Social Media Use Does Not an Expert Make

geek-and-poke.pngSaiki maneh, aku diundang sawetara acara - kanthi langsung lan liwat webinar - supaya bisa entuk pengaruh saka ahli media sosial lan pengaruhe pemasaran media sosial. Nalika aku mriksa profil, info LinkedIn, situs, lan blog, ora ana informasi sing bisa nyengkuyung manawa dheweke ahli media sosial.

media sosial pakar? Tenanan Mungkin dheweke duwe puluhan ewu pandherek Twitter, atusan komentar padha Facebook tembok, lan keanggotaan ing selusin jaringan. Mbok amarga padha charlatan, hiu utawa geek.

Apa sing bakal dakklasifikasikake minangka media sosial pakar? Aku seneng karo dhaptar Peter Shankman kualifikasi lan diskualifikasi kanggo ahli media sosial. Aku nambah - yen ana gandhengane karo bisnis - aku pengin ndeleng dhaptar dawa sing bisa diukur asil lan referensi ing macem-macem perusahaan lan strategi.

Apa aku diklasifikasikake minangka pakar? Aku ngerti - nanging ora amarga aku ngaku ngerti kabeh. Iki minangka medium enom lan ganti saben dina. Ngganti prilaku bisnis. Ngowahi prilaku konsumen. Pengalaman sing dasawarsa saya berkembang saka pemasaran langsung lan pemasaran basis data, pemasaran email, lan liya-liyane nggawe aku alami dadi statusku saiki.

Aku ora ngaku ahli amarga ngerti babagan media sosial… Aku ngaku ahli amarga kerja sing dakkarepake kanggo perusahaan gedhe lan cilik kanggo ngembangake bisnis, njaga lan ngunggahake pelanggan, lan nyuda panggilan layanan pelanggan kanthi nggunakake media sosial kanthi efektif.

Apa aku ngaku ahli amarga kerja sing saiki daklakoni?

  • nalika VP saka platform blogging, kita mbantu puluhan bisnis nggawe media sosial lan strategi telusuran kanggo ngupayakake upaya pemasaran mlebu.
  • Aku duwe sukses Agensi Media Anyar kanthi sejarah sing kuwat kanggo mbantu perusahaan ngembangake lan nglakokake strategi sosial.
  • Piranti integrasi lan otomatis sing wis dikembangake ing blogging, email, video lan papan seluler wis tekan puluhan ewu perusahaan.
  • The 2 sosial jaringan Aku mbantu miwiti lan terus mbantu mbukak.
  • Blogku dhewe sing udakara 5+ taun (ditambah sawetara liyane ing platform liyane) ngomong karo media sosial lan teknologi pemasaran.

ORA! Ora ana siji-sijia sing dadi kualifikasi kula dadi pakar.

Aku ngarani aku ahli amarga telung sebab:

  1. Bisnis golek ahli, dudu guru lan geeks.
  2. Nelpon aku ahli nggawe standar lan pengarepan sing luwih dhuwur karo perusahaan sing kudu daklakoni.
  3. Aku pas karo definisi:

Ahli minangka wong sing umum dikenal minangka sumber teknik utawa katrampilan sing bisa dipercaya sing fakultas kanggo ngadili utawa mutusake kanthi bener, adil, utawa wicaksana diwenehi wewenang lan status dening kanca-kancane utawa masarakat ing domain tartamtu sing misuwur. Ahli, umume, yaiku wong sing duwe ilmu utawa kemampuan sing jembar ing bidang studi tartamtu.

Apa aku luwih cerdas tinimbang kabeh wong sing ana ing kana? Ora.
Apa aku ngerti kabeh babagan media sosial? Mesthi ora.
Apa ahli liyane mesthi setuju karo aku? Ora kasempatan!
Apa kabeh gaweyanku sukses? Ora - nanging akeh sing duwe.

Aku percaya manawa aku duwe katrampilan sing luar biasa kanggo nganalisa proses bisnis, media pemasaran, lan nemtokake kepiye teknologi bisa ngatasi kesenjangan kasebut. Aku ora ngapusi klien lan ujar manawa dheweke kudu dadi bagean saka media sosial yen pengin urip. Nanging, aku nuduhake akeh kasuksesan kasebut! Iki minangka media sing dakkarepake kanthi pribadi lan ngarep-arep bisa ndeleng adopsi massal - dudu amarga bisa dimanipulasi dening bisnis ala - nanging amarga bisa dimanfaatake dening bisnis gedhe.

Aku yakin media sosial nyambungake bisnis karo prospek, nggawe hubungan sing luwih apik ing antarane pelanggan lan perusahaan, nyurung perusahaan kanggo ningkatake layanan pelanggan, nggawe transparansi, lan nyengkuyung kepemimpinan pikir, bakat wirausaha lan evolusi ... kabeh cocog kanggo bisnis.

Lan, kanca-kanca, duweke pakar pendapat

PS: Aku yakin manawa sampeyan bali cukup adoh ing blogku utawa menehi komentar ing blog liyane sing wis dakcritakake karo sawetara wong sing nganggep keahliane. Saiki giliran sampeyan. 🙂

10 Komentar

  1. 1

    Aku seneng banget yen ing rong blog sing beda, aku maca regane 'ahli' bisa debat. Ing rong postingan sing dakwaca sadurunge, diwenehake supaya ora nglirwakake (lan sabanjure ora nyewa) sapa wae sing nggunakake istilah 'ahli' minangka kualifikasi, nanging sampeyan ngowahi lan ngutip salah sawijining artikel blog sing padha minangka alasan kanggo ngarani sampeyan ahli , lan sawise nyebutake artikel kasebut ateges sampeyan ahli. Dadi sing endi? Apa aku percaya karo sampeyan amarga sampeyan nganggep sampeyan ahli lan nyebutake Shankman, utawa apa aku ora nggatekake kabeh sing sampeyan ucapake wiwit saiki amarga sampeyan nganggep sampeyan ahli lan nyebutake Shankman? Aja salah paham, aku ngormati kabeh sing wis sampeyan hasilake, lan aku ngetutake blog sampeyan, mula aku bisa nemokake nilai ing apa sing sampeyan ujarake ... nanging kontradiksi kaya iki kenapa klien saya bingung.

    • 2

      Hai Robert! Aku pancen ngakoni kontradiksi - malah munafik - ing bagean iki. Aku ngrujuk kiriman liya amarga aku pengin pacelathon terus karo perspektif sing beda. Biyen, aku nyingkiri tembung 'ahli'. Nalika aku terus nindakake luwih akeh kerja ing lapangan, nanging aku tambah akeh wong nggunakake judhul 'ahli media sosial'.

      Aku dadi titik karier amarga kuatir yen bisnis saya ditipu karo 'ahli' sing negesake dhewe, nanging bisnis terus golek. Apa aku terus nonton bisnis menyang wong sing ora duwe pengalaman utawa 'keahlian'? Utawa - apa aku ngumumake aku ahli, mbuktekake aku lan entuk bisnis kasebut?

      Aku bakal ngarani aku ahli saka kene amarga duwe bathi bisnis. Uga - aku matur nuwun kanggo sampeyan lan para pamiarsa liyane sing nyekel kula kanggo standar sing luwih dhuwur!

      Matur suwun - Aku pancen ngormati komentar!
      Doug

  2. 3

    Aku setuju karo sampeyan Douglas. Perlu pengalaman pirang-pirang taun kanthi output sing apik (kalebu kegagalan, kita mung kepiye carane mundhak sawise gagal kaya ngono, mula isih diarani ahli). Duwe ewonan pandherek ing Twitter ora bisa dadi siji.

  3. 4

    Hai Doug,

    Ora ana disiplin liyane sing dakdeleng babagan debat babagan sing ahli, sing ora lan apa sing dadi kriteria kanggo nggayuh status ahli. Aku uga ngerti keprihatinan kaya aku uga, wis ndeleng akeh wong sing ngarani ahli media sosial nanging ora duwe keahlian pemasaran sing cocog. Dheweke ngerti alat kasebut, nanging ora nggawe dheweke ahli ing marketing nggunakake media sosial minangka saluran kasebut.

    Aku dadi pemasar luwih saka pirang-pirang taun tinimbang sing dakakoni, lan wis sinau disiplin pemasaran ing kabeh saluran, nggunakake kabeh jinis taktik, wiwit saka strategi nganti eksekusi. Nambahake media sosial minangka saluran pemasaran liyane minangka kemajuan alami lan siji, sayangé akeh pemasar ora nggatekake nganti bubar nalika ngerti yen luwih becik bisa ngrampungake.

    Nanging siji-sijine wong sing bisa ngarani sampeyan ahli yaiku klien lan pelanggan. Dheweke minangka bukti sing validasi istilah kasebut.

  4. 5

    Hai Doug,

    Aku setuju karo komentar sampeyan kanthi tulus, tembung "ahli" ditrapake kanthi gampang. Aku ngerti sawetara wong sing nyedhiyakake dhewe minangka ahli ing media sosial lan isih nyolong ide lan strategi panulis liyane lan diarani dhewe. Aku lagi proses saiki nggawe lan nggawe strategi sosial kanggo salah sawijining klompok real estate paling gedhe ing negara kasebut lan dadi pembuka mata nyata kanggo aku. Aku setuju karo Deborah ing komentar, yen mung klien lan pelanggan sing bisa milih sampeyan label ahli. Aku isih sinau neraka lan ora mesthi ahli, nanging saiki daklakoni. Artikel sing apik

  5. 6
    • 7

      Patrick,

      Aku cenderung setuju karo sampeyan. Aku rumangsa aneh promosi diri kanthi judhul kaya 'ahli'. Nanging, kasunyatane yaiku bisnis golek 'ahli' lan mung sing nggunakake judhul sing bakal ditemokake.

      Cheers!
      Doug

  6. 8

    Nalika ngerti sampeyan lan makarya karo sampeyan ing macem-macem proyek, aku bisa matur kanthi temen-temen ndhukung panjaluk sampeyan minangka ahli. Kaya sing sampeyan ujarake, judhul kasebut asale saka kasuksesan uga kegagalan kaya sing diandharake David ing komentar kaping pisanan. Sampeyan bisa uga wis tuwa karo sampeyan, nanging aku ngerti yen aku duwe pitakon babagan teknologi lan media sosial aku bakal entuk wangsulan adhedhasar pengalaman, ilmu lan kepercayaan. Sing dak goleki ing pakar babagan topik utawa industri apa wae.

  7. 9

    Doug, iki kiriman sing apik amarga sawetara alasan.

    1. Langsung lan intine: Ora BS Aku seneng mbuwang panganan pembuka lan entuk kursus utama.
    2. Pancen: Geek bisa nemokake cara ngapiki media sosial, nanging para ahli ngasilake bisnis (alias "garis dhasar").
    3. Jujur: Kita njlajah wates anyar ing kene sing ngalami fluks lan ganti kanthi cepet. Ahli sing nyata yaiku sing percaya dhiri nanging cukup andhap asor kanggo jujur ​​lan ujar, "Aku ora ngerti", lan banjur nemokake wangsulan kasebut, tinimbang pura-pura ngerti kabeh.

    Apik! Dituduhake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.