15% Gunakake Media Sosial kanggo Golek Bisnis Lokal

balihoo

Apa sampeyan ngerti 15 persen konsumen nggunakake situs jejaring sosial kanggo digoleki bisnis lokal? Akeh banget perusahaan sing ora duwe kesempatan kanggo ngembangake komunitas dhewe ing media sosial, ngewangi tuwuh panguwasa lan kesadharan ing jaringan wong sing paling seneng produk lan layanane. Sanajan wong-wong sing ngakoni kesempatan kasebut isih angel dieksekusi.

Kita wis ngrembug Alat otomasi pemasaran lokal Balihoo ing blog sadurunge. Dheweke bubar ngeculake infographic iki karo kasunyatan media sosial saben bisnis kudu ngerti.

Sosial-Media-Infographic

One comment

  1. 1

    Judhul infographic iki ora ana tembung "Mung". Sawise dibandhingake, 11% konsumen isih nggunakake kaca kuning sing dicithak. Media sosial dudu papan sing digoleki kanggo pencarian lokal (paling ora, durung).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.