Dheweke ngerti PUSH, BESAR, SAIKI, SALE, GRATIS, DANCE! Lan ora mung "melu obrolan" kanggo ngerti komunitas, partisipasi lan angkat merek merek alami kanthi konsisten pesen.

    Aku setuju yen ana kegagalan. Nanging saiki saiki kurang luwih wis disebarke ing media tradisional. Oh lan BTW, iki “Ayam Subservient” dudu pitik tandhing lan yen sampeyan isih ngomong - ora bisa digunakake.

    hormat,

    JusticeMitchell.com

    • 9

      Hai Kehakiman,

      Saiki, kabeh klien duwe keterlibatan sosial minangka bagean saka strategi umum. Uga, iku bagean penting saka strategi pemasaran online uga. Aku ora 'mlumpat ing trek gedhe'. Pemasar berbakat sing kudu entuk asil kanggo klien ora 'mlumpat'. Kita kepiye cara nggunakake media kanthi bener tinimbang ora ninggali praktik kerja amarga Wired utawa Inc nuduhake 'perkara gedhe sabanjure'.

      Lan Ayam Pelayan iku gagal banget - conto pemasaran sing apik. Menarik akeh pamirsa sing ora relevan, APA ora bakal dadi pemasar.

      Doug

      • 10

        Iki minangka tanggapan praktis, nanging ora nggambarake ing dokumen asli sampeyan. Lan aku uga setuju karo pambiji sampeyan yen kita nggunakake medium. Kenneth Cole, Groupon, Palang Merah, Ford lan kabeh merek sukses sing nate mlebu ing sosial kudu kanthi yakin ngadhepi kesulitan luwih cepet tinimbang sadurunge ing RT. Nanging sampeyan bener ora ana "algoritma sihir" uga ora bakal ana cara kanggo nemtokake reaksi demo babagan kampanye terintegrasi lan ngarep-arep bisa ngilangi pass negatif (kaya) karo media sosial.

        Dadi 'kenapa pemasaran sosial gagal'?

        Ayam Pelanggan:
        15 yuta tekan 5 dina pisanan
        7,000,000 kesan siaran
        450 yuta hits

        Wong sing dakkarepake bisa nglakoni sing kurang apik kaya ngono. Playa sengit!

        Paling apik ~

  7. 12

    Yen pemasaran sosial gagal utawa ora nulungi sampeyan, paling ora, goleki apa sing bakal ngganti media sosial. Goleki sistem otomatis sing bisa mbantu sampeyan ing strategi pemasaran, Kaya sing wis ditemokake ing advancedwebads. layanan kasebut menehi kesan lan klik spanduk tanpa wates.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.