ExactTarget Nggawe Layanan Pelanggan dadi Kedudukan Besar (Sosial)

Esuk iki, aku nampa email saka wong-wong ing TargetTrget sing nyatakake manawa portal pelanggan wis dianyari kanggo kalebu manajemen kasus. Iki ora mung portal pelanggan cilik! ExactTarget 3sixty minangka jaringan sosial-sentris pelanggan sing bisa digunakake kanthi integral manajemen kasus, rekomendasi produk, a perpustakaan latihan lan forum supaya para pelanggan bisa nulungi siji lan sijine.

3sixty-logo.jpg

Aku ngrambah TargetTrget dina iki lan sampeyan bisa ngerteni iki rame ing awang-awang! Jeff Rohrs, Mitch Frazier lan Stephanie Zircher kabeh ngirim sawetara info apik uga karo sawetara statistik sing wis nyengsemake. Sugeng tindak menyang Stephanie nalika diluncurake iki ... dheweke apik tenan nalika biyen kerja bareng lan dheweke pantes diwenehi penghargaan bareng time ing paningkatan hebat iki.

  • 3sixty saiki duwe luwih saka 13,000 anggota
  • Saklawasé 100 ide sing disaranake pelanggan kanggo produk wis digawe liwat saran babagan 3si puluh
  • Dhukungan produk global 24-7? online liwat dhukungan BackOffice + telpon saka Sukses Klien

Ruang panyedhiya layanan email cukup kompetitif. Pikirake ExactTarget kanggo fokus ing dhukungan pelanggan lan layanan pelanggan. Sampeyan bisa ngirim email saka macem-macem panyedhiya layanan email ing Internet ... kayane 1 lagi muncul saben minggu saiki. ExactTarget wis mbedakake karo umume ESP kanthi kemampuan ngaktifake olahpesen dinamis sing disesuaikan ing sistem manajemen surat sing paling canggih lan paling cepet ing industri.

Wis makarya ing ExactTarget, aku pitutur marang kowe manawa iku salah siji sing paling bakat lan perusahaan sing dipimpin kanthi apik ing Indianapolis. Aku hormat banget marang tim ing kana lan seneng karo perusahaan.

Iki pancen mbedakake banget ing pasar ... perusahaan sing ningkatake kemampuane kanggo ngladeni pelanggan, ora mung menehi produk. Aku wis nulis sadurunge tombol kanggo SaaS dudu mung platform - nanging supaya pangguna bisa nggunakake platform kasebut.

3sixty wis dadi lokasi pilihan kanggo para pemasar email kanggo ngobrol karo kanca-kancane kanggo ngrembug babagan masalah pemasaran saiki utawa menehi pitakon babagan piranti lunak, fungsine utawa masalah sing lagi dialami ing aplikasi kasebut ,? ujare Stephanie Zircher, kanca apik lan Direktur ExactTarget 3sixty. ? Pengenalan BackOffice menyang 3sixty nyedhiyakake siji-sijine situs jejaring sosial industri sing nyedhiyakake pendhidhikan, panjaluk dhukungan, lan kolaborasi online khusus kanggo klien?

Kajaba fungsi sing apik, panggunaan produk uga luar biasa - kanthi saben fitur diatur kanthi rapi ing panel dhewe. Aplikasi sing apik banget:

3sixty.png

IMHO, perusahaan gedhe kanthi email akeh ora bakal nemokake panyedhiya layanan email sing luwih apik ing pasar. Ana sawetara pesaing hebat ing njaba, nanging ExactTarget minangka favorit ing kampung halaman.

Priksa manawa maca kabeh Rilis Pers ing BackOffice ExactTarget.

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Pos sing apik. Aku wis nggunakake sawetara wong sawetara wulan lan aku ngalami kesulitan ing salah sawijining situs sing dakoperasikake. Wis sawetara wulan aweber kanggo ngatasi masalah parser. Layanan pelanggan bisa uga makarya karo para pangembang sabisa-bisa, nanging dheweke ora pengin banget gawe pangembang babagan masalah kasebut.

  3. 3

    Matur nuwun kanggo tembung sing apik babagan ExactTarget. Kita kabeh pancen bangga bisa terus ngrampungake ing kana. Stephanie minangka bintang rock. (rasa musik uga apik)

    Layanan lan dhukungan bisa uga minangka salah sawijining aspek SaaS sing paling ora dihargai. Saiki, kabeh bisnis ukuran gumantung karo piranti lunak sing penting banget kanggo misi. Ora bisa ditinggalake kanthi kebeneran, utawa solusi sing ora bisa dipercaya ing omah kanthi ora ana sing mburine. Minangka Scott McCorkle ujar, iki kudu 'tansah' aktif.

    • 4

      Sampeyan nang, Chris! Aku mikir sampeyan bener-bener bener babagan layanan lan dhukungan sing kurang dihargai. Lan kudos kanggo Scott McCorkle - dheweke iku wong sing hebat lan wis mesthi 'muter kapal' lan nuju ExactTarget ing arah sing apik. Wong-wong sing apik ing kana!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.