Panggunaan Media Sosial Ora Digunakake Ahli

geek-and-poke.pngSaiki maneh, aku diundang sawetara acara - kanthi langsung lan liwat webinar - supaya bisa entuk pengaruh saka ahli media sosial lan pengaruhe pemasaran media sosial. Nalika aku mriksa profil, info LinkedIn, situs, lan blog, ora ana informasi sing bisa nyengkuyung manawa dheweke ahli media sosial.

media sosial pakar? Tenanan Mungkin dheweke duwe puluhan ewu pandherek Twitter, atusan komentar padha Facebook tembok, lan keanggotaan ing selusin jaringan. Mbok amarga padha charlatan, hiu utawa geek.

Apa sing bakal dakklasifikasikake minangka media sosial pakar? Aku seneng karo dhaptar Peter Shankman kualifikasi lan diskualifikasi kanggo ahli media sosial. Aku nambah - yen ana gandhengane karo bisnis - aku pengin ndeleng dhaptar dawa sing bisa diukur asil lan referensi ing macem-macem perusahaan lan strategi.

Apa aku diklasifikasikake minangka pakar? Aku ngerti - nanging ora amarga aku ngaku ngerti kabeh. Iki minangka medium enom lan ganti saben dina. Ngganti prilaku bisnis. Ngowahi prilaku konsumen. Pengalaman sing dasawarsa saya berkembang saka pemasaran langsung lan pemasaran basis data, pemasaran email, lan liya-liyane nggawe aku alami dadi statusku saiki.

Aku ora ngaku ahli amarga ngerti babagan media sosial ... Aku ngaku ahli amarga kerja sing dakkarepake kanggo perusahaan gedhe lan cilik kanggo ngembangake bisnis, njaga lan ngunggahake pelanggan, lan nyuda panggilan layanan pelanggan kanthi nggunakake media sosial kanthi efektif.

Apa aku ngaku ahli amarga kerja sing saiki daklakoni?

  • nalika VP saka platform blogging, kita mbantu puluhan bisnis nggawe media sosial lan strategi telusuran kanggo ngupayakake upaya pemasaran mlebu.
  • Aku duwe sukses Agensi Media Anyar kanthi sejarah sing kuwat kanggo mbantu perusahaan ngembangake lan nglakokake strategi sosial.
  • Piranti integrasi lan otomatis sing wis dikembangake ing blogging, email, video lan papan seluler wis tekan puluhan ewu perusahaan.
  • The 2 sosial jaringan Aku mbantu miwiti lan terus mbantu mbukak.
  • Blogku dhewe sing udakara 5+ taun (ditambah sawetara liyane ing platform liyane) ngomong karo media sosial lan teknologi pemasaran.

ORA! Ora ana siji-sijia sing dadi kualifikasi kula dadi pakar.

Aku ngarani aku ahli amarga telung sebab:

  1. Bisnis golek ahli, dudu guru lan geeks.
  2. Nelpon aku ahli nggawe standar lan pengarepan sing luwih dhuwur karo perusahaan sing kudu daklakoni.
  3. Aku pas karo definisi:

Ahli minangka wong sing umum dikenal minangka sumber teknik utawa katrampilan sing bisa dipercaya sing fakultas kanggo ngadili utawa mutusake kanthi bener, adil, utawa wicaksana diwenehi wewenang lan status dening kanca-kancane utawa masarakat ing domain tartamtu sing misuwur. Ahli, umume, yaiku wong sing duwe ilmu utawa kemampuan sing jembar ing bidang studi tartamtu.

Apa aku luwih cerdas tinimbang kabeh wong sing ana ing kana? Ora.
Apa aku ngerti kabeh babagan media sosial? Mesthi ora.
Apa ahli liyane mesthi setuju karo aku? Ora kasempatan!
Apa kabeh gaweyanku sukses? Ora - nanging akeh sing duwe.

Aku percaya manawa aku duwe katrampilan sing luar biasa kanggo nganalisa proses bisnis, media pemasaran, lan nemtokake kepiye teknologi bisa ngatasi kesenjangan kasebut. Aku ora ngapusi klien lan ujar manawa dheweke kudu dadi bagean saka media sosial yen pengin urip. Nanging, aku nuduhake akeh kasuksesan kasebut! Iki minangka media sing dakkarepake kanthi pribadi lan ngarep-arep bisa ndeleng adopsi massal - dudu amarga bisa dimanipulasi dening bisnis ala - nanging amarga bisa dimanfaatake dening bisnis gedhe.

Aku yakin media sosial nyambungake bisnis karo prospek, nggawe hubungan sing luwih apik ing antarane pelanggan lan perusahaan, nyurung perusahaan kanggo ningkatake layanan pelanggan, nggawe transparansi, lan nyengkuyung kepemimpinan pikir, bakat wirausaha lan evolusi ... kabeh cocog kanggo bisnis.

Lan, kanca-kanca, duweke pakar pendapat

PS: Aku yakin manawa sampeyan bali cukup adoh ing blogku utawa menehi komentar ing blog liyane sing wis dakcritakake karo sawetara wong sing nyatakake keahliane. Saiki giliran sampeyan. 🙂

10 Komentar

  1. 1

    Aku nemokake menarik yen ing rong blog sing beda aku maca nilai 'ahli' bisa didebat. Ing rong kiriman sing dakkarepake sadurunge diwaca kanggo nglirwakake (lan banjur ora nyewa) sapa wae sing nggunakake istilah 'ahli' minangka bagean saka kualifikasi, nanging sampeyan ngowahi lan nyebut salah sawijining artikel blog sing padha minangka alasan kanggo nelpon sampeyan pakar. , lan sawise ngutip artikel kasebut nuduhake manawa sampeyan ahli. Dadi sing endi? Apa aku dipercaya sampeyan amarga sampeyan nganggep sampeyan ahli lan nyebutake Shankman, utawa aku ora nglirwakake kabeh sing sampeyan ucapake wiwit saiki amarga sampeyan nganggep sampeyan ahli lan nyebutake Shankman? Aja salah, aku appreciate kabeh sing wis tuntas, lan aku tindakake blog supaya aku temenan nemokake nilai ing apa sing sampeyan negara… nanging kontradiksi kaya iki kok klienku dadi bingung.

    • 2

      Hi Robert! Aku babar blas ngakoni kanggo kontradiksi - malah hypocrisy - ing bagean ing kirim iki. Aku ngrujuk marang kiriman liyane amarga aku pengin obrolan diterusake kanthi perspektif sing beda. Biyen, aku nyingkiri tembung 'ahli'. Nalika aku terus nindakake pakaryan liyane ing lapangan, aku weruh luwih akeh wong nggunakake judhul 'ahli media sosial'.

      Aku nemokake dhewe ing titik ing karirku sing aku kuwatir yen bisnis ditipu dening 'ahli' sing nyatakake dhewe nanging bisnis terus nggoleki. Apa aku terus nonton bisnis menyang wong sing ora duwe pengalaman utawa 'keahlian'? Utawa - apa aku ngumumake dhewe minangka pakar, mbuktekake regane, lan entuk bisnis kasebut?

      Aku bakal nyebut dhewe pakar wiwit kene amarga kaluwihan bisnis. Uga - Aku appreciate sampeyan lan pembaca liyane nyekeli kula kanggo standar sing luwih dhuwur!

      Thanks - Aku pancene appreciate komentar!
      Doug

  2. 3

    Aku setuju karo sampeyan Douglas. Butuh pengalaman pirang-pirang taun kanthi output sing apik (kalebu kegagalan, kita mung ngetung kepiye carane bisa bangkit sawise gagal kaya ngono, mula isih disenengi) supaya bisa diarani pakar. Nduwe ewu pengikut ing Twitter ora nggawe siji.

  3. 4

    Hi Doug,

    Ora ana disiplin liyane sing dakdeleng babagan debat babagan sapa sing ahli, sapa sing ora lan apa sing dadi kritéria kanggo nggayuh status pakar. Aku ngerti keprihatinan amarga aku uga wis weruh akeh wong sing ngarani awake dhewe ahli media sosial nanging ora duwe keahlian marketing. Dheweke ngerti alat kasebut, nanging ora nggawe dheweke ahli marketing nggunakake media sosial minangka saluran.

    Aku wis dadi pemasar luwih saka taun tinimbang aku kepengin ngakoni, lan wis sinau disiplin marketing ing kabeh saluran, nggunakake kabeh jinis taktik, saka strategi nganti eksekusi. Nambahake media sosial minangka saluran liyane kanggo marketing minangka kemajuan alami lan siji, sayangé akeh pemasar sing ora digatekake nganti saiki nalika ngerti yen dheweke luwih ngerti babagan iki.

    Nanging siji-sijine wong sing bisa nyatakake sampeyan ahli yaiku klien lan pelanggan sampeyan. Iku bukti sing validates istilah.

  4. 5

    Hi Doug,

    Aku setuju karo komentar sampeyan kanthi sepenuh ati, istilah "ahli" ditrapake kanthi gampang. Aku ngerti sawetara wong sing pasar awake dhewe minangka ahli ing media sosial lan durung nyolong gagasan lan strategi panulis liyane lan nyebut dheweke dhewe. Saiki aku lagi proses nggawe lan mbangun strategi sosial kanggo salah sawijining klompok real estate paling gedhe ing negara lan sing wis dadi pambuka mata nyata kanggo aku. Aku setuju karo Deborah ing komentar dheweke, sing mung klien lan pelanggan bisa makutha sampeyan karo tag pakar. Aku isih sinau akeh banget lan aku dudu ahli, nanging aku ngupayakake. Artikel gedhe

  5. 6

    Grrrrrrrrrrrrrrrr.. Kenapa malah kudu nyatakake ahli - aku ora entuk kabeh debat. Bantering lan ngrembug iku njupuk adoh saka energi ing urip. Apa pancen migunani kanggo nggunakake energi?

    • 7

      Patrick,

      Aku cenderung setuju karo sampeyan. Aku tansah ngrasa aneh kanggo promosi diri kanthi gelar kaya 'ahli'. Nanging, kasunyatane bisnis nggoleki 'ahli' lan mung sing nggunakake judhul sing bakal ditemokake.

      Cheers!
      Doug

  6. 8

    Ing ngerti sampeyan lan nggarap sampeyan ing macem-macem proyèk, Aku bisa ngomong sepenuh ati ndhukung referring kanggo dhewe minangka pakar. Kaya sing sampeyan ucapake, judhul kasebut asale saka sukses sampeyan uga kegagalan sampeyan kaya sing dicritakake dening David ing komentar pisanan. Sampeyan bisa uga tuwa karo sampeyan, nanging aku ngerti yen aku duwe pitakon babagan teknologi lan media sosial, aku bakal entuk jawaban adhedhasar pengalaman, kawruh lan kapercayan. Iki sing dakkarepake ing pakar babagan topik utawa industri apa wae.

  7. 9

    Doug, iki minangka kiriman sing apik amarga sawetara alasan.

    1. Iku langsung lan kanggo titik: Ora BS Aku skipping appetizers lan njaluk menyang Course utama.
    2. Iku pas: Sembarang Geek bisa tokoh metu carane ngapiki media sosial, nanging ahli generate bisnis (aka "garis ngisor").
    3. Jujur: Kita lagi njelajah wates anyar ing kene sing ana ing flux lan owah-owahan kanthi cepet. Para ahli sejatine yaiku wong sing percaya diri nanging andhap asor lan jujur ​​lan ngomong, "Ora ngerti", banjur nemokake jawaban, tinimbang pura-pura ngerti kabeh.

    Apik! Dibagi!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.