6 Cara Ngoptimalake Media Sosial kanggo Pemasaran Acara

pemasaran acara ing media sosial

Nalika melu media sosial, aku asring nemoni kedadeyan sing ora dingerteni kanca-kanca, mitra utawa klien. Aku melu luwih akeh acara saka mbiyen amarga saka Acara Facebook, woro-woro Meetup, lan sawetara layanan liyane sing aku gabung. Infographic iki ndeleng carane sampeyan nggunakake media sosial kanggo promosi acara; temokake apa kunci tagar acara sing efektif lan entuk tips saka para ahli lan liya-liyane.

Mangkene 6 cara kanggo nggunakake media sosial kanggo masarakke acara sabanjure!

  1. Nggawe Acara Facebook kanggo nuduhake lan promosi acara sampeyan.
  2. Hashtag riset lan gawe hashtag unik kanggo acara sampeyan.
  3. Gawe lan distribusi tweet sing wis ditulis sadurunge supaya bisa dituduhake lan dipromosekake ing Twitter. Gunakake alat kaya Klik kanggo Tweet supaya luwih gampang.
  4. nggawe konten menyang pasar lan promosi acara sampeyan nyambung.
  5. Nuduhake lan menehi tag video lan foto sing dijupuk ing acara kasebut. Yen sampeyan nindakake cukup awal, kanca bakal melu kanca sing wis teka.
  6. Share highlights saka acara ing Instagram lan vine karo sawetara Fantastic.

Pemasaran Acara Media Sosial

Infographic sing dikembangake dening Pusat Konvensi Lakeshore.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.